Mind fuck..

Hur en person kan fucka upp ens huvud är sjukt.. Och att jag ens bryr mig, det är det värsta i det här! Eller nej det värsta är att jag skriver detta inlägg, men måste få ut detta och det är därför jag har min kära lilla blogg.
För jag vill inte lägga mer energi på denna person, räcker med att jag drömmer om honom ibland.. Och nej det är inga sex drömmar! haha.. Det är mer drömmar som känns så där äckligt verkliga att när man vaknar så måste man gå in på mobilen för att se om det stämmer.. 
 
För om det nu hade varit så att han hade skaffat tjej så hade jag blivit glad för han skull, för jag har inte något emot honom och bara för det slutade som det slutade mellan mig och han så vill jag ju fortfarande att han ska träffa en bra tjej! För även om hans beteende han har ibland är inte okej så vill jag att han ska vara lycklig.
 
Men tillbaka till att fucka mitt huvud, han har gjort ganska tydligt att han inte vill ha något med mig att göra då han har kapat all kontakt med mig och tagit bort mig överallt, trodde jag iaf.. Men såg nu i veckan att han fortfarande har kvar mig på snap bara det att han inte har kollat min story på över 1 vecka och det jag blir mest förvirrad är varför, varför nu? 
 
Om han nu inte vill ha något med mig att göra varför inte bara ta bort mig där också?! Och varför kolla in nu efter typ 1½ vecka av tysthet? 
 
Och jag vet att ni som läser det här kommer tänka, det är så uppenbart att jag fortfarande bryr mig om denna person och varför skriver jag detta inlägg om jag inte vill bry mig?! 
 
Grejen är att jag bryr mig fortfarande det gör jag och jag har nog fortfarande känslor för honom för det är inte något som försvinner bara så där, så det tänker jag inte förneka! Men det är skillnad på att vilja bry sig och att inte vilja bry sig. För jag vill inte bry mig eller lägga energi på någon som inte vill ha något med mig att göra för jag vill lägga min tid och energi på folk som förtjänar det och som visar ett intresse..  
 
Ja han lyckas iaf att fucka upp mitt huvud även när vi inte snackar med varandra.. 
 
 
 
 
 

en andra chans

Har bestämt att jag faktiskt ska ge en av dom jag träffade förra veckan en till chans för att se om det känns bättre denna gång! För han är en trevlig kille och jag vill lära känna honom bättre. Så får vi helt enkelt se om det finns något där att hämta eller inte. För jag tror mycket har med att jag faktiskt jämför dom med den senaste jag träffade även om jag inte vill det, för jag vill bara lägga det bakom mig och börja om på nytt..men tror jag utan att jag vill och tänker mig för gör det. Och första gången jag träffade han jag senast höll på med så kändes det rätt, det gjorde det bara och då förväntar man sig att det ska göra det nu också. Men man måste även förstå att vissa saker tar tid, och ibland kanske man måste ge personer en andra chans innan man avfärdar dom helt! Även om mitt tålamod inte är det bästa.. 
 
Men ska ge honom en chans till och jag hoppas det känns bättre än vad det gjorde efter förra torsdagen! 
wish me luck haha :)
 
Äntligen vår!!
hejdå vinterjacka hej skinnjacka! <3 
 

I'm done

Gud vad jag har skrivit många inlägg nu då, iaf om man jämför att jag typ inte hade skrivit ett enda inlägg på 1 år för någon någon månad sen.. Men just nu händer det så otroligt mycket i mitt liv, men nu är ett kapitel hoppas jag avslutat iaf.. 
 
trodde det skulle göra mycket ondare än vad det gör, så klart det gör ont det gör det väl alltid när man förlorar någon man bryr sig om och har haft känslor för. Men jag tror det är lättare för jag har kommit till den gränsen att jag tänker inte låta den här personen få behandla mig som han vill, jag har varit för snäll och han vet om det. Och jag får skylla mig själv att jag har låtit honom trampa på mig och få det till att allt är mitt fel. Men jag tänker inte låta han lägga all skit på mig längre, visst jag är långt ifrån att vara en perfekt människa men han är inte så perfekt han heller. Och allt är inte bara mitt fel, även om den här personen vill få det till att det är det. Och hans svar och hans agerande bevisar bara på hur omogen han faktiskt är,och såna personer klarar jag mig utan även om den personen betyder mycket för mig. Jag tycker det är sorligt att det slutar så här, men jag orkar inte tjafsa med denna person längre, jag orkar verkligen inte det. Och som sagt jag tänker inte låta dig lägga all skit på mig. Men både på ont och gott så kommer denna person ha en plats i mitt hjärta.
 
Men något positivt är att jag faktiskt (håll i hatten nu) ska på två dejter denna vecka, haha det är 2 fler än vad det brukar vara.. eller skulle inte kalla det dejt,gillar inte ordet dejt, det skrämmer mig! Haha nej men ska träffa 2 st denna vecka.så det låter mycket bättte 😊 Då jag är en sån person som är väldigt duktig på att gå bakåt och börja träffa gamla ex eller gamla ragg igen.. Och det har mycket med att jag är rädd att träffa nya, då jag är väldig blyg av mig.  Och med dom gamla så vet jag redan vad jag har att förvänta mig och dom känner mig både på gott och ont. Men ser faktiskt fram emot detta, och ska bli skönt att ta ett steg i rätt riktigt, sen kanske det känns helt fel det vet jag inte men det är dags att gå vidare och sluta drömma att det ska hända ett mirakel att allt med mig och x ska sluta bra. 
För det har jag insätt nu att det inte kommer att göra..
 
Så förhoppningsvis blir det inte bara negativa inlägg framöver! 
Ha det ❤