till frugan

Hejhej!
sitter just nu på bussen,ska till frugan och ha filmkväll!:) 
var ett tag sen jag träffade erica(då vi brukar träffas 1-2 gånger i veckan) och nu har vi inte träffas på typ 2 veckor.. men har jobbat som en galning och hon kunde inte den dagen jag kunde ^^
 
idag har jag även varit ute och gått/sprungit var riktigt skönt! Ändå om det blåste ganska mycket så värmde solen ganska bra ändå :) 
 
men ska kliva av bussen nu,vi hörs <3
 
Duktiga jag idag! xD

iväg

Nu ska vi iväg till mormor och morfar! 
Ni får ha en jätte bra lördag så hörs vi, och drick inte för mycket nu ;) hahah! 

 
Bjuder på en väldigt snygg bild denna lördag xD 
 
 
 
 

chilllördag

hejhej! 
tänkte skriva godmorgon på er,men det skulle ju vara helt fel xD 
för det första så är ju klockan redan halv 2 snart och för det andra har jag varit vaken sedan halv 9.. 

Vette fan varför jag vaknade så tidigt,men vaknade av att jag var jätte kissnödig så var tvungen att gå på toa sen kunde jag inte somna om.. Men somnade ju redan vid halv 11 igår så fick iaf sova många timmar iaf och det behövdes kan jag säga! =) 

Kom nyss in, har suttit ute i solen fan vad skönt det är!! :D  sommaren är äntligen på väääg wiiie haha.. 

Idag ska vi till mormor och morfar och fira morfar och även en av mina kusiner som har fyllt år, ska bli kul att träffa alla igen det var ett bra tag sen! 

Men ska hoppa in i duschen nu.. 

Vad jag hade fått hem under veckan jag var och jobbade, klänning från nelly(kostade bara 100 kr,då dom hade 100 klänningar för 100 kr!!) Sen 3-4 delen av vampire academy böckerna 
 
 

fredag

Hej

Jag lever, eller ja knappt.. Är helt död,känner idag jag kommer fan somna efter maten xD 

Orkar inte direkt skriva nåt idag, ville bara skriva så ni vet att jag lever iaf haha.. 

skriver mer i morgon,och då visar jag även vad jag har fått hem under veckan =) hörs <3 
 
 

Godmorgon! :D

Godmorgon på er! 
Jaa så är det onsdag, det är nu dom 3 mardrömsdagarna börjar.. Haha nej men det ska nog gå bra det här!! Är bara lite nervös inför i morgon när man kommer ha fett ont i armen från idag så ska man göra precis lika mycket som idag man kommer dööö i armen.. xD 

Sitter här och har nyss duschat, ska snart börja fixa mig.. efter detta inlägg faktiskt. Men ska inte gå fören 20 över 8 så har inte så bråttom idag :) 

Ja igår var det våffeldagen, Mums säger jag bara. älskar våfflor! Ändå om jag får ont i magen av det märker jag men det är fortfarande fett gott. Och då vi bara får det 1 gång per år hemma så måste man ju passa på att äta :P 

Just det,skrev ju igår att jag inte hade hoppats att det skulle ta så många timmar, var fan kvar till 7 och då var jag den första som gick xD  tror dom andra var kvar till typ 8-9 iaf... Borde ha lärt mig vid det här laget att när man kommer till jobbet så är man iaf kvar minst 8 timmar ^^ 
 
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva om just nu, bara det att jag kommer nog inte uppdatera fören helgen då jag sover hos andrea i dag och i morrn då jag slutar klockan 1 båda dagarna och hon bor i kista..

Men kanske hinner göra en snabb morgonblogg nån dag, vi får se! =) 

vi hörs <3 
 
våffeldags! :D 

 
 

tisdag

godmorgon på er! 

Jag som hade hoppats på att få sova ut idag med.. Men icke sa nicke.. Idag ska jag till jobbet för att gå igenom lite för i morgon och för att hjälpa till med allt som ska fixas inför i morgon! 

Men jag hoppas det inte tar allt för många timmar,för i kväll ska jag gå och lägga mig fett tidigt har jag bestämt om jag ska klara av dom här 3 dagarna så behöver jag få sova många timmar i natt.. 

Just det,fick mitt paket från members i går :D 
Nu väntar jag bara på 3 paket till..  ett från nelly, ett från bokus och ett från groupon xD
 
Men detta fick jag hem från members iaf: 
en riktigt skön tröja! =)
 
långtröja, som man kan ha med ett par tjockare strumpbyxor! :)
 
 
Var även och shoppade på Hm i torsdags, hittade äntligen ett par nya svarta jeans till jobbet då mina gamla var helt trasiga.. Och sen även detta söta linne! dock fanns det typ inte nån i min storlek så fick ta xs men den satt riktigt bra och det var ju tur det, då jag tycker detta linne är så gulligt! =)
 
Fick denna av mina underbara chefer, då vi(jag,alexandra,delal och christian) hade vunnit en tävling vi hade för några veckor sen så detta var det vi vann(förutom christian som fick nåt annat så klart) xD 
 
Nej nu måste jag börja sätta fart.. ska dra om typ 30 min och har inte fixat mig ett skit.. Men vi hörs <3
 
 
 
 
 

music

 
 
 

döööd!

hejhej! 

Nu är jag äntligen hemma, eller ja har varit det i typ 1½ timme men har ätit middag och snackat lite med mamma och pappa som äntligen är hemma igen :D 

den här helgen har varit fett jävla jobbig asså.. har väl jobbat 35 timmar på 3 dagar och så mycket att göra! Och igår var det även middag för alla utställare så slutade inte fören 10, fan vad dom dricker öl på denna mässa asså!! xD 

Kom till och med folk klockan halv 10 på morgonen och ville ha öl..man bah: ni får vänta 1½ timme tills vi får börja sälja.. ^^ 

Just det,fick en kommentar idag kan lika gärna svara på den på en gång.. 

 
så här kommer ett litet svar på tal.. 

så klart jag inte kommer bo hemma hela livet! det vill jag inte ens göra..  Var inte direkt så jätte seriöst med det jag skrev.. fine det är verkligen inte kul att tvätta och städa men det är nåt som måste göras och det vet jag om, och ibland kan det till och med vara kul att städa tycker jag, bara man har hörlurar med bra musik i öronen så kan det vara riktigt kul:) 
och bara för mamma och pappa kommer hem så är det inte så att jag slipper städa, då jag städar mitt rum varje vecka och även dammsuger hela huset ibland och hjälper till hemma varje dag så nej jag hade inte tänkt bo hemma hela livet, ska faktiskt försöka flytta hemifrån inom 1-2 år! =) 

så nog om det där.. mamma och pappa kom ju som sagt hem idag och dom hade med sig lite saker till mig och bror :) fick min favorit parfym(som snart är slut,så det var bra att jag fick en ny! ) och även en jätte fin sarong som jag nog ska ta med mig när jag åker till turkiet i slutet av april :) 

Men ska hoppa in i duschen nu, vi hörs <3
 
från fina mamma och pappa <3 
 
mitt jobbschema nästa vecka, längtar som fan haha eller inte.. xD 
 
 
 
 
 

jobbhelg!

godmorgon! 

Eller jaa det är väl godmorgon för dom flesta förens om flera timmar! xD 
Men för mig är det godmorgon.. ska till bussen om ungefär 30 min. 
 
Bara 1 dag kvar sen får jag sova.. Är helt slut asså.. Men har räknat ut att dom är 3 dagarna kommer jag ha jobbat 34 timmar! 
Men ser det egentligen bara som uppvärming inför nästa vecka då det är agreso( en stor mässa) och dom har middag både onsdag och torsdag(400 pers) så då blir det 13-14 timmars pass! 
 
Jaa det finns inte så mycket att skriva om min helg, då jag bara har jobbat xD 
Har kommit hem runt 10-halv 12 på kvällen så har typ bara jobbat och sovit denna helg.. 

Men ska ta nåt att äta nu,men ni får ha en jätte bra söndag! 
det ska jag ha,för idag kommer mamma och pappa hem!! :D 
dom har varit i sri lanka i lite mer än 2 veckor,och idag kommer dom äntligen hem... ska bli så skönt, inte bara med att nu slipper jag tvätta och sånt utan det ska bli skönt att dom kommer hem för saknar dom faktiskt gaska mycket ^^ 


Men vi hörs <3 
 
bjuder på en väldigt snygg bild denna söndag! 
 
 
 

Tatto!

som ni vet så ska jag göra min trejde tatuering, tror den kommer i höst då jag förhoppningsvis åker till Turkiet i slutet av april och har inga pengar att göra en nu nu.. och blir för sent att göra en när jag kommer hem, då det redan är maj och då brukar det vara fint väder i sverige så man kan sola.. så det får bli i höst! :D 

Men vet redan vad jag ska göra, har vetat det i några månader sen och blir bara mer och mer säker på att det är rätt att göra denna tatuering :) 

Kommer inte säga vad jag kommer göra eller vart men det har med familjen iaf och den kommer sitta på en plats där den passar jävligt bra! =) 
 
Har ju två redan, men nu var det ett bra tag sen jag gjorde en.. det är nästan 1 år sen jag gjorde min sista.. fy fan vad tiden går fort..! 

Kommer nog skaffa 2 till utöver den jag ska skaffa nu i höst. Men vill ha nåt med mina barn(när jag får barn) och sen en till.. 

då jag inte kommer säga vad jag ska göra för nån nu i höst så slänger jag upp 2 bilder på mina tatueringar jag redan har! =)
 
Min senaste tatuering, som jag skaffade för nästan 1 år sen 
 
Min första tatuering som jag gjorde i april 2011 
 
 

shopping!

Jaa så har man shoppat lite mera då.. xD 
haha är fan nåt fel på mig.. men det är så otroligt billigt på Members så det finns inte!! fick liksom en tröja och en långtröja för 200 spänn istället för 500 kr :D 

Älskar members, snygga saker och nya kommer varje dag måndag-fredag och allt är mellan 50-80% rea. förutom vissa saker som kan ligga mellan 20-40% men det är inte så ofta det är så.. 

Så ni som inte är medlem i members borde bli det idag! 
Men då bara inbjudna kan bli medlem så kan ni bara skicka eran mail-adress till mig så bjuder jag in er =) (kommentera bara detta inlägg med eran mail om ni vill bli inbjudna så skickar jag iväg ett mail till er med en inbjudan till members) 

och sen kan ni bjuda in era vänner,då man får 50 kr för varje person man bjuder in som shoppar nåt så bjuder ni in 10 vänner som går in och köper nåt så har ni liksom 500 kr ni kan handla för, hur bra är inte det?!?!?! 

så bli medlem idag och shoppa loss på riktigt snygga kläder,skor,väskor,klockor m.m för otroligt bra pris! 


Här ser ni lite vad dom har på sin hemsida och som sagt nya erbjudanden kommer varje dag klockan 12! 
 
Vill få mina kläder nu nu :D 
 
 
 
 
 

awsome

 
 
så jävla grym han är!! 
sjunger let it go som 21 olika disney figurer! 
 
 

tisdag

godmorgon på er! 

vet inte riktigt vad jag gör uppe men men xD vaknade redan kvart över 8 idag.. Men kan inte somna om så det är väl like bra att gå upp.. ska snart slänga in en tvätt i tvättmaskinen tänkte jag sen får vi se vad vi hittar på idag ^^  

Var ju på intervju igår, blev även provjobbning på det stället,jag tyckte det gick bra :) men hon skulle höra av sig nu i veckan så vi får se hur det går..  
 
Efter jag hade provjobbat så drog jag och tränade var skönt! :D körde en massa styrka,kan säga att det känns i benen och i magen idag hahah... 

Men ska tvätta lite nu, hörs senare<3 
 
 
 

-

godmorgon på er! idag är det måndag(igen) 
Idag ska jag iväg till kista för intervju på ett cafe som faktiskt ligger precis brevid kista mässan xD 
med det här vädret vaknade jag upp med idag... 
 
Inte kul asså... Jag som hade hoppats på att våren var här nu.. Men icke sa nicke.. där fick jag liksom bara för jag skrev på fb för nån vecka sen att det är svårt att tro att det är början av mars när det var 11 grader... 
Men förhoppningsvis så smälter detta bort i dag eller i morgon, man kan ju alltid hoppas iaf haha xD 

Men ska fixa mig nu, ska gå om 20 min och har i stort sätt inte gjort nåt än... Men vi hörs <3
 
Här kommer lite bilder från helgen:
 
söndags snacks, okej blev lite choklad och men men... xD 
 
 I lördags blev det tacos mys med bror min! 
 
sååå jävla snygg jesse williams är asså!! 
 

vampire academy

en film jag verkligen längtar ska komma på bio är vampire academy!! Har läst alla böcker och jag älskar dom!! Och nu ska den äntligen komma som film, fy fan vad jag längtar asså! Men får hoppas att den kommer på bio, såg att sf skulle ha den nu i juni men nu hittar jag den icke längre på doms hemsida för kommande filmer så.. Men annars blir jag riktigt sur... 

Och med tanke på att böckerna har varit så jävla bra så trodde jag inte att filmen skulle vara så bra,men ser man trailer så verkar den fett bra! 
Vill att det ska bli juni nu nu nu!! :D 
 
 
 

greys anatomy

Tjenare!
ligger just nu i soffan och kollar på greys anatomy och dricker lite cider :) helt enkelt en mys fredag! Hade viljat dra ut men men xD 
 
ja idag har jag handlat och tvättat,plus poäng för mig hahaha.. 
i morrn blir det träning eller på söndag! :)
 
men ska kolla vidare nu,ha en jätte bra fredag <3
 
 

fredag!

godmorgon på er!

idag är det fredag, fan vad veckorna går fort asså!! tycker inte det var länge sen det var måndag liksom.. xD
 
sitter här och kollar på tatueringar, vill göra en nu nu nu!! Men tror jag ska vänta tills i höst om jag inte gör nån innan mitten av april xD 
 
ska strax kliva upp ur sängen, ska bara ligga här ett litet tag till.. sen ska jag ner till centrum för att handla lite mat och sånt för helgen/veckan.. 

Men skriver lite senare<3 
 
 

underbara onsdag

Godmorgon på er!
sitter just nu på bussen på väg till kista,idag är det jobb som gäller :) ska bli kul att jobba ändå om det blir en långdag..jobbar fan 14 timmar idag.. blir mycket kaffe känner jag på mig xD haha
Nej men tiden kommer nog gå rätt så fort!
 
igår åkte jag som sagt till kista där jag möte upp andrea så gick vi och fikade sen gick vi runt lite :) 
efter det drog jag till frugan då vi skulle ha en liten filmkväll. Vi gjorde även mat(vi brukar annars köpa nåt.) Gjorde pannbiffar med klyftpotatis/morötter och sen löksås. Blev fett gott asså!! :D
 
 
Men nu ska jag lyssna på musik och bli lite piggare.. hörs <3
 
 
 

tisdag

Godmorgon på er! :)
 
har precis vaknat eller ja för typ 20 min sen..ligger här i sängen och vill inte gå upp.. men snart måste jag upp då jag måste hinna duscha och äta nåt innan jag ska till kista för att ta en liten fika med Andrea :)
 
vet att jag skulle ha skrivit igår om i söndags och igår men orkade inte igår så får göra det nu istället.
 
i söndags kväll åkte jag och erica till kista för att gå på bio,vi såg tillbaka till Bromma. Väldigt konstig film måste jag säga! alltså den var rolig ibland men både jag och erica trodde den skulle vara mycket roligare.. så hade jag vetat om det så hade jag inte sätt den på bio men hade laddat ner den!
 
hela biosalongen för oss själva xD (nästan iaf kom 6 st efter detta kort är taget) 
 
 
Igår var jag på intervju på ett cafe i upplandsväsby,kändes som det gick bra men han skulle höra av sig i veckan.. men jag hoppas jag får det,då det är att jobba i cafe jag vill göra :) 
 
men ska hoppa upp ur sängen nu så jag kan duscha nån gång.. :p 
vi hörs <3
så länge bjuder jag på ett väldigt snyggt kort som en person har tagit när jag sover.. så otroligt fint kort, tack *****! xD
 
 
 
 

myys

Ligger just nu i badet,såå mysigt! Älskar verkligen att bada,ligga och lyssna på musik eller läsa en bra bok eller bara ligga och inte göra någonting alls! :) 
 
berättar mer om idag och om igår kväll lite senare för nu ska jag ligga i badet en stund och inte göra någonting. <3
 
 

söndag

Hej på er!
haft en bra söndag? Själv har jag haft en ganska skön söndag.. gaah vad jag vill skriva måndag.. det känns som måndag idag,men tror det är för jag brukar jobba lördag-söndag och inte fredag-lördag. Fett störande är det iaf haha xD 
 
idag har jag städat och tränat :) träningen gick fint fint! Blev löpband och sen mage och ben styrka!
 
Är just nu på väg till kista med frugan då vi ska gå på bio. En mys söndagskväll helt enkelt! Men skriver senare eller i morgon <3
 
Lite bilder från dagens träning.
 
 

fakkin fin

 
 
 
 

godmorgon!

Godmorgon alla fina!! :)
 
Var länge sen jag vaknade innan 9 en söndag(om jag inte ska jobba så klaft) men det är ändå ganska skönt att vakna relativt tidigt. Tror också att det beror på att jag somnade vid typ halv 12 igår ^^ 
 
var det några som såg mello igår då?? Rätt låt som vann? Ja jag tycker nog det,ändå om jag inte riktigt vet hur en ballad kommer stå sig i den stora.. men hade sanna och ace som favoriter och dom blev 1:a och tvåa så det var lite roligt. 
 
Idag är det en städ och träna dag!  Helt enkelt en ganska skön söndag! :)
 
men ska kliva upp ur sängen nu,vi hörs <3
 
sista dagen på attitude-sthlm (bild tagen igår)

tränat

Hej!
kom nyss hem,har varit och tränat :) så skönt det var det blev 6 km cykel och sen mage/armar. 
Vet att jag skulle lägga upp bilder från personalfesten,bara det att det är typ andrea som har alla bilder och jag väntar på att hon ska lägga upp dom på fb eller instagram xD men har några så kan slänga upp dom jag har iaf :) 
 
Lite av drickan,sen kom spriten fram ;)
 
Roy(en av våra chefer) Fick pris som årets snyggaste
 
Dans på baren blev det också haha xD
 
 
Ja det var alla bilder jag hade.. men jag hoppas andrea lägger upp sina bilder snart! :) men ska hoppa in i duschen nu så vi hörs!
 
Bild från idag:
 
 
 

seeg

Hej! 
 
var några dagar sen jag skrev nu men har varit lite upptagen.. 

Ja senast jag skrev var ju i lördags så kan ju berätta lite vad som har hänt sedan dess xD

Söndag: Jobbade från halv 10 till 4 sen efter det så var det personalfest i vår finkrog för alla som jobbar inom km restaurang, fy fan vad kul vi hade det!! drack en jävla massa dricka.. Både öl/vin, shots och massor av drinkar. 
blev lekar, dans i mängder, massor av skratt och även lite drama på slutet ^^ 
bilder kommer i veckan, orkar inte fixa det nu! 
vi blev väl kvar på kista mässan till typ 5 på morgonen, då var man rätt så trött faktiskt.. drog hem till andrea och sov, hade tänkt att sova hemma men då hade jag varit tvungen att dra redan vid 12 typ.. Men hade en grymt rolig kväll, en av dom roligaste på länge! :D 

Måndag: Åkte till jakan med erica för att käka lite lunch(blev sushi) Mådde faktiskt ganska bra i måndags, men tror jag fortfarande var lite full när jag vaknade vid kvart i 10 xD sen efter det drog jag hem,tog en liten power nap innan jag hoppade in i duschen för drog till erica runt  6 då vi skulle kolla på talang och sen hade vi en liten mini filmkväll :) 

Idag: Idag har jag varit och provjobbat på jobbet jag var på intervju på för nån vecka sen, gick bra ska nog tillbaka dit på torsdag och provjobba nån timme :) sen efter det drog jag till stan för skulle slinga och klippa mitt hår (bild kommer också senare!) nu är mitt hår äntligen fräscht igen!! inget slitet alls och lite ljusare hårbotten :D 

Men ska ut och ta lite "friskluft" innan top model börjar men vi hörs <3 
 
Hhahaha, lovar det här kommer bli sommarplågan 2014!!  
 
 

lördag

Hejhej!
så var det lördag :) idag har jag jobbat sitter just nu på bussen hem! Ska hem och äta plankstek sen blir det nog att bara vara hemma ikväll,ha greys anatomy maraton då man jobbar i morrn med! Och i morrn blir det personalfest efter jobbet,fy fan vad kul det kommer att bli! :D
 
Men ska kliva av bussen nu så ni får ha en jätte bra lördag! <3
 
 bild från i morse
 
 

lördag

godmorgon! 

så var det lördag igen då.. sitter här vid datan just nu ska strax gå och äta nåt sen så ska jag fixa klart mig sen dra till kista för jobb =) 
denna helg är det nån loppismässa, första gången vi har den så det ska bli spännade och se vad det här är för mässa! 

Ja vad har jag gjort dom senaste dagarna då.. 

I onsdags åkte jag till kallhäll efter maten och hade spel och drick kväll med sara och chrille, var en riktigt trevlig kväll och det blev ganska mycket dricka.. haha^^ 
skulle ta sista tåget hem men så klart man missade det precis så det var ju bara att ta en taxi till frugan och sova där! haha tror erica ångrar lite att hon gav mig en nyckel hem till henne för jag ringde inte på i onsdags natt men frågade om hon var vaken när jag hade kommit in, fick inget svar så kollade om hon låg i soffan och först trodde jag inte det då hon inte låg åt det hållet hon brukar göra.. så tänkte att hon kanske har gått och lagt sig i sin säng precis då ser jag ett par fötter där hon brukar ha huvudet i soffan och precis då vaknar erica och hon blir skit rädd för där står jag i min svarta jacka med luvan på xD hahahaha men lite kul var det iaf! 

I torsdags var jag bara hemma och tog det lungt.

Igår var jag först och spray tanade mig med andrea på ett ställe i barkarby, så nu är man brun och fin igen! :D 
sen efter det drog jag och provjobbade på en restaurang i gamla stan, gick bra så ska tillbaka dit på onsdag för att jobba nån timme till för att verkligen känna efter om det är nåt för mig! 
 
Men måste sätta fart nu, ha en bra lördag<3
 
bild från i onsdags, alla vi tre fick rekord när vi körde bowling på wii! xD
 
 
Hahaha ericas fina status efter jag hade kommit hem till henne