godnatt

Nu ska jag gå och sova känner att jag bara sov sammanlagt typ 5 timmar i natt..tur att vi har "sovmorgon" i morrn då, får sova 1 timme och 10 minuter längre än annars wiie;D

men vi hörs i morrn och då hoppas jag att Hanna kan skicka över filmerna från hennes kamera:)

 

..



tv

Nu har hunnit med att både bada och ätit middag, min första riktiga middag sedan fredags! =)

Det var riktigt skönt att bada och bara ligga där och bara koppla bort allt annat och slippa tänka på allt!

Aja nu ska jag kolla på Projekt runway på 3:an, hörs senare<3

Bild tagen för typ 1 min sen!



bada!

Nu ska jag lägga mig badet, göra ansiktsmask,inpackning och tända en massa ljus! =)

ska bli fett skönt, så vi hörs om nån timme


Jag just nu, fett sliten!




hemma!

nu är jag äntligen hemma!  skulle ha åkt och solat i dag,men orkar verkligen inte så det får bli i veckan nån gång :)

Idag ska jag bara ta det lungt, är typ helt död i dag.. Vi var först hemma och Linus i går sen drog jag,Hanna,Linus och Henke tilll pg där vi var till 1 då dom stängde sen tänkte vi dra till Mp men då möte vi Johnny och Danne och dom sa att det var fett mycket folk där och det tog typ 30-40 min att beställa dricka och vi pallade verkligen inte lägga 100 kr var bara för att komma in så vi drog till nån kiosk där vi köpte mat sen gick vi hem till Linus där vi satte på en film. Ett ord beskriver natten: Mysigt:)

Sov verkligen inte många timmar i natt för vi sov fan 4 st i en typ 105 cm säng eller om den var 110 cm ingen aning men den var inte direkt stor.. Men det gick bra hehe :P

Nu är jag ensam hemma för mamma,pappa och Patrik är hos Farmor och farfar, måste kolla om det finns nåt att äta är skit hungrig!

Här kommer bilder från i fredags och en bild från min och Hannas glamurösa middag i går ;)

Fredags:

Hanna sätter på foundation på niklas


Döda mig inte nu Niklas(a);)


Bara för att Niklas trodde jag skulle ta bort bilden och aldrig skulle lägga upp den, så lägger jag upp den bara för att!  så enjoy ;)


så såg jag ut


väntar på bussen

Lördag:

Vår glamurösa middag ;) Macka med köttbullar och ägg haha


bilder

Bilderna kommer upp så fort jag kommer hem i morrn då jag har min sladd med mig, har den hemma!

Kan säga att det kommer en snygg bild då Hanna sminkar Niklas ;)


godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar!

Fy fan vad jag har ont i huvudet, blev kanske lite mycket i går,men kul hade jag iaf =)

Som sakt så om Niklas hem till Hanna med vinet vi satte igång att föra lite, blev lite mer än vad jag hade tänkt mig kanske:P

Sen runt 9 så drog vi in till stan för att gå till the bridge, var inte så mycket människor då vi kom men efter ett tag var det fullproppat där, drack lite mer dansade en jävla massa sen runt 1 så hade jag och Hanna så jävla ont i föttarna så vi skulle dra.
Bara det att pendeltågen gick ju inte!!!Märsta tåget var 1 timme sent!! så vi drog till donken där vi käkade lite sen tog vi nattbussen istället.

Somnade fan på en gång då vi kom hem, var trött,frös som fan så det var riktigt skönt att lägga sig under 2 täcken =)

Idag hade jag tänkt att sola solarium,får se hur det blir med det annars så blir det i  morrn, sen blir det väl Mp om jag orkar..

Men skriver mer senare<3


Hos hanna

Sitter just nu hos Hanna. Hanna gick precis in i duschen.
Kan berätta lite kort om min dag än så länge

Kom till skolan vid 8,trodde verkligen inte jag skulle komma till skolan för tåg var inställda försenade m.m.. Men kom till skolan iaf, hade lektion i 30 min sen fick vi sluta ;D

Möte upp Hanna i väsby centrum handlade strumpbyxor för i kväll,hårspray och lite annat småsaker sen fikade vi ett tag också.
Åkte tillbaka till Hanna där vi satte på en film,fattade typ inte ett skit av den, för det var en sån film man verkligen måste tänka och det orkar inte jag göra:P

Och nu ska vi börja fixa hos lite sen vid 5-6 kommer Niklas med vinet och sen kommer Jossan så ska vi föra lite sen ska jag,Hanna och niklas dra till The bridge :)

Tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll, och såg att jag hade fått kommentar att jag var en alkis och bla bla bla.. Skit drev ju fan med att jag skulle supa fett mycket och sånt.. Sånt gjorde man när man var fjortis och trodde det var skit coolt att bli jätte full och inte kommer ihåg ett skit från kvällen, sånt håller inte jag på med längre..

Men ska duscha nu,skriver nog ett inlägg lit senare<3

Bild från nyår



om fredag

Blir inget videoinlägg för har inga linser på mig och inget smink så berättar istället vad vi ska göra

I morrn ska jag vara med den bästa(Hanna) vi ska hem till Hanna efter skolan sen ska vi möta Niklas som har vinet sen ska vi ner till väsby centrum köpa svarta strumpbyxor. Sen blir det middag hos Hanna sen ska vi föra lite sen bär det av till The bridge med Niklas och det gänget :)

Ska bli fett kul faktiskt! Men ändrade planer blev det iaf, för första hade vi tänkt ha en tjejkväll hemma hos Hanna, dricka lite vin, kolla på film och bara ha det mysigt men nu ska vi ut och supa! :D




videoinlägg




krångel!

Just nu är det jätte mycket krångel med blogg.se!  tror att dom håller på att göra om lite, men hoppas det fixar sig snart för det är verkligen inte kul att blogga när det går skit segt och vissa saker inte går!

hörs senare när det inte krånglar längre♥


slutat

Nu har jag slutat för dagen,eller gjorde det vid halv 12 men har varit och ätit, ska väl gå mot bussen om 20 min, sen blir det hem till Marre för att jobba med vårat projekt, kul kul. Bara det att jag glömde ta med mig uppladdningsbara batterier!

Men men det ska väl gå bra utan för vi hoppas :)

Men skriver när jag kommer hem sen<3


dagens låt



Toy Soldier - Britney Spears



badat

Har precis tagit ett riktigt mysigt bad,var riktigt skönt faktiskt:)

Älskar att bada iaf på vintern då det är kallt ute, då är det mysigt att bara kliva i ett varmt bad med en massa skum och tända ljus :)

Nu ska jag kolla på film blir nog wild child som jag har sätt hur många gånger som helst, men den är så bra och han är så snygg! :D

hörs senare<3


snöstorm

Kom precis hem, fy fan vilken jävla snökaos det är ute asså!!
Det bara snöar och snöar,tar ju fan aldrig slut utan att överdriva har det kommit över 2 dm snö här, och det är verkligen inte kul!

Idag är det pluggdag, kul kul eller inte -_- men känner att jag måste verkligen plugga..

Men ska ta nåt att äta nu, skriver senare<3

bild tagen för mindre än 1 minut sen

snöar mer än vad det ser ut,tyvärr.. VILL HA SOMMAR NU!


godmorgon

ZzZzZzZzZzZzZz

Så är det typ nu, är så jävla trött så det finns inte! tryckte fan på snooze knappen 3 gånger innan jag tvingade upp mig själv ur sängen!  fattar inte hur man kan vara så här trött igentligen,somnade ändå runt 12 i går så borde inte vara dödstrött nu tycker jag..

Aja idag blir det inget smink, orkar verkligen inte ska ändå vara ute hela förmiddagen så skiter i smink i dag..
Men ska ta nåt och äta nu, är ganska hungrig, men kanske skriver i skolan eller så skriver jag när jag kommit hem<3


godnatt

Nu ska jag sova, är fett trött orkar inte vara uppe längre och i morrn får vi ingen sovmorgon heller.. Får vi ska dreva eller vad fan det hette.. skit kul eller inte..

Hörs i morrn<3


svaren

Nu kommer svaren från frågestunden! 

vad tycker du bäst om hemmafest eller krogen?
svar: Jag tycker nog bäst om hemmafester,visst det är riktigt kul att gå ut på krogen men att ha hemmafester är mycket roligare på nåt sätt, är svårt att beskriva! Men om jag var tvungen att välja så tar jag hemmafest

Hur tog det slut mellan dig och ditt ex?
svar:Har faktiskt aldrig svarat på den här frågan när jag har haft frågestund, den kommer upp varje gång. Men känner att jag kan faktiskt prata om det, jag var otrogen tyvärr.. Och det är verkligen nåt jag ångrar i dag,och som jag mår riktigt dåligt över! Men som tur är så pratar vi än i dag och vi är på G igen :)

Varför tycker du jag e bäst?
svar: Hahaha du bäst? du har nog glömt att jag är bäst ;)

Är du och Simone bästisar igen? :)
svar:Asså bästa bästa vänner är vi inte och det kommer vi nog inte bli igen. Men visst är simone en utav dom som betyder mest för mig och hon är en utav mina närmaste vänner. Men man kan bara ha en bästa bästa vän och min är Hanna :)

Hur mycker kännar du på din blogg? :)
Svar: Jag kännar typ 2 kr i veckan via bubbelroom,men det är det ända faktiskt.. Asså jag bloggar inte för pengarnas skull, jag bloggar för jag tycker det är kul och för att skriva av mig när jag behöver. visst skulle jag inte säga nej att tjäna lite på min blogg men verkligen inget måste

Har du någonting du alltid velat göra men aldrig vågat erkänna för någon?
svar: Hahah ja det finns det säkert, kommer inte på nåt nu,men om jag kommer på nåt så skriver jag till dig sen :)

Varför är du så söt ?! :$
svar: Aaw tack min Make (a) tihi, jadu.. Har väl bra gener ?(A)

varför är du en sån stor slampa?
svar:Hahha ursäkta? Oja jag är största slampan i sverige ;) Hur fan kunde du veta det?:O

när blev du av med oskulden,vart var det och med vem?
svar: Jag blev av med den rätt sent för jag ville vänta tills jag hade det med nån jag verkligen ville, nu blev det inte så men men.. Blev iaf av med den när jag var 17 på en fest och det är verkligen inte nåt jag är stolt över..

Min fråga är vad som hände mellan dig och simone i somras då ni sa upp vänskapen?
svar: Det som hände mellan mig och Simone i somras då vi sa upp vänskapen det var att hon hade lovat mig på vår vänskap att hon inte skulle säga nåt till nån om att jag hade varit otrogen.. Men hon sa det till sin dåvarande kille Jonte som tydligen hatar mig och han sa till Micke..  Ja det var väk det som hände mellan mig och Simone, att hon sa nåt hon hade lovat på vår vänskap till nån som hatar mig..

Hur många besökare har du per dag?
svar:Jag har ungefär mellan 60-80 besökare per dag

Ja det var alla frågor! Hoppas ni fick svar på det ni ville :)


träning

Nu är det träning i dag, idag blir det styrka! Kommer gå super duper!

Efter duschningen så svarar jag på era frågor så det blir väl om ungefär 1 timme =)


hemma

Nu är jag hemma, eller ja har varit det ett tag!
Ska snart äta sen blir det träning =)
idag är det styrka som gäller, är taggad som fan faktiskt.. 

I morrn ska det bli snöstorm, så jävla kul. och så kul att vi ska vara ute hela förmiddagen typ.. -_-

Aja nu ska jag ta fram glass och sylt till pannkakorna, hörs senare! <3

Svarar på frågorna i kväll, så om du vill ställa en fråga till mig kan vara vad som helst så passa på att göra det nu innan det är för sent!



ensam..

Sitter här i datasalen nu helt jävla ensam asså... Becca och Jossan tog 1 bussen hem för becca hade slutat och Jossan orkade inte gå på hundkunskapen så nu sitter jag är helt själv, så jävla kul..

Tycker ni är rätt dåliga på att ställa frågor, kom igen nu tråkmånsar och ställ frågor! svarar fan på alla era frågor det kan ju inte bli bättre!


FRÅGESTUND!

Tänkte ha en frågestund från i dag till i morrn då jag kommer hem från skolan, ställ vilka frågor ni vill. kommer svara på alla era frågor!




badat

har precis badat, riktigt mysigt =)

haha sitter och lyssnar på hur eurocop radio, hahah fy fan vad rolig det är! :D HAHA

Lägger upp ett par video från eurocop radio





gratisbio

Idag så fick jag hem det här från gratisbio:D




Bli medlem du också i gratis bio och få antagligen presentkort biobiljett du också! =)





lite bilder

Bakningen gick super duper, och dom blev jätte goda =)
Är faktiskr riktigt grym på att baka, ändå om jag typ aldrig gör det men när jag gör så blir det skit bra!

Tog upp lilla tjockisen och tog lite bilder,inte för vitnos fattar så mycket men men :P



antagligen var jag för seg eller var vitnos för snabb men hade iaf precis gett vitnos en puss


Facelook


bakning

det blir bakning nu, ska göra gräddkola!MUMS :D

Men måste kolla smöret nu! hörs!





hemma

Har precis kommit hem, sitter är med caffe latte som jag gjorde direkt då jag kom hem! =) skit gott :)

Idag så löste sig allt mellan mig och Hanna, vi satt i datasalen och pluggade med företags ekonomin då Hanna reser sig upp och kommer fram till mig och kramar om mig och börjar att gråta! Kändes så jävla skönt, en liten del av klumpen i magen försvann, men har fortfarande en klump i magen, har inte nåt med Hanna att göra det har med en annan att göra..

Men ska sätta igång att plugga lite hade jag tänkt, eller om jag ska baka nåt kanske? för orkar verkligen inte plugga! "/

Blir nog bak om jag hittar nåt jag vill göra :P


godmorgon

Godmorgon!
Fy fan vad trött jag är, vill bara sova vidare och vakna då jag vaknar.. Hade världens konstigaste dröm men lite rolig var den ;D

En ny vecka dåra, wiie bara 5 skodagar sen helg igen... -_-
Men ser ifram imot fredag iaf för då ska vi ut och fira Becka som fyllde 18 strax innan jul, det ska bli fett kul! =)

Aja måste forsätta att fixa mig,skriver mer senare<3


godnatt

Nu ska jag sova, orkar inte vara uppe längre..

Och jag klarar mig utan dig... och du verkar klara dig riktigt bra utan mig..

Vi hörs i morrn, skola i morrn också Jippie! för det är så kul att se honom varje dag, så jävla kul..


träning!

Nu är det cykling som gäller! Har äntligen kommit igång med min träning på riktigt, får hoppas att det håller i mer än 2-3 veckor som det brukar göra.. haha
Men tror att det kommer gå rätt bra :)

Hörs om nån timme! <3

beslutsångest!

Har verkligen beslutsångest! Denise har gjort 2 nya bakrunds designer till min blogg en lilla och en rosa vet inte vilken jag ska ha! Så tänkte faktiskt lägga ödet i era händer nu ;)

Så vilken borde jag ha?klicka på bilden för att få en större bild!

den rosa


eller den lilla




tjockis!

Mamma och pappa kom precis hem med semloe fy fan vad tjock jag känner mig asså! först 1½ tacos för typ 1½ timme sen,sen nu semla liksom! Tur att jag ska träna i dag! får nog cykla lite längre än vad jag ska för att få bort och så jag inte mår dåligt över hur mycket jag har ätit i dag..

Ska plugga lite till, hörs senare! <3




mat

Blev ingen frukost för ville ha tacos till lunch istället och skulle aldrig ha orkat både frukost och sen tacos till lunch!

Så nu håller jag på att värma köttfärsen ska börja hacka grönsaker nu sen blir det tacos,MUMS!!  :D


godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar!

Fy fan vad skönt att få sova ut,känns riktigt bra och det behövdes verkligen!

Idag är det söndag och det betyder plugg+tränings dag.. att träna det är kul men fan inte att plugga.. men det är nåt som måste göras så det är bara att göra det..

Men ska äta frukost nu, skriver senare<3


godnatt

orkar inte skriva mer vill inte vara uppe mer.. Det händer så jävla mycket just nu orkar inte..

Så ska sova nu och bara glömma allt..

Hörs nog i morrn<3

tankar

Måste skriva av mig känner jag så jävla mycket som snurrar i mitt huvud..

Igår så bråkade jag med Hanna och nu igen... Vet inte varför vi har börjat bråka som fan nu på sista tiden, men jag hatar det, för att bråka med Hanna det är fan inte kul, får värsta stora klumpen i magen varje gång..
Igår började vi bråka för jag har känt mig så jävla utanför hela jävla veckan och bla bla bla sen började Hanna dra in simone i det hela som inte ens hade nåt med saken att göra, bråket var mellan mig och Hanna inte mellan mig, Hanna och simone så det var jävligt onödigt gjort faktiskt.. Men sen löste vi det mesta under kvällens gång.. Sen sätter allt igång igen, vet att den här gången var det jag,men det är så klart om jag hör en sak du sa en annan sak igår så klart jag blir sur då du sa i går att ni bara skulle sitta hemma sen hör jag att ni var ute och festade, men som sakt sanningen kommer alltid fram så vi får väl se om ni var ute i går eller inte...

Men jag tror eller jag vet att jag och Hanna är så olika men ändå så jävla lika och ibland så blir allt bara fel. Båda 2 är så jävla envisa, om den andra är sur så tar vi avstånd till den personen istället för att prata ut om det på en gång, finns andra saker vi är lika på också men orkar inte ta upp allt..Visst dom flesta säger att dom flesta som är ritktigt nära vänner bråkar nån gång,men vi har fan haft 3 bråk nu på typ 1 vecka och det känns som vi glider ifrån varandra mer och mer för varje dag som går... T.ex Det här är fan första helgen vi inte är med varandra när vi båda är hemma,visst det är fan ingen stor grej men vi har varit med varandra iaf 1 gång varje helg då vi är hemma och nu är vi inte det.. Då har det fan hänt nåt asså..

Vill bara säga till dig Hanna att jag vill inte bråka med dig för jag älskar dig bästa vän och kommer aldrig att lämna dig! Vi är fan piff och puff och dom håller ihop!right?



dagens låt




del 7

så nu har jag badat, fy fan vad skönt det var! =)

Här kommer hemligheter om Hanna del 7




bada

Nu ska jag gå och bada fryser som fan så ska bli skönt att hoppa i ett varmt bad och bara ligga där med tända ljus! :)

Efter badet tänkte jag köra hemligheter om Hanna


på väg hem

Har precis kommit hem, följde med Simone till stationen

Var riktigt kul att vara med Simone i går, dom flesta kanske inte vet att jag och simone var jätte tajta för förra sommaren till förra sommaren sen hände en massa saker och vi sa upp vänskapen. Men nu är vi vänner igen och det känns så jävla skönt! =) För simone var ändå den personen som visste allt om mig,som jag sa allt till vi fanns alltid där för varandra, vi var bästa vänner,systrar vi var helan och halvan :)
Och det är vi fortfarande ändå om vi kanske aldrig kommer bli lika tajta som förut så kommer hon alltid att vara min syster min bästa vän :)<3

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film och bara ta det lungt, är så jävla trött!

Hörs senare<3

Bilder från i går, så jävla skön bild!älskar simones blick :D hahaha


Flumm på hög nivå



godmorgon

Okej hela mitt förra inlägg försvann för råkade på nåt sätt trycka så jag tog bort allt!! Blir fan galen asså, men iaf jag och simone är uppe nu eller har varit vaken sedan typ halv 10 men men ;D

Tror inte det är så många vakna nu klockan halv 11 på en lördag men några är väl vakna ? :)

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, orkar fan inte göra nåt i dag har fan ont i huvudet.. så idag blir det chillkväll hemma med chips och dipp tror jag det blir idag :)

Men jag skriver senare och i dag blir det hemligheter om Hanna del 7 också! det vill ni inte missa


hemma!

sorry för jävligt dålig uppdatering i går!
Men möte iaf upp simone inne i stan vid halv 3, gick runt lite inne i stan och kollade på skor sen åkte vi hem till mig åt lite och började att fixa oss för kvällen

Åkte till Marres kille där vi hade lite chillkrök först sen drog vi till Eagle med alla, riktigt trevlig kväll faktiskt :)

Nu ligger jag och simone i sängen och ska kolla på nån film sen ska vi sova

Lovar att jag uppdaterar bättre i morrn! =)
Godnatt och hoppas ni har haft en bra fredag <3


tråkigt!

Har fett tråkigt, men bara 20 min tills jag ska dra in till stan:)
Här kommer lite flummbilder! ;)






hemma

Är redan hemma, var bara i skolan i typ 1 timme fick sluta tidigare :) skulle igentligen ha slutat vid halv 12 men slutade vid 20 över 9 så det var fett najs!
Hinner vara hemma i nästan 2 timmar sen ska jag in till stan och möta Simone! =)

Idag blir det fest i kallhäll sen kanske utgång på kvällen ska bli fett kul! 

Här kommer en gamal goding, som är lite omgjord!




slut!

Nu har jag tränat klart och duschat, körde styrka i dag, fy fan vad jobbigt det var körde i 30 min! Mina ben och mage typ brände som fan,men då vet man iaf att det ger effekt =)

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film, kommer nog somna rätt tidigt i dag är redan skit trött..

Vad som händer i morrn berättar jag i morrn,men det ska bli fett kul iaf! :D <3


träning!

Har precis ätit middag, det blev falukorv med hemmagjort potatismos :)

Känner mig super fräsch, hade ju spa innan maten. ansiktsmask,hårinpackning och rakning, men jag är ju så smart ska ju träna om nån timme då jag har smält maten och så smart som jag är så kör jag spaet innan och inte efter träningen så det får bli 2 duschningar i dag!

Nu ska jag kolla på film, ska kolla på the ugly truth som jag laddade ner för en liten stund sen


hemma

Är hemma nu från Marre, vi jobbade som sakt med vårat projekt som vi har i skolan, gick faktiskr rätt bra började med 2 nya tricks i dag så det går iaf framåt! haha :P

Men ska ta och bada nu, älskar att bada! ska nog ha ett litet spa, MYS! =)

Hörs senare<3


i skolan

Sitter just nu i skolan. har svenska om 20 min sen slutar vi =)

Marre,Hanna och Jossan sitter här brevid mig och kollar in www.felsms.com
så jävla rolig sida så det finns inte, det är folk som har skickat fel sms till folk =)

Hörs senare <3


sussa

Nu ska jag sova, eller ska iaf stänga av datorn och lägga mig och läsa veckorevyn som kom idag! =)

Vi hörs i morrn




festfrisyrer

Här kommer enkla festfrisyrer man kan göra! Både för långt.halvlång och kort hår

















sjuk trött!

Är äntligen hemma! så jävla lyckad dag asså!
först är bussen från skolan till bro typ 10 min försenat så vi missar tåget..sen är bussen från bålsta hem till mig typ 5 min försenat!! Och hade högklackat på mig i dag, så höll fan på att frysa ihjäl..
I morrn är det torsdag slutar halv 12!! =)
Men ska hem till Marre sen och jobba med vårat projekt som ska vara klart om typ 11 veckor, HJÄLP! :O

Men ska äta nu, skriver senare

dagens outfit!



dagens facelook




godmorgon

Är uppe nu, råkade försova mig lite men nu är jag uppe, ska dra om 30 min så det är ganska lungt har redan klätt på mig så det är bara att sminka sig,ta på sig linserna och äta som är kvar! =)

Idag har vi skit tråkiga lektioner! kommer dö, så får se om jag skriver några fler inlägg om jag gör det så har jag inte dött. haha =)

Men ska börja fixa mig nu,hörs senare och lägger upp dagens oufit sen när jag kommer hem<3


godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, eller ska kolla på film! =)

Har sovmorgon i morrn, så jävla najs! :)

Skriver i morrn då jag vaknar,godnatt<3


syster

Ska vara med syster yster på fredag,ska bli riktigt kul! =)
har inte träffat simone på hur länge som helst, typ 1 månad :O det är fan sjukt!!
Men hon ska sova hos mig på fredag och om det är nån som vet nån fest då hör gärna av er till min mail eller lämna en kommentar! =)




hemma!

Är äntligen hemma, tycker dagarna går riktigt segt nu asså!! har bara gått 2 dagar av den här veckan, 3 kvar...Men får se fram imot att i morrn är det sista långa dagen! =)

Är skit hungrig, för fick äckel fisk i skolan med torrt jävla ris!! BLÄÄÄ!! Så hoppas att mamma kommer hem snart så hon kan börja med maten, ska äta kycklingwook :)




lantbruksdjur

Har just nu lantbruksdjur ska skriva om grisarnas sjukdomar och bla bla bla... SKIT TRÅKIGT!! har inte ens nåt papper så vet inte ens vad jag ska ha med, har det hemma så smart som jag är -_-  
Får börja på det i dag hemma istället då jag vet vad jag ska göra!

Slutar snart lektionen, om typ 10 min sen har jag djursjukvård sen är det bara 1 lektion kvar sen är tisdagen avklarad! =)

Hörs senare<3


planering

Här kommer planeringen för vecka 3 och 4 sen vecka 4 kommer planeringen för vecka 5 och 6!




idrottsgalan

Sitter just nu och kollar på idrottsgalan och äter macka och varm choklad med vispgrädde! :)

Jag som har varit duktig och cyklat 5 km och lite styrka så äter jag onyttigt, inte bra! men var verkligen sugen på det! älskar att äta fralla med ost på och varm choklad

Hörs lite senare så får ni se mitt tränings program för dom följade veckor!


träning!

Nu blir det träning med motions cykeln! får se hur mycket jag klarar, har fan inte cyklat på den på flera månader. Men ska iaf  köra 5 km så får vi se om jag klarar mer eller inte ;D

Hörs om nån timme!


hemma

Nu är jag hemma från en lång skoldag.. Hatar dom här dagarna då vi går till halv 4, helt jävla värdelöst!
Får se fram imot torsdagarna och fredagarna då vi slutar vid halv 12, sen efter påsklovet är vi helt lediga på fredagarna! :D

Här kommer dagens oufit, blev luffar kläder i dag, orkade inte ens ha jeansleggings på mig i dag..




i skolan

Har just nu företags ekonomi, helt okej asså.. ingen aning om vart jag är nånstans bara men men ;D

Har fett tråkiga lektioner i eftermiddag, har naturkunskap och sen samhällskunskap.. "/

Men ska plugga vidare nu, men vi hörs senare<3


godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar!

Fy fan säger jag bara!! Är skit trött och vill verkligen inte till skolan i dag, vill bara ligga i min säng och sova.. Men är iaf uppe nu, har till och med klätt på mig,lägger in dagens outfit när jag kommer hem sen för hinner nog inte det nu!

Men ska börja fixa mig nu, hörs när jag kommer hem eller i skolan<3


godnatt!

Nu ska jag gå och sova, eller ja ska försöka att sova.. får se hur det går för blev ganska mycket sovade i går ;D

sov när jag hde kommit till Micke vid kvart i 12 till typ halv 3 sen så sov vi i några timmar vid 7 ungefär sen så somnade jag vid 1-halv 2 kanske vaknade vid halv 4 typ för micke kom tillbaka(han hade gjort mackor) vi låg och myste en stund då så somnade kanske vid 4 igen sen vaknade jag vid halv 2 i dag..

haha så det blev en hel del sova i går,men det behövdes tror jag, och det var mysigt också :)  så vi får helt enkelt se hur det går att somna i kväll ;D

Skriver nog ett inlägg i morrn innan skolan!<3




andra filmen

Nu har äntligen den andra filmen laddats upp! =)




filmer

Här kommer en film från i lördags,kommer en till senare när den har laddats klar

Men här kommer den första! =) enjoy :)




hemma

Nu är jag hemma från Micke, åkte ju som sakt till honom i går morse :)

Vi gjorde inte så mycket, kollade på filmer,myste som fan (a) och vi hann till och med att duscha :)
Måste säga att jag blev verkligen imponerad i går att micke kunde göra pannkakor, haha =) Men jag gjorde faktiskt några utav dom :)

Skulle ha tagit ett fint kort på micke när han gjorde pannkakor men kunde inte göra det utan att han skulle ha märkt det så det blev inget kort:(

Men ska äta nu, skriver senare i kväll! <3


händelserik kväll..

Är hemma hos Hanna nu.. Vi var som sakt på PG helt okej var det där, sen lite senare drog vi till linus som bor typ vid centrum och var där en stund sen blev det hemgång till Hanna..

Kan säga att det hände en jävla massa saker i dag,iaf en stor grej men det tänker jag inte ta upp här i bloggen, för känner att det är för privat för att ta upp det här..

Hanna du vet att jag älskar dig bästa vän och kommer alltid att göra! <3

aja ska sova nu,ska upp tidigt i morrn för ska hem till Micke =)

hörs i morgon bitti


bästa vänner och det ska vi alltid vara! <3


hos Hanna

Är hemma hos Hanna nu, vi var i väsby centrum kollade runt lite i gina och Now, åt lite mat och köpte godis och läsk till martinin

Sitter bara här och tar det lungt,vi ska väl börja fixa hos om nån timme sen blir det utgång till PG som ligger i jakan, ska bli kul faktiskt =)

ska sätta på mig nagellack nu,skriver kanske ett inlägg innan vi drar. annars hörs vi i morrn! =)



i skolan

Sitter just nu i skolan, har precis slutat,men måste vänta tills bussen går och det är halv 1,det suger ganska mycket..!

Ska iaf hem till Hanna på en gång, vi ska ner till centrum och handla lite godis sen i kväll är det utgång!=)

Aja ska gå till lunchen nu, skriver när jag är hos Hanna <3


godmorgon

Hej!

Hinner med ett snabbt inlägg nu,ska dra om 20 min och ska bara sminka mig och ta nåt att äta så det är ganska lugnt :)

Idag är det fredag och det betyder utgång! I dag blir det utgång med favoriterna :)
Ska bli väldigt kul!

Nu ska jag ta nåt att äta sen sminka mig och just det måste packa det sista, åker ju dirket hem till Hanna från skolan

Hörs senare! <3


godnatt

Nu ska jag sova, eller ska sätta på en film och somna till den. Vet inte riktigt när jag kan blogga igen,för ska till Hanna direkt efter skolan i morrn men ska nog kunna skriva 1-2 inlägg i morrn iaf:)

Ska försöka skriva i morgon bitti om jag inte har försovit mig eller är extra seg,annars så hörs vi i morgon eftermiddag! =)

Godnatt sötnosar<3


filmer

Här kommer 2 filmer, en från idol finalen 2007 och en på mig och Hanna när vi var hemma hos Kim




duscha

Nu ska jag hoppa in i duschen,sen blir det film! Me, you and dubree(stavning?)

Hörs senare<3




dagen låt



Calle Kristiansson - Walking in memphis



trött+hungrig...

Nu är jag hemma från Marre. Jag och Hanna åkte till Marre efter vi hade slutat för vi skulle jobba lite med vårat projket vi har. Vi ska lära Marres hundar Bea och eddie olika tricks dom inte kan. riktigt kul faktiskt! =)

Är riktigt trött i dag och skit hungrig! och maten är inte ens klar, och kommer inte vara klar på typ 20-25 min :O
Kommer fan dö innan dess,haha :P

Skriver mer senare! För ska hjälpa mamma lite med maten


seg kväll..

Känner på mig att det kommer bli en seg kväll i dag.. Inget bra alls på tv och har inga filmer att kolla på.. Jippie!

Känner att jag är på så bra humör just nu asså..:P

Aja bloggar mer senare om jag har nåt bra att skriva


dagens horoskop


Kräftan 22/6-22/7

Äventyrlig och spännande onsdag som kan bli hur som helst. Du vill testa något nytt, vara på hugget.










dagens outfit

Hann inte blogga nåt alls i morse hinnan jag drog till skolan för hade lite bråttom, men nu behövdes inte det för det gick inga bussar.. Men men det kunde inte jag veta, så får lägga in dagens outfit nu istället, men hade inte flätor i dag! tog ut dom i sista sekunden för kände att jag inte ville ha det :P





badat

Nu har jag badat, kan säga att det behövdes verkligen frös så jävla mycket asså!!

Kan berätta varför jag inte var i skolan i dag, hade som sakt sovmorgon i dag så skulle ta 20 över 9 bussen från bro som går till skolan. bara det att bussen kom aldrig! så typ 20 i ringer vi skolan och frågar om dom har numret till sl så vi kan ringa dom och kolla var bussen är, skolan skulle ringa till sl sen ringa upp. dom ringde väl efter 10 min och sa att SL har ställt in bussarna till skolan för det är för halt ute och en buss hade redan kört i diket, och att gå till skolan i det här vädret kan dom glömma för det är lite mer än 5 km till skolan från bro station så nej tack! så dom skulle fixa så vi fick giltlig frånvaro så fick vi åka hem =)

Lägger in bilder på dagens outfit senare


hemma!

Är hemma från skolan nu, hade inga lektioner i dag.. berättar mer om det senare, för nu ska jag bada!! :D




Självkänsla eller Utseende?


Kissie eller Blondinbella?

Båda är Blondiner, båda bloggar, de är ungefär
lika gamla, båda älskar att shoppa dyrt och de är drivna och
målmedvetna.
Men.
De kämpar för två helt olika saker, Blondinbella vill att unga
tjejer ska må bra och ha en god självkänsla, det hon även skrivit en bok om.

Kissie däremot bryr sig inte om hur andra mår utan fokuserar bara på
sig själv, för att representera sig snygg i bloggen redigerar hon sina
bilder på sig själv.
Blondinbella däremot har allt hon lägger ut på bloggen ocensurerat.

Vad väljer du?
Team Kissie - Utseende
Eller.
Team Blondinbella - Självkänsla


dagens horoskop

Kräftan 21/6 - 23/7

Dagshoroskop - tisdag 12 januari

Du riktar din energi mot arbetet, och det finns en hel del trådar för dig att dra samman innan du kan skapa mening i sammanhangen. Entusiasm och glädje saknas lyckligtvis inte.


brunnet!

Har bestämmt mig nu att jag ska bli brunnet igen!

Tyvärr kommer det inte hända fören efter sommaren,för vill vara blond då jag tar studenten :)
Men efter sommaren kommer jag bli brunnet igen,saknar faktiskt det ibland, Men nu har jag varit blond i ungefär 1½ år så känner att det behövs lite förändring

Bilder då jag var brunnet






Paus

tar en liten paus i pluggandet.. har så kul, eller inte ;)
Håller på att plugga försäljning och service, helt okej asså :P

Bjuder på 3 snygga bilder som är tagna nyss, Enjoy ;)






hemma

Nu är jag hemma, eller ha har varit det en stund men tog en lång dusch när jag kom hem, hade 1 lektion i dag så slutade halv 10,för den läraren vi skulle ha i dom två sista lektionerna var sjuk.. men jag går ju på en skola mitt ute i ingenstans så det går 3 bussar därifrån så vi missade ju halv 10 bussen för vi fick reda på det runt 10 så det var bara att vänta på halv 1 bussen.. skit kul asså..

Idag ska jag bara vara hemma,måste plugga så ska sätta igång med det nu på en gång!

Men hörs senare<3


uppe..

Fy fan säger jag bara.. Det är ju fan fortfarande mörkt ute!!!
Dom borde införa regel att om det fortfarande är mörkt ute behöver man inte gå till skolan/jobbet... För det är ju fan natt fortfarande, haha!

Men iaf är uppe nu, ändå om jag är skit trött men är uppe och det är väl det som räkas.. hhar satt på mig kläder får bli mjukisbyxor och ett linne.. orkar inte sätta på mig nåt annat..

Aja ska ta nåt att äta nu sen ska jag fixa mig, inte för jag kan fixa mig så mycket för Hanna har min sminkväska... -_-

Skriver kanske ett inlägg i skolan eller när jag kommer hem!


godnatt

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morrn.. Har ju skola i morr och måste gå upp 20 över 6,får se om det blir ett inlägg i morgon bitti det beror på om jag orkar gå upp på en gång eller inte.. ;D

men vi hörs i morrn!


tankar

måste bara skriva av mig lite..För det är så jävla mycket som snurrar i mitt huvud just nu..

Jag fattar inte vad det är med dig, du som har varit så jävla duktig på att verkligen visa att du gillar mig och vill det här,men nu börjar du falla tillbaka igen och jag har börjat få tillbaka den där äckliga känslan att du kommer säga att det är bäst att vi glömmer varandra eller nåt sånt...Jag vill inte ha den känslan,för vill inte tro att det kommer bli så, jag tror det kommer bli bra mellan oss.. för allt du har sakt under dom här veckorna kan inte ha varit bullshit och allt vi har gjort kan inte vara bullshit.. Men om det nu är så att du bara ha lekt med mig eller kommer säga att det kommer aldrig bli vi igen, säg det till mig nu isånafall! jag litar på dig och jag tror inte du kommer säga det, men dom senaste dagarna känns det som om du inte ha viljat prata med mig,och det är precis som det var förut innan du sa dom där orden..Jag vill att det ska bli du och jag igen, för det ska vara du och jag, och för varje dag som går så kommer mina känslor för dig tillbaka mer och mer... Du vet hur jag vill ha det,nu är det upp till dig att visa hur du vill ha det, men jag finns inte här föralltid just so you know...








dagens låt



INNA - LOVE



hemma

Nu är jag hemma igen, fy fan vad kallt det är ute!! ändå hade jag mössa och vantar men höll ändå på att frysa ihjäl,därför blir det ett varmt bad nu! :D

Hörs senare när jag har badat =)


godmorgon

Sista dagen som man kan sova länge.. för i morrn måste jag gå upp 20 över 6, fy fan asså.. Vill inte VILL INTE ha skola!! Men får tänka att det är sista terminen sen slipper jag säbyholm..

Idag ska jag till ungdomsmottagningen och skaffa mer p-piller,har tid klockan 2 så behöver inte gå upp riktigt än från min varma säng :)


Sen ska jag bara vara hemma i dag, ta vara på den sísta dagen som ledigt, sen får man se fram imot helgerna igen..

Nu ska jag äta frukost,eller snart måste ha viljan att gå upp från min säng först,men skriver när jag har kommit hem eller hinner kanske ett snabbt inlägg innan,vi får se :)


film

Har precis duschat, ska kolla på film nu, ska kolla på click som går på 3:an den är faktiskt rätt rolig ;D

Men skriver ett inlägg senare då lägger jag in dagens låt också :)


film

Nu är det film som gäller, ska kolla på lite gossip girl, har sätt fram till avsnitt 6 så ska se några avsnitt till nu hade jag tänkt=)

hörs om några timmar :)




vimmelbilder

Hittade 2 bilder från i fredags när vi var på götakällare =)


nån,Millan,nån,Hanna,Vigge och nån


Hanna och Jag


godmorgon

Godmorgon gott folk!
Fy fan vad länge jag sov i dag.. Men det behövdes, för kunde inte sova igår. så somnade nog inte fören vid 3 typ.. "/

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, plugga lite kanske..

Nu ska jag ta nåt att äta, skriver mer senare<3


godnatt

Nu ska jag sova, är skit trött.. I morrn är det söndag bara 2 dagar kvar till skolan börjar igen.. Men det ska bli kul att träffa alla igen faktiskt :)
Men vissa hoppas man att dom inte kommer vara där..

Men skriver mer i morrn! <3


film

äter just nu popcorn och kollar på scary movie, har typ sätt den tusen gånger.. Och den är typ inte ens bra, men finns typ inget annat och har sätt alla filmer jag har på datan..-_-

Aja ska kolla vidare nu på filmen hörs säkert senare<3




video+ 2 bilder

Här kommer videon från i går plus 2 bilder på Hanna och Linus ;D
det ska ha varit 2 videos,men den andra är helt borta från mobilen, kollade på båda 2 i dag på bussen hem,men den ena är helt borta! :O så har bara den korta kvar..






om dagarna som har varit

så nu har jag badat, var jävligt skönt! =)
tänkte ta och berätta lite om dagarna som har gått

Onsdag
Min faster hade 50 års fest för släktningar och vänner, så åkte till stallarholmen där hon bor och åt god mat och hade det trevligt :)
ja det var väl det jag gjorde i onsdags inte så mycket helt enkelt ;D

Torsdag
Var inne i stan och shoppade lite kläder,lite längre ner ser ni vad jag köpte.sen drog jag hem till Micke där jag sov,mysigt :)
Vi gjorde inte så mycket, kollade på film och myste lite =)

Fredag
Den stressade dagen ever! Iaf, drog från Micke runt 1 hade jätte bråttom hem för skulle hem till Hanna så fort som möjligt. Och så klart jag missar tåget precis från centralen till bålsta, för precis då jag kom upp för rulltrappan till perrongen så stängs dörrarna.. så det var ju bara att vänta i 30 min på nästa tåg.. Kom iaf hem till slut vid kvart över 3,men hann bara vara hemma i typ 10 min sen var jag tvungen att dra till bussen igen för att hinna med tåget som skulle gå 10 över 4 och bussen från mig går vid kvart i så det var bara att springa till bussen. Var hos Hanna vid 5 sen skulle vi dra igen på en gång för vi skulle ta bussen som gick vid kvart över 5 så då var det bara att stressa igen,men som tur var hade Hanna gjort några mackor till henne och mig för vi hann ju inte äta nåt :P
Kom iaf till Henke där förkröket skulle vara vid 6 ungefär, var i nån timme sen drog vi in till stan till nivå 22 där vi krökade lite mer sen drog vi till 360(götakällare) det var faktiskt rätt bra där! =)
Jag och Hanna drog därifrån runt halv 2 för vi skulle hinna med fyllekäket på donken vid centralen innan bussen hem till Hanna skulle gå :)
Ja det var min fredag, och nu är det lördag och i dag ska jag bara ta det lungt bara vara hemma och kolla på tv och film :)

Shoppningen!

En ny Bh

Tröja från Gina,


Klänning från Gina


Klänningen bakifrån

Videon från i går kommer upp snart!


hemma!

Nu är jag hemma, ska bada nu för håller på att frysa ihjäl!! det är fan svin kallt ute..

Men bloggar mer när jag har badat och då kommer jag berätta mer om onsdag,torsdag och i går :)
sen blir det 2 videos från i går!

<3


hos hanna

Just nu sitter jag hos Hanna vi vaknade typ nu,har precis ätit frukost..

Har internet hemma nu, så skriver mer när jag kommer hem och skriver om vad som har hänt dom senaste dagarna då jag inte har haft internet!!


lånat

Fick låna pappas trådlösa ett tag så jag kan få blogga lite och sånt =)
Ska snart börja fixa mig för ska till min faster i dag som ska ha typ "50 års fest" för släkt och vänner ska bli mysigt.

Och måste bara skriva av mig lite för är riktigt irriterad på en sak..
att kalla mig slampa kommer du inte på nåt bättre? Du känner inte mig längre, har inte pratat med dig på flera månader.. sen börjar vi att prata och du kallar mig slampa och håller på..
 igentligen ska jag fan inte försvara mig mot dig,för du är inte värd nåns tid, men blir så jävla irriterad!
 För det första har jag inte hållt på med nån på typ 1 månad..
och sedan det tog slut mellan mig och Micke har jag hållt på med högst 5 personer, och om du kallar nån som har hållt på med 5 pers på 5 månader för slampa då har du fan nåt fel i huvudet alltså..Men som sakt, jag tror jag fattar varför du håller på för du saknar mig du vill ha mig sen att jag håller på igen med mitt ex och att han tog tillbaka mig efter allt som har hänt det gjorde du arg och ledsen.. det var därför du sa såna saker till mig..
Men du vet om det är äkta kärlek så kommer man tillbaka till varandra och det är precis det jag och Micke har gjort..:)
Nej nu orkar jag inte ödsla mer tid på dig!! Ha ett bra liv med dina strul ;)


Inget internet

Har inget internet hemma!för en säkring gick i dag och tydligen så gick routern sönder då eller nåt sånt,men den funkar iaf inte så ja vi har inget internet det är därför jag inte har skrivit nåt i dag typ. Men kommer skriva så fort jag har tillgång till internet!det var bara det jag skulle säga,nu ska jag sova. Godnatt alla blogglärare<3

godmorgon!

Godmorgon alla bloggläsare!
Just nu sitter jag är och äter frukost samtidigt har lite bråttom,ska snart gå till bussen ner till stationen för ska in till stan med en kompis i dag och shoppa lite =)

Hinner inte skriva så mycket för måste börja fixa mig nu, men skriver när jag kommer hem och visar upp vad jag har köpt! Ha en bra dag nu<3


hemma i sverige!

Nu är jag hemma, eller ja har varit det ett tag men har ätit, åt thailänsk mat (mums!!) och sen har jag packat upp allt. Har äntligen fått bilderna från Hanna från nyår så tänkte lägga upp några, sen finns resten på facebook :)


E-dans


H-dans


Marcus och jag


"så här lång tunga har jag"


Är inte så borta som det ser ut ;)





nyårs puss med bästa vän


champagne öppning


folk

Mer bilder finns på facebook! =)



hem

Idag åker vi hem från Åland, mår faktiskt bättre i dag men har fortfarande jätte ont i halsen och mina halsmandlar är svullna som fan"/

skulle ju hem till Micke i kväll när vi hade kommit hem,men tror inte det blir så nu när jag är sjuk"/
jag som verkligen ville träffa honom, har inte gjort det på över 2 veckor typ..Men får träffa micke när jag är frisk :)

Just det, vi hade paket utdelning i går, och fick ett skit coolt armband och sen fick jag den här parfymen


och det var skit bra att jag fick en parfym, för min burberry är snart slut så behövde en ny! =)

skriver mer på båten om jag får tillgång till internet då vill säga :P


sjuk..

Är sjuk igen...
Började igår kväll då jag frös som fan och det kändes som jag hade feber, och det hade jag..
Mår lite bättre nu,men det är nog bara för alvedonen fortfarande hjälper :P

Skriver mer senare, för nu ska jag hjälpa till med maten<3


godnatt

Nu ska jag stänga av datan för i kväll, ska snart gå och lägga mig är skit trött.. och man ställer faktiskt fram klockan 1 timme här på åland så klockan är faktiskt 11 är :P

Men skriver mer i morgon <3


hemligheter om Hanna




Åland

sitter just nu i vardagsrummet med mamma,pappa och patrik, leo och matilda ska precis gå och lägga sig och patrik ska läsa för dom :P haha!

Har fått lite bilder från Hanna från nyår, men tänkte vänta tills jag får alla bilder innan jag lägger ut några bilder!

Och till er som smsar till mig,kan inte svara på dom för det kostar för mycket att skicka! så kommer kunna svara på dom på måndag! =)

Ha det bra<3


på båten

Sitter just nu på båten på väg till Åland, ska snart till Taxfreen och köpa lite sprit och godis =)

Hörs senare! <3


Tagen för typ 10 sekunder sen!


mot båten!

så nu är jag uppe och redo att åka,ni kanske undrar vart jag ska?
Jag ska till Åland i dag och vara där tills på måndag,min moster+hennes man och mina kusiner bor på åland så vi ska typ fira som en mini jul där nu, alltså öppna mer julklappar :P =)
Men det ska bli kul att träffa alla också igen!

Nu måste jag stänga av datorn och packa ner den, men ska försöka skriva på båten om jag har internet då..

Vi hörs! <3


nyårs bilder

Här kommer det lite bilder från igår =)
Fler bilder kommer senare, dom från hannas kamera!

Marcus-Kvällens värd


Ja så här höll dom på större delen av kvällen/natten ;)


Niklas och krönis( stureplan nästa krönis) ?;)


haha jadu..

Hanna och niklas


champagne dags!


Haha krönis



hela gänget! :)


skulle göra en fin snöängel ;)


Nyårs puss med min bästa vän <3


så det var lite bilder från nyår :)
fler kommer när hanna har skickat sina bilder!


ellie svarar

Natalia om 2010!:
Vad är ditt bästa minne av år 2009? =D

svar:
Gud finns så mycket bra som hände 2009! Men en sak är att jag träffade världens underbarste kille (som jag älskade jävligt mycket,och fortfarande älskar) som blev min kille efter några månader,det var mitt första riktiga förhållande, men tyvärr så höll det bara i nästan 3 månader.. :( Men jag hoppas det blir bättre den här gången :)

En till sak som jag aldrig kommer att glömma är brålanda och dalarna med Hanna, det är nåt jag aldrig kommer att glömma! För det var Hanna som gjorde så jag klarade av dom första månaderna efter det hade tagit slut, och det var den här sommaren jag och Hanna verkligen blev tajta och riktigt riktigt bra vänner :)

Brålanda 2009









2010!

Hej sötnosar! =)

Har precis kommit hem, har så jävla ont i huvudet så det finns inte.. kanske blev lite för mycket dricka i går ? ;) haha..

Kan berätta lite kort om gårdagen då jag bara skrev ett inlägg igår.


Jag åkte hem till Hanna där Hero och hennes vän felica redan var där, åt lite middag och sen satte vi igång att fixa oss. Det första Hanna säger när jag kommer är att vi har bråttom att vi ska gå om 1 timme! Men sen så bestämde vi att vi skulle ta en senare buss till Niklas,och det var ju tur det:P
Gick till Niklas där vi bara lämnade saker, eller jag gjorde det rättare sakt för ville inte ha med mig allt till festen sen så gick vi till Marcus där festen var.Det var väldigt kul där och vi tog massor med kort(Men så dumihuvudet som jag är så tog jag inte ut min kamera från min väska som jag lämnade kvar hos Niklas) men som tur var hade Hanna och några fler kameror, så det blev en massa kort ändå,kommer lägga ut dom så fort dom kommer upp på facebook och när Hanna har skickat korten som hon tog! Vid 12 slaget så drog vi ut för att kolla på fyrverkerier och dricka champagne, prövade till och med att röka cigarr, det var riktigt äckligt faktiskt!

Jag,Hanna och Niklas drog väl från Marcus runt halv 2-2,somnade fan på en gång när vi kom hem till Niklas :P

Har typ blåmärken på båda benen! för hade högklackat och det var jätte halt ute så halkade ett  x antal gånger ;)

haha ja det var det som hände, ett riktigt lyckad nyårsfest! Nu är det 2010 och det året ska bli bättre än 2009! ändå om 2009 inte var ett dåligt år förutom ett par saker..

Nu ska jag duscha, skriver senare och hoppas att jag kan lägga ut lite kort från i går i kväll :)