du är inte värd mina tårar

godmorgon på er! 
eller ja själv har man varit vaken sedan typ 7, inte så kul när man äntligen är ledig och vakna så tidigt men men.. 
 
 
då detta är min blogg där jag skriver för det mesta när det är mycket i min hjärna så kommer detta bli ett sånt inlägg idag... 
 
jag förstår mig inte på vissa killar,hur vissa är såna idioter och inte verkar bry sig om den andra.. 
igår tog en som jag har varit vän med i många många år bort mig från fb, för er kanske det är en skit sak men för mig är det inte det.. för mig är det att det är verkligen över, för det har alltid varit jag som har tagit bort denna person när vi hade våra tjafs för 4-5 år sen.. 
jag trodde allt var bra, men jag hade tydligen fel.. och har börjat insätt att jag eller vår vänskap betyde inte ett skit för dig, för då hade du iaf gett mig en förklaring varför du helt plötsligt slutar att höra av dig/slutar svara på mina meddelande.. vill du inte prata med mig längre så säg det istället för att hålla käften, så klart det skulle göra ont att höra, men hellre har jag ont efter sanningen istället för att ha ont och inte veta andledingen.. Men du är inte värd mina tårar, och har gråtit tillräckligt och det är slut med det nu!  tänker inte lägga mer energi på detta, tänker lägga min energi på dom som är värda min tid/energi.. 
 
Jag hoppas du växer upp någon dag, för det är dags att göra det.. 
Jag gillade denna person, det gjorde jag.. eller gillar gillar, men jag kände något för honom.. och gör väl fortfarande det, för det är inte något som går över på några dagar, men dags att gå vidare utan denna person i mitt liv och det kommer bli jobbigt för han har ändå funnits i mitt liv i 8 år, men blivit sårad förr så det ska nog gå bra denna gång också! du är inte värd mig,och borde ha sagt hejdå för flera månder sen.. sedan du sket i att höra av dig när vi skulle ses och du inte hörde av dig på några dagar, och det var inte direkt första gången det hände, jag borde ha sagt hejdå redan då.. 
 

fy skäms...

Jag riktigt skäms när jag ser hur länge sen det var jag skrev.. Men känner inte så stort sug längre, men ändå kan jag inte lägga ner den helt då jag ändå har haft den Sedan 2009 har jag för mig ^^  
 
Jaa vad har hänt sedan sist, inte så jätte mycket tror jag.. Fortfarande ganska mycket jobb som gäller men var ledig hela denna helg såå skönt!:)
Har sagt typ hejdå till en jag har känt i ungefär 8 år,det är väl inte så jätte kul men men.. Det finns en gräns och den gränser är nåd för ganska länge sen.. Och tänker inte jaga hur mycket som helst heller på någon som inte verkar vara så intresserad. 
 
Jaa vad mer..har inte så mycker mer att skriva om faktiskt.. XD det är typ som vanligt hahaha nej men  är nyvaken och orkar inte tänka vad jag har gjort den senaste månaden. Men vi hörs!
PUSS ❤❤💋