I'm done

Gud vad jag har skrivit många inlägg nu då, iaf om man jämför att jag typ inte hade skrivit ett enda inlägg på 1 år för någon någon månad sen.. Men just nu händer det så otroligt mycket i mitt liv, men nu är ett kapitel hoppas jag avslutat iaf.. 
 
trodde det skulle göra mycket ondare än vad det gör, så klart det gör ont det gör det väl alltid när man förlorar någon man bryr sig om och har haft känslor för. Men jag tror det är lättare för jag har kommit till den gränsen att jag tänker inte låta den här personen få behandla mig som han vill, jag har varit för snäll och han vet om det. Och jag får skylla mig själv att jag har låtit honom trampa på mig och få det till att allt är mitt fel. Men jag tänker inte låta han lägga all skit på mig längre, visst jag är långt ifrån att vara en perfekt människa men han är inte så perfekt han heller. Och allt är inte bara mitt fel, även om den här personen vill få det till att det är det. Och hans svar och hans agerande bevisar bara på hur omogen han faktiskt är,och såna personer klarar jag mig utan även om den personen betyder mycket för mig. Jag tycker det är sorligt att det slutar så här, men jag orkar inte tjafsa med denna person längre, jag orkar verkligen inte det. Och som sagt jag tänker inte låta dig lägga all skit på mig. Men både på ont och gott så kommer denna person ha en plats i mitt hjärta.
 
Men något positivt är att jag faktiskt (håll i hatten nu) ska på två dejter denna vecka, haha det är 2 fler än vad det brukar vara.. eller skulle inte kalla det dejt,gillar inte ordet dejt, det skrämmer mig! Haha nej men ska träffa 2 st denna vecka.så det låter mycket bättte 😊 Då jag är en sån person som är väldigt duktig på att gå bakåt och börja träffa gamla ex eller gamla ragg igen.. Och det har mycket med att jag är rädd att träffa nya, då jag är väldig blyg av mig.  Och med dom gamla så vet jag redan vad jag har att förvänta mig och dom känner mig både på gott och ont. Men ser faktiskt fram emot detta, och ska bli skönt att ta ett steg i rätt riktigt, sen kanske det känns helt fel det vet jag inte men det är dags att gå vidare och sluta drömma att det ska hända ett mirakel att allt med mig och x ska sluta bra. 
För det har jag insätt nu att det inte kommer att göra..
 
Så förhoppningsvis blir det inte bara negativa inlägg framöver! 
Ha det ❤