utgång

hejhej!! 
ska strax gå till bussen,ska till sara där vi ska föra lite sen blir det Pg ikväll! var ett tag sen jag var där på en vardag men det ska bli roligt =) 

Men måste fixa det sista nu sen ska jag gå,men kanske blir nåt mobilblogg lite senare eller så hörs vi i morrn, kommer iaf lägga upp bilder på instagram ikväll så ni kan ju alltid kolla där!! :D 

Men ha nu en bra kväll <3 
 
kommer ett litet collage hur jag ser ut idag ^^ 


^^

Varför finns inte det här till mobilen?!?

Det skulle verkligen behövas ibland :P

 

shopping

shoppade ju i söndags och i måndags! =) 
Och det här blev det:

tröja ifrån Hm och jeans från Gina! 
sen blev det även lite småsaker som lite nytt smink,ansiktsmasker m.m =)
 

Jakan

hallo! 

Har nyss kommit hem,har varit i jakan och bytt jeans då jag vill ha ett par svarta jeans med högmidja men det verkar inte finnas... Så nu fick det bli ett par med nästan högmidja xD 

Fan vilket underbart väder det är,man märker att snart är våren här! solen börjar värma och snön börjar att smälta lite =) 
Längtar så otroligt mycket till sommaren nu asså,då man kan gå i shorts och linne..slippa vinterjacka och vinterskor! gå med sin skinnjacka eller kavaj.. Gaaah vad jag längtar! ^^ 

Nej nu ska jag göra en kopp te,börjar få ont i halsen igen... orkar inte det,jag som trodde jag höll på att bli bättre men fan vad fel jag hade.. 

Men vi hörs,ha det så bra! <3
 
 
bilderna är tagna innan jag drog idag! 


du är död för mig.

Hallo! =)

Idag är det söndag,jag vet det är sant!! haha xD 
Nej men ska vara lite seriös nu.. 

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, varit bakis sen varit i kista med familjen. Visar i morrn vad jag köpte orkar inte göra det nu.. orkar inte leta efter kameran,ta bilder,koppla in kameran i datan,föra över bilderna och sen lägga in dom här xD så det får bli i morrn! =) 

Igår så drog jag till kallhäll,till mia och jocke där sara och chrille redan var 
så körde vi lite wii och drack lite, runt halv 11-11 så kom anna,jonas,fredde,robin och hans tjej. 
Det var helt enkelt en väldigt trevlig kväll =) 

Här kommer lite bilder från igår,tagna ifrån min instagram.
Och om ni vill så får ni jätte gärna följa mig där,för där lägger jag upp många fler bilder en här! =)heter Ellinorkryss på insta .

innan jag drog igår.

bowling med 100 känglor xD

 

Fredag

hola! 

Ja idag blir det att bara vara hemma.. Är fortfarande sjuk,eller det börjar bli mycket bättre så det är skönt! =)
Har bara ont i halsen nu,och det börjar också bli bättre så snart kanske jag blir frisk :D 

Har inte direkt bloggat på några dagar,men det är bara för jag har verkligen inte haft nåt att skriva om.. Jobbade i onsdags och sen igår och idag har jag bara varit hemma.. eller drog till jakan idag med sara och mia och åt lunch på tasty's,älskar dom sallader!! 

Ja.. Har inte direkt så jätte mycket att skriva om,ligger bara här i sängen och har greys anatomy maraton ^^ 

Men ska forsätta kolla nu, hörs<3
 
doms räksallad,så otrolig god!! =)


bilderna säger allt.

 

 


-_-

Tjenare! 

Är fortfarande sjuk.. eller har ingen feber längre men har ondare i halsen idag,kan knappt svälja... Vad roligt,eller inte!! 

Vill verkligen jobba i morrn och på torsdag för sen är det inget på typ 10 dagar.. Men som det ser ut nu så kommer jag inte jobba i morrn.. "/ 

Ja idag ska jag bara vara hemma,suprise va? ;) 
Vill ha godis...är fett sugen på typ lösgodis.. Hoppas mamma ska ner till centrum idag så jag kan hänga på så jag kan få köpa mitt lösgodis,har choklad men vill inte ha det idag vill ha lösgodis.. xD 

Nej nu blir det att dricka en till kopp med te! Hörs <3
 
fick denna av en utställare på jobbe i söndags, så snällt!! =) 


sick..

hallo!

vet att jag inte har skrivit på hela helgen men har varit upptagen,har faktiskt inte varit hemma på hela helgen ^^ 

Åkte direkt till erica efter jobbet i lördags där vi förade lite sen drog jag,erica,sara och sara kompis sandra till Pg där vi satt och hade det trevligt och drack lite. dock blev det inte mycket alls då jag skulle jobba på söndag! 

så drog till kista där andrea bor runt kvart i 1,sov där så jag skulle ha nära till jobbet =) 
sen efter jobbet igår så åkte jag hem till erica så hade vi filmkväll

Idag har jag varit och klippt/slingat mitt hår,kände att det var på tiden xD 

Orkar inte skriva nåt mer nu,är sjuk..Har feber och fett ont i halsen,hoppas verkligen att det har blivit bättre tills imorrn!! 

Men vi hörs :D 

hehe :D Förlovad med bästa <3
 
sjuklingen.. :( synd om mig.. 
 

fredag!

Tjenamorsningkorsning ;) 

Är nu hemma och har även hunnit äta och duscha =) 
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt,ska ju upp och jobba i morrn med "/ längtar så otroligt mycket tills klockan ringer klockan kvart över 5!! eller inte.. 

Idag har jag jobbat,som man kanske fattade,men dom som inte fattade det så skriver jag det ändå ^^
Det är caravanmässan torsdag till söndag,mycket folk och det är kul då tiden går så mycket fortare än när det är lite folk.. Dock är det mest gamlingar och vissa är ju så otrevliga asså.. Men det är bara le och vara glad ändå! 

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av greys anatomy,känner att jag kommer nog somna rätt så fort idag. men det brukar jag säga sen somnar jag ändå inte fören typ 1-halv 2.. Men hoppas ni alla får en toppen fredag så hörs vi =) 

bjuder på denna bild! ;)


Störd på riktigt?

Nåt jag insåg idag att du har fan nåt allvarligt fel i huvudet.. Och det roliga är att du har själv erkänt att du har nåt fel.. 
 
Nej nu lämnar jag dig helt och hållet, vill inte ha nåt med dig att göra längre.. Då allt du har sakt till mig har bara varit skitsnack verkar det som.. skiter i om folk fattar vem jag snackar om orkar inte bry mig om det..Och det gör mig inget heller om folk fattar..
Men du säger under dom här två åren att du är inte redo för ett förhållande att du är en ensamvarg att du har det svårt m.m orkar inte dra upp allt och kommer inte heller sjunka så lågt genom att säga allt då jag vet att vissa saker sa du i förtroende..men nu 1 månad efter vi verkligen har sakt att vi ska börja träffa andra så skaffar du en ny tjej? fine det är väl bra att du går vidare,men det har inte ens gått 1 MÅNAD?!?! Och från att inte ha varit redo alls så är du det nu helt plötsligt? fattar om du hade varit redo för ett förhållade redan när vi höll på men det var du inte, iaf som du sa men det kanske också var skitsnack? känner att jag vet inte längre vad som var sant eller som var skitsnack från din sida..

Du bad mig att lägga ner bloggen i somras då du hatar bloggar,ville inte att folk skulle veta allt om dig och mig och du tycker det är fett töntigt med en blogg och det var dealen att vi skulle försöka igen att jag la ner min blogg och jag gjorde det för jag älskade dig och ville det skulle funka.. men du verkar inte ha nåt imot att hon bloggar och att hon bloggar om dig och henne? Hmm okej liksom?! 

Jag undrar egentligen när du och hon började hålla på,om ni höll på under perioden då vi sov med varandra eller om ni började direkt efter? 

Men jag hoppas att du inte gör samma sak mot henne som du gjorde mot mig,och hoppas inte om ni nu blir tillsammans att du gör slut via sms.. För det är ingen värd.. Men jag önskar dig och din 19 åriga tjej(ja det kanske är därför du nu tar en så mycket yngre tjej för du är så otroligt omogen som du är??=) kan inte se nån annan förklaring när du håller på med en som är 6år yngre än dig..)lycka till iaf ni kommer nog behöva det =)  om man har dig som kille för du är ingen lätt kille och tro mig jag vet, har ändå känt och hållt på med dig i 2 års tid snart.. 
Fan har jag verkligen slösat 2 år på dig...? fy fan!! Nej nu ska jag sluta vara omogen..=) 

Just det, back on track på bloggandet! 

Höres! <3
 

bilder

Här kommer lite collage ifrån dom två senaste helgerna och sen från idag 

Tjejkväll på MP (2 helger sen)

firade Mia! 

jag hade väldigt tråkigt idag xD 


Insperation

 
 







 
 
 
 
 

Don't apologize for your feelings, it's like saying sorry for being real

Godmorgon! 

Nåt jag har tänkt på under kvällen/natten är hur vet man om man har tagit rätt beslut när hjärtat säger en sak och hjärnan nåt annat?!?
ska man lyssna på hjärtat eller hjärnan? 

Blir galen på det där asså.. xD 

Idag är det fredag,ska nog bara vara hemma idag. skulle ha hängt ut med adam och hans polare men dom skulle in till stan till typ pure,nype eller solidaritet och vet inte om jag orkar med värsta nattklubben idag.. Har börjat tröttna på nattklubbar.. Så mycket mysigare att sitta på nån bar och dricka och ha det trevligt! =) 

tänkte faktiskt träna idag,men har ont i halsen så nej det blir det ingetting av med...jag som verkligen ville träna idag!! Men får göra det på söndag om det är bättre då :) 
 
Nej nu har jag inte nåt mer att skriva,Ni får ha det så bra <3
 
Never be sad for what is over, just be glad that it was once your..