rösta på mig!

Jag är med och tävlar om att bli "favorit-bloggen" så kom igen och rösta på mig!!:D<3

http://mickaelawilberg.blogg.se/2009/july/vote-vote-vote-vote.html#comment

Min nya blogg

Min nya blogg är www.metrobloggen.se/barbiie
kommer nog bara blogga från den nu, om nån kan fixa nån snygg design! för hatar att ha en ful..så om nån kan hör av er, snälla! :D <33

hissar/dissar


1. Smink på sommaren - Visst om man har mascara eller lite puder för att jämna ut det hela. Men varför använda foundation och massa puder när det är sommar och man kan sola så man blir brun? Det är väl ändå lite onödigt?!

2. Att ha på sig långa klänningar på sommaren - Nu när det äntligen är varmt så visa mycket ben, det är alltid lika snyggt. Fast inte ska det skada att ha lång klänning någon gång ibland.


1. Att vara brun på sommaren - Stort plus, man ser alltid fräshare ut och att vara brun passar mer till vissa kläder. Men att man ser fräsh ut är det absolut bästa!!

2. Läsk på sommaren! - Bästa som finns, när man sitter i solen och dricker KALL läsk! Det är verkligen sommarkänsla för mig. Eller dricka läsk när man precis kommit upp ur havet och sätter sig på stranden, åååh va nice.

3. Sommarkvällar - Att kunna vara ute på kvällen och ändå känna att man inte fryser.

4. Att ha på sig vita kläder när man är brun - snyggt som fan! Lyser upp det bruna eller vad man ska säga. Man lägger märke till att man är brun om man bär vita kläder. Super snyggt enligt mig!

design!

Jag hoppas att du ser det här!
Du som skrev att du kunde fixa min design på min nya blogg,adda mig på msn: ellie_tjejen91@hotmail.com
så kan vi prata om hur det ska se ut och sånt :)

hemma

Nu är jag hemma igen efter ha varit inne i stan med Simone :)
Vi gick runt i en massa affärer och så klart hon fick sin födelsedags present,och så klart att hon gillade den ! :D

Haha måste berätta en sak som var fett pinsamt! Jag och Simone gick in på teknik magasinet för att köpa en sak sen när jag ska betala så funkar det inte, så ringer mamma så hon kan kolla hur mycket jag har kvar på mitt kort och tydligen hade jag bara 40 kr kvar! :O och fick studiebidraget i går liksom,fattar inte vad jag gör av alla mina pengar!?!?  Men iaf så skulle mamma sätta in pengar så jag kunde köpa det jag skulle så skulle jag betala igen, nej då funkar det inte då heller! och han som stog i kassan började typ skratta så fick gå till den där jävla automaten och ta ut pengar istället. 15 min senare kunde jag betala det jag köpte där, det händer bara mig asså! haha men ganska kul var det :P

Fick iaf med mig ett par shorts hem, behövde verkligen ett par så det var bra :) så nu har jag inga pengar kvar och det är bara början av juli.. vette fan hur jag ska klara mig, men brukar alltid få pengar av mamma och pappa så :)

Mina nya shorts
As sköna! love them! :D
finns att köpa på bikbok

Redo

Nu är jag redo för en dag inne i stan,det är mycket kallare i dag än vad är det är dom andra dagarna, eller mycket kallare kan man inte säga för det är typ 23 grader i skuggan men om man jämför mot i går så är det kallt, så i dag blir det lite mer kläder lägger in en bild på dagens outfit

 

design!

Har gjort en ny blogg på metrobloggen: http://metrobloggen.se/barbiie
Men jag behöver nån som kan fixa en design till mig, så om du vill fixa en design till mig skriv till min mail : ellie_tjejen91@hotmail.com

onsdag morgon!

Godmorgon!
Är det några fler jag än jag uppe ?
Jag tror inte det, för vem går upp innan halv 10 på sommarlovet?  Själv gjorde jag det för att dom ringde från ungdomsmottagingen vid typ 9 sen så kunde jag inte somna om så då gick jag upp istället.
Så i morrn ska jag till ungdomsmottagningen, har en tid halv 2, säger inte vad jag ska göra men hoppas att det går bra iaf, det måste göra det..

Vad ska alla gullungar hitta på idag då?:)
själv ska jag in till stan och möta upp lilla simone :D som jag ska fira i dag också, hon fyller inte år fören på fredag men hon kan inte då så därför tar vi det i dag :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen så börja fixa iordning mig men skriver ett inlägg senare, sakna mig inte för mycket nu bara ;)