iväg

Nu ska jag iväg..Klarar inte av att vara hemma just nu.. hörs <3

varning för känsliga läsare

Hur kan de vara som så, att kärlek kan vara så oerhört vackert, något som aldrig någonsin slutar skina samtidigt som de kan va så fruktansvärt styggt, förstöra, riva sönder, ta liv, lust och ork? Hur man som människa kan såra någon annan så hemskt så allt e hopplöst, så allting fått ett slut.
Jag försöker intala mig själv, att jag e en person som knappast behöver kärlek. Jag klarar mig sanslöst bra, på egen hand. Med mig själv och mig only. Vissa dagar känner jag mig som en super hjälte, jag klarar allting, inget kan få mig falla. Medans en helt annan dag, då jag känner att inget spelar roll, som att jag e en hjälplös själ i en vilsen kropp som aldrig finner hopp. En sådan person som behöver ändlös kärlek, hopp och trygghet. Jag gillar inte att vara den personen, den personen som drömmer mig bort och egentligen bara vill bli gränslöst älskad av någon jag älskar lika mycket. Den personen e sårbar, jag hatar att vara den..

Vissa gånger kör jag spel, leker med känslor fast det inte var meningen. Orkar inte lägga ner mig, ta det seriöst, bestämma mig. Jag älskar den lätta vägen, om det var så att jag alltid kunde välja, skulle jag alltid välja den lätta vägen, den vägen utan känslor. Skulle jag, skulle jag välja den vägen alla gånger..Tyvärr kommer känslor upp, och ibland vägrar försvinna. Ibland bara spökar dem med mig, får mig tro att jag känner något jag inte gör. Ofta händer det, att jag lurar mig själv. Så hur ska jag kunna lita på dem, mina känslor? Hur vet jag att dem e äkta, att de inte e något jag fått för mig? Det är när jag inte vet, jag funderar. Och det e när jag funderar, jag blir upprörd. Och när jag blir upprörd, slutar jag hoppas, slutar att tro.

Jag vill vara den personen jag ibland kan vara, stenhård med ett hjärta av is som inte berörs av någon eller något. Som väljer sin egen väg utan att låta känslor komma ivägen, få bestämma. Men när den personen försvinner är jag bara en sårbad människa som längtar efter äkta kärlek. En person jag älskar av hela mitt hjärta, hela min själ. Någon jag vill dela av mig med mitt liv till, få pyssla om och skämma bort..Och den personen trodde jag att jag hade hittat.. Men sen säger han efter 4 månader att han inte är redo för ett förhållande.. Bra kille? Nej!

Ibland önskar jag helt enkelt jag var en helt annan person, på en helt annan plats med ett helt annat liv.
Förlåt för ett super vimsigt inlägg men mycket tanka o funderingar behövde komma ut..


godmorgon på er!

Godmorgon! 
fan vilket skönt väder det är ute, sol och rätt så varmt faktiskt :D
ut och sola en stund kanske.. åkte aldrig till erica igår,för hon skulle upp tidigt idag men ska till henne ikväll istället:)
ska bli skönt att hitta på nåt skoj, ändå om inte tänker så mycket på det där längre men visst kommer det upp ibland.. 

Men ska äta frukost nu och göra te, känner att det kan behövas men har faktiskt inte lika ont i halsen idag:D 

Här kommer lite bra citat;

för jag är stakare än du!

Här precis skrivit lite pepplappar jag ska sätta på datan, nu jävlar nu ska jag klara det här!! Jag är stark, har varit med om det här förr och jag klarade det,så ska fan klara deet här med!! =)
så slänger vi in en jävligt bra pepplåt!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

Hej bloggen..
Mår fortfarande skit.. Men som anna säger så måste jag hitta på roliga saker, jag måste återgå till det jag hade innan, alltså att blogga.. så jag ska försöka börja blogga igen, Mitt humör kan svänga rätt mycket så bli inte förvånade om jag skriver sorgsna texter eller om jag skriver arga inlägg. För mitt humör dom senaste dagarna har inte ens jag känt igen.. Ena sekunden kan jag vara assförbannad och ena sekunden kan jag börja gråta..

Men men nog om det!! Idag är det måndag, ska nog sova hos erica idag, om inte mit halsont blir sämre.. Har skit ont i halsen, började redan få det igår kväll men nu är det värre så idag blir det verkligen ingen träning för min skull.. Idag ska jag ligga hemma och käka halstabletter och kolla på en massa filmer, kanske tar en liten promenad sen:)

Men ska kolla om jag hittar nån bra film,hörs! <3

värsta fredagen i mitt liv

Jag tror seriöst att fredag kväll/ natt är den västa i mitt liv och då skämtar jag inte.. Vill bara glömma den kvällen, den har aldrig funnit.. Men till och med jag vet att jag inte kan springa iväg från det som hände att jag och krister har typ gjort slut med varandra... Därför kommer jag ha en liten bloggpaus tills jag känner att jag orkar att blogga, för just nu mår jag skit.. Jag har förlorat den killen jag älskar otroligt mycket som jag ville ha en framtid med.. 


</3 Jag kommer alltid att älska dig.. <3

flumm!

hejhej! 
håller just nu på att fixa mig och förar lite i min ensamhet :( 
haha nej men skulle egentligen ha förat med anna och gädda men har precis ätit och då skulle jag bara ha kommit till kungsängen sen åka till jakan.. så därför förar jag hemma xD 

ska gå om typ 30 min till bussen, ska som sakt till pg idag, det är avskedskväll för issa( favoritbartenden).. icke kul!! 

Här kommer lite bilder som är tagna nyss ;)

Lunch!

Har precis ätit lunch, det fick bli spagetti och felix köttfärssås, MUMS!! :D
Känner mig riktigt duktig idag, idag tränade jag i 1½ timme på gymmet, så länge brukar jag verkligen inte träna, brukar väl bli 20 min på cykel och sen typ 30 min styrka men idag körde jag på! =)


Men ska hoppa in i duschen nu, känner att det behövs..
Min svåra lunch! ;) Man måste vara grym på att laga mat för att klara av det här.. inte lätt maträtt! 


if you lose me, will you begin to fight for me again?

Godmorgon!
Ja så var det redan torsdag!! Sjukt vad veckorna går fort asså.. I morrn är det fredag, det betyder första dagen på nya jobbet och sen utgång på kvällen :D Bara det att jag måste hem med 1 tåget för måste sova hemma då jag ska till åland på lördag och vi ska åka typ vid halv 8 på morgonen.. Och bara för jag bor på landet(Bålsta) så går sista bussen halv 2... Det är så kul att bo i bålsta! 

Men iaf igår så var jag och shoppade, hittade svarta jeans och det var ju tur det!! =) 
sen blev det även lite annat.. Men bilder kommer typ nu på vad jag har köpt
Jeans lindex 249:-
lösögonfransar, Kicks!
och en ny consiler! :)

nya skor

hejhej! :) 
Idag är det onsdag, lillördag då eller ja inte för mig idag tror jag inte xD 

ska strax till jakan och kolla efter svarta jeans som jag måste hitta innan fredag!!  Men igår hittade jag iaf svarta skor visst inte världens bästa för mina fötter men dom funkar.. Kostade fan bara 99 kr så det är så klart man tar dom =)
dom här fick det bli, 99 kr på dinsko!
Men ska börja röra mig mot tåget, blir nog att gå ner till tåget idag och ska nog träna efter jag har shoppat också! det var ett jävligt bra tag sen känner jag..

slappdag

Hallo bloggen! 
idag har jag varit med sara typ hela dagen eller ja från typ 3 tills jag åkte hem och det var typ halv 10 =)
möte upp henne på tåget drog till jakan där vi åt sallad på tasty sen träffade vi på några vi kände så blev det chill i parken med några cider och en massa prat det var riktigt trevligt! 
sen skulle vi egentligen ha dragit till lillsjön men det blev inte av så var en stund hos sara innan jag drog hem.. ska snart lägga mig i sängen och kolla på nån film hade jag tänkt! 

Men ska lägga mig i sängen, vi hörs mer i morrn! <3 =)

tisdag

godmorgon bloggen! 
ligger i sängen just nu och försöker vakna till.. Idag ska jag nog till jakan och shoppa lite( till nya jobbet! )
Måste köpa svarta jeans och svarta skor..sen måste jag köpa nytt busskort för det är sista dagen i morrn på det.. Ska bli kul och se om jag får min lön på fredag som jag egentligen ska få.. ska ändå ha lön för 13 arbetsdagar och det är fan lite mer än en ½ månadslön och dom pengarna behöver jag kan jag säga! 

Men ska gå upp en stund och hitta nåt att äta, hörs! <3

film

hallo bloggen! 
ligger just nu i sängen och kollar film, har legat i sängen typ hela dagen sedan jag kom hem från kista mässan där jag var idag på möte och träffade alla som ska börja på kista mässan, så på fredag är min första dag där ska bli riktigt kul faktiskt! :)
så då jobbar jag från 10 till 4 ungefär, skulle ha jobbat hela helgen men åker till åland på lördag morgon så kunde inte lördag och söndag! 

Men ska forsätta att kolla på film,hörs! <3
så underbart skönt att ha slappdagar ibland! :D

till anna

nu ska jag börja röra mig mot bussen, ska till anna där jag även ska sova!=)

Men måste gå till bussen nu, hörs! <3
dagens outfit!

bröllopsbilder! :)

Här kommer dom gå bröllopsbilder jag hann ta innan kamaeran dog.. Fan att jag inte laddade den innan jag drog!!
johan och karin
vigseln
Johan har nyss satt på ringen på karins hand
puss
skål! =)

bröllop

sorry att jag inte har skrivit på hela dagen! Men har varit på bröllop!! 
Idag så gifte sig karin och johan sig, karin är mammas och pappas bästa vän, en jag har känt sedan jag var ½ år gammal typ ;D

Det var riktigt fint och mycket trevligt! 
synd att det regnade som fan bara när det var ett utomhusbröllop, men vi var på altanen och dom hade lagt på presshänging(stavning?) på taket så det var bra det! 
Lite bilder kommer imorrn, blev inte så många för mina batterier dog direkt efter vigseln.. 

Men ska sova nu! hörs i morrn<3

klippt mig

nu är jag hemma, har varit och klippt mig! kan säga att det behövdes, har fan inte och varit och klippt mig sedan typ januari xD
Men nu är det gjort, och tycker fan att mitt hår har blivit jätte kort, ändå om tove bara tog typ 2 cm men ändå...
så här blev det iaf!
Men ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag måla mina naglar =)
hörs!

dagens fråga

Anonym om shoppingdag!:
Varför gör du aldrig videoinlägg? :(

svar: Jag vet faktiskt inte varför jag inte gör videoinlägg längre.. Ska försöka ta tag i det igen, typ trejde gången xD 
Men förhoppningsvis blir det bättre den här gången ;D



shoppingdag!

Hallo bloggen!!
Idag har det varit en shopping dag för min del:)
har sprungit runt i en massa affärer och saker har man allt hittat!
Det här fick följa med mig hem;
väska, glitter 249:- En helt perfekt väska för en dag på stan när man vill ha en mellanstor väska!
body lotion 145 :-( the body shop) så klart;)
tröja zara 99:-
Jeans, zara 279:-
klänning, HM 349:-
älskar ryggen på den!! :D

Tisdag

jaha så var det redan tisdag.. tycker fan det känns som söndag, men det är bara för jag inte har varit hemma sedan i söndags ;D 
sov ju som sakt hos erica igår också, vi hade ju våran filmkväll/natt så vi gick väl inte och la oss fören halv 4 typ ;D 

Det fick bli 1 skräck film, 1 gråt film ( armageddon) och en drama film tror jag det var den hette soul surfer den var riktigt jävla bra faktiskt, just det måste ladda ner den så jag har den så jag kan se den igen :D hahah!
Har nyss kommit in har varit ute och sprungit/gått och i morrn blir det gymmet efter jag har varit inne i stan, måste förbi body shop för har 100 kr för jag fyllde ju år den 20 juli och den gäller 30 dagar från och med min födelsedag så måste ju använda den!
Men ska ta och hoppa in i duschen nu, hörs! <3

har man en smart kille eller?

haha ibland undrar jag hur korkad kille jag har egentligen, han kan fan inte vara smart! Men han är underbar på sitt sätt så det är ju bra det (a)<3

drev lite med honom idag på msn, för skulle som sakt till pg igår men det blev ju inte så.
Här får ni beviset att han är inte smart :D

sov i kungsängen!

hallo! =)
Kusinträffen igår den var väl helt okej.. :P 
förutom guidningen vi hade som handlade om nån smedja typ, lyssnade inte så mycket så vet faktiskt inte.. Men tycker sånt där är så tråkigt..
Igår kom även min plutt erica hem från turkiet :D <3
så vi hade tänkt att dra till pg för att ta nån drink och snacka lite skit men sen blev klockan så mycket så pg hann stänga innan vi kom dit, så då drog vi hem till erica och drank lite och körde lite TP, jag leder med 2-1!!! haha så underbart :D
Ska nog hem till erica idag med, vi ska ha filmkväll med disney filmer och vanliga filmer så klart ;D 
Men ska hoppa in i duschen nu, är helt slut.. Har fan dammsugit halva huset och det är fan inte kul..
Hörs<3
jag älskar dig!! <3

kusinträff

ska snart åka till österbybruk(tror jag det hette) där vi ska ha släktträff eller vad det nu var ;D 

Men det kommer typ vara mormors alla släktingar så har väl inte träffat nån utav dom tror jag, kanske 2 utav dom :P
Men måste åka nu, hörs lite senare kanske mobilbloggar!
dagens outfit!

Lördag

godmorgon bloggen!
Är nu hemma, sov hos älskade killen i natt :) <3
Igår blev det Mp efter mormor och morfar, var verkligen inte planerat att det skulle bli så men anna och gädda var där så mamma och pappa släppte av mig i jakan efter vi hade varit hos mormor och morfar sen drog jag till krister vid halv 2 ungefär.. Känner mig så fräsch idag.. vill bara hoppa in i duschen, men nej den är upptagen just nu av min brorsa så får väl vänta.. Vill bara duscha nu så jag kan få känna mig fräsch igen!!
Aja så länge kan jag bjuda på en liten bild
fina ellie idag ;)

grönan!

godmorgon på er! 
eller ja godmorgon godmorgon, har fan varit vaken i typ 45 min.. ;D 

Idag ska jag och min brorsa till grönan med våra 2 äldsta kusiner leo och matilda ska bli skoj :) 
sen efter grönan så ska vi till mormor och morfar där vi ska fira mormor födelsedag och äta mat antar jag..
Men ska fixa ihop det sista nu, hörs!<3
dagens outfit;
kör på en enkelt outfit idag, jeansshorts och en vanlig t-shirt
och så här ser jag ut idag :)

i bålsta

så nu är man hemma igen då! =)
sorry att jag inte skrev några fler inlägg innan jag drog till anna men det åskade som fan, så var tvungen att dra ut alla sladdar och då försvann internet också.. Och pallade inte mobilblogga xD
Men nu är jag hemma och kan skriva igen, har varit på intervju som sakt i kistamässan för att jobba på doms restauranger och cafeér och det kändes som det gick väldigt bra! ska dit igen nångång nästa vecka för alla nyanställda och alla gamla som har jobbat där kommer också komma dit så ska vi gå igenom rutiner och vad man ska ha på sig och sånt :)
Men ska ta nåt att äta nu hade jag tänkt, åt fan frukost klockan halv 8 så börjar bli lite småhungrig faktiskt.. :P
bjuder på en liten bild så länge ;D

nyttiga frukosten!

Är fan stolt över mig själv! 
Har nog inte ätit en nyttig frukost på hur länge som helst xD
Det här fick det bli:
Okej, det är slängde jag efter ett par tuggor.. det var verkligen inte gott! Älskade musli förut men nu blev jag bara väldigt illa mående när jag åt det så då fick det bli det här istället =)
mörkt bröd med ost och gurka :)
sen kommer jag nog koka ett ägg till lunch, då jävlar ska jag ta tag i mitt onyttiga liv! ;D

onsdag

Godmorgon bloggen!
Har nyss vaknat, eller ja blev väckt av att mobilen ringde.. Det var en som undrade om jag ville komma på intervju i morrn i kista, och man tackar fan inte nej till intervjuer när man inte har ett jobb och typ inga pengar.. så i morrn klockan 11,15 ska jag vara utanför kista mässan, men det är bra för ska sova hos anna idag så kommer gå upp halv 7-7 i morrn så kommer vara i kista typ vid 9-halv 10 ;D 
men om jag minns rätt så öppnar kista centrum vid 9(?) Det skulle vara jätte bra om det gjorde det för då kan jag ju gå där en stund :D
sitter just nu och äter cheez ballz.. INTE BRA!! 
Nej ska resa mig om och gå och göra en riktig frukost, bara det vad ska man äta.. Lär väl bli chokladflingor med mjölk eller rostad bröd med nutella.. haha jag vet, jag är inte frisk nånstans!!
Men hörs lite senare<3
Är väl jag om några år.. ;D 
iaf om jag forsätter att äta som jag gör ! xD
även om jag har en bit kvar;) men man vet aldrig vad som kan hända!! Kanske lägger på mig 100 kilo på ett år! :O

intervju

Godmorgon bloggen! =)
jaha så är det tisdag, och idag ska på jobbintervju inne i stan :) 
så får vi se hur det går!
Så ska snart börja fixa mig, ska inte gå fören om 1 timme så det är rätt lugnt :P
Men ska nog iaf börja kolla vad jag vill äta till frukost, är fan inte sugen på nåt.. Men måste äta nåt, annars kommer jag dö..
Hörs! <3

minishopping

Hallo bloggen, har minishoppat lite! blir på så mycket bättre humör när man har shoppat, är det så för er också?:)

<3

jag älskar dig! <3 du betyder otroligt mycket för mig och jag är så lycklig att just jag fick dig!Är så glad att jag äntligen kan säga att jag är din tjej (a) 7/8-2011<3



hemma

nu är jag hemma igen, har varit med muppen erica! åkte ju dit i torsdags för att ha våran heliga filmkväll som vi brukar ha rätt ofta med popcorn och chips :D 
sov även där, sen i fredags skulle jag egentligen ha varit med anna och gädda, men dom skulle på en hemmafest och jag hade verkligen inte lust med det plus att krister kom hem från finland igår och han skulle komma till pg för att träffa mig.. så jag och erica förade lite hemma hos henne sen drog vi tll PG och hade det väldigt trevligt och blev kanske lite väl fulla men men ;)
Just det, fick min födelsedagspresent av erica igår också, taack mupp en utav dom bästa presenterna jag har fått!! :D<33
framsidan
<3

dagens outfit

ska nu till muppen erica! <3 :D

ut med båten

Hej bloggen!
ska strax ut med båten med mamma och pappa, få lite mer färg! :D najs najs!
sen senare idag blir det att åka hem till erica och äta middag och ha filmkväll!
Men måste stänga av datan nu, hörs! <3
dagens outfit

dagens shopping!

maglinne 99:-
linne 99:-
vanlig t-shirt Marinblå 79:-
kofta, 299:-
Allt kommer från HM!



firat mig+brorsan

Hallo bloggen!
Nu har alla släktingar åkt, dom var här idag för att fira mig och min brorsa som har fyllt år! =)
Fick pengar av både mormor och morfar och farmor,farfar och min faster! pengar behövs alltid =) så tack så jätte mycket! <3
ändå om jag ska spara det mesta, då jag inte har nåt jobb och man vet aldrig om jag kommer få augusti lönen..
Och när jag ändå håller på att säga tack för presenterna så vill jag verkligen säga tack till krister för hans present!! <3 Fick 1000 spänn i presentkort på HM! Tack älskling<3
Nej nu ska jag gå och sova hade jag tänkt, är fan rätt trött faktiskt..
från mormor och morfar!
och från farmor,farfar och faster!

dagens låt


hemma igen

Nu är jag hemma igen, åkte till anna efter vi hade kommit hem från båten för skulle till donken med henne för vi ville ha det lila glaset xD 
men det slutade på alexandra i kungsängen där vi åt gott gott och drack barcardi :P
Fick även min födelsedagspresent från anna idag,en klänning från nelly jätte fin förutom att den är VÄLDIGT kort och det skulle vara svart spets ner till men det var det inte.. Men får se om jag tänker behålla den eller inte, tror nog jag kommer göra det för det :)
Men ska kolla om det finns nåt bra på tv,hörs lite senare<3

Hallo bloggen!just nu är jag ute med båten...

100media_imag003 (MMS)

Hallo bloggen!just nu är jag ute med båten med mamma och pappa,ska bli skönt att få sola lite och bli lite brun :P men skriver när jag har kommit hem om jag hinner :)