no hate

tror det är ganska många som tror att jag känner hat mot robin, men det gör jag inte.. Kan inte känna hat mot den killen!  så klart det är väl aldrig kul att bli sårad av killen man har känslor för och att det inte blir som man hade tänkt sig. Men han var den som fick mig att börja öppna upp mig för killar igen att våga släppa in någon i sitt liv och göra planer med, han var den som fick mig att tro att den rätta faktiskt finns där ute. Jag ville inte att det skulle sluta som det gjorde mellan mig och han och jag tror inte det har med att det inte fanns något där mellan oss, för det tror jag att det gjorde. Jag tror vi träffades vid fel tidpunkt bara. Och vi är nog ganska lika när det kommer till vårat humör vi kan ha ibland. 
 
Jag hoppas verkligen han finner det han söker, för det är han värd för han är en underbar kille, han är drömmen för många tjejer det kan jag lova! Han kanske var en idiot ibland men jag har även mig själv att skylla då jag vet att jag inte har varit den lättaste och jag är riktigt bra på att stöta bort personer jag inte borde stöta bort. så att det slutade som det gjorde är inte bara någons fel vi båda har sagt mindre bra saker och även brutit saker vi har sagt. 
 
Jag hoppas att han och jag någon dag kan börja om på ny kula som vänner, även om jag har svårt att tro att det ska hända inom den närmaste tiden. 
Jag vet inte så mycket just nu, men något jag vet är att han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta för även om han ganska ofta gick mig på nerverna och kunde göra mig riktigt irriterad så kommer han alltid att betyda något för mig! :) 
 
 
 Tack för dom få men bra minnerna, och jag är glad att vi lärde känna varandra!