bästa

bästa låten just nu asså!! vet att den inte direkt är så ny.. Men ändå! :D 

 

årsdag

idag firar jag och erica 3 år! =) <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar dig Pumba! :D 
 
 

^^

Kan ju inte jämt se bra ut på bilder ;) hahah
 
 
 
 


 
 
 

.

I need your love
I need your time
When everything's wrong 
You make it right
I feel so high
I come alive
I need to be free with you tonight
I need your love
 
 
 

stopp

Känner att jag måste få skriva av mig lite.
därför jag inte lägger av med bloggen helt  för jag vet att ibland måste jag få skriva av mig för att må lite bättre..Och inatt är en sån natt.. 

När vet man när man ska säga stopp? 
Jag har verkligen inget bra svar på den frågan..  eller egentligen vet jag svaret men vill nog inte erkänna det för mig själv,för så fort jag har gjort det så vet jag att jag borde ha sagt stopp för länge sen..
Och jag vill inte att det ska ta slut riktigt än, ändå om jag vet att det kommer vara jag som kommer stå där när det tar slut och vara den som är mest sårad. 
Vet att några av mina vänner undrar vad jag håller på med och tro mig ibland undrar jag själv vad fan jag håller på med..!  
att det kommer vara jag som kommer må dåligt sen, men jag måste helt enkelt göra det här..
För jag är en sån person att när jag har känslor för nån så ändå om jag vet att det är heeelt kört mellan mig och han så finns det en liten liten gnutta hopp inom mig,den är verkligen inte stor men den finns där.
varför tror ni att jag gick tillbaka till mitt ex hur många gånger som helst under 1½ år? Jo för det fanns en liten liten gnutta hopp som trodde han hade förändrats och den här gången skulle det funka mellan oss.Så därför måste jag göra det här..

ändå om jag kanske skulle ha sagt stopp för länge sen men jag vet att funkar inte det här så kommer jag och denna person tappa kontakten helt och hållet och det vill jag verkligen inte då jag behöver denna person i mitt liv då han betyder väldigt mycket för mig(både som en vän och lite mer)..Ändå om det han och jag har just nu kanske inte är på det sättet jag vill ha det på,men det är bättre än att inte har nån kontakt alls.. Därför tänker jag   forsätta stänga ute mina känslor så gott det går ,det är jävligt svårt och jävligt jobbigt men vad gör man inte för en vänskap man vill ha kvar? Det kanske är helt fel,men vad annars ska jag göra? 


Och när ska man egentligen säga stopp? 

 

You had your chance

 
 
 

..

 
 
 

bästa!!

 
 Jag känner mig som rena rama legenden
 
 


INSTA

då jag knappt skriver här längre så vill ni veta vad jag gör om dagarna så är det bara att checka in min instagram där försöker jag lägga upp bilder varje dag, och ni som har insta kan även följa mig! =)

Heter Elliekryss på instagram =)

ciao ciao! <3 


 
 

Hang with me

 
 

=)

 
 
Tell me baby where did I go wrong
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you
 

bilder

här kommer lite bilder från veckan som har varit!