lycklig

Har nu(eller ja för nån vecka sen) avslutat ett kapitel i mitt liv, och faktiskt så känns det otroligt skönt på nåt sätt! trodde jag skulle ångra mig,och vara ledsen som alla andra gånger,men kände bara glädje och gör det fortfarande.. Och att vi avslutade det på ett bra sätt också,inget bråk eller att nån var skit sur på den andra gjorde det nog bara ännu bättre! =) 

Nu är det dags att börja om på ett nytt kapitel, dags att verkligen släppa taget och börja blicka framåt istället för bakåt :) Och jag tror det kommer gå grymt bra faktiskt. Då jag vet att det kommer aldrig och då menar jag aldrig att funka och att det aldrig kommer bli vi igen, så varför ska man stanna kvar och ljuga för sig själv att allt kommer nog bli bra? Så nu blir det att börja blicka framåt och jag ser så mycket fram imot det! =) 

Och vi får se hur det blir med bloggen, kommer inte börja blogga helt igen men kanske lite då och då,får helt enkelt se! =) ni får helt enkelt hålla lite utsikt! 

 
 
 
 
 

rekord

haha kul att jag har fått besöksrekord när jag inte ens bloggar längre xD 

Men kul att ni vill läsa min blogg, men följ mig gärna istället på instagram! =) 

insta

då jag typ inte bloggar mer så ni som har instagram lägg gärna till mig för där uppdaterar jag med bilder nästan varje dag!! =) 
 
några utav alla bilder! 
 

..

så sant!
 
 
 

bästa vän

Jag älskar dig frugan min! <3
 
 
 

More than you could ever know