godnatt

Ska försöka att sova nu, kommer nog inte gå så bra för är så jävla irriterad just nu.. Håller på att småbråka/tjafsa med micke just nu så det ska bli kul och se om jag kan sova eller inte, för när jag bråkar med folk eller är allmäntirriterad så har jag ha svårt att sova!

Men vi hörs i morrn, i morrn blir det äntligen träning för min del!! har fan längtat efter det! :D

hörs i morrn<3


dagens låt


haha så skön låt ;D
den är så dålig att den blir bra på nåt sätt


Money!


kanske blir lite shopping i veckan ändå om jag ska sluta shoppa (a) (pengar från igår och idag!)

skulle ju shoppa väskan idag, men den fanns ju inte!! :(


övertid

Är nu hemma, fick jobba över idag för oksana skar sig idag rätt illa så stannade kvar och stängde med henne! =)
Har nyss ätit middag, och nu ska jag ta det lungt! Är helt jävla slut.. var helt kaos idag på jobbet typ, vi hade 28 matbeställningar idag, vi brukar verkligen aldrig ha så många på måndagar!

Men ska kolla tv nu, skriver senare<3


haha mitt hår är helt cp nu... för har haft det i bulle hela dagen, då blir mitt hår så här ;D


måndag

Japp så var det måndag igen..Helgen går alldeles för fort! Men tur att jag har helg 4 dagar i veckan då ;)
Måste fan hitta ett heltidsjobb, kunde inte somna igår, så satte på datan igen och kollade på lägenheter och fan vad jag vill flytta! Vill ha ett hem som jag kan inreda som jag vill! =)

Men iaf, sitter här och har nyss ätit frukost fick blir K-special röda bär med mjölk :)
sitter här och väntar hur min mage ska reagera på frukosten, det är så att anna ringde igår och ville varna mig om att hon nog har blivit magsjuk, så klart jag ska bli värsta nojig så nu tror jag att jag har ont i magen hela tiden och jag är också magsjuk -_-

Men åt frukost för typ 30 minuter sen och det har inte hänt nåt så tror det inte är några problem! Har även mensvärk så det kan vara därför jag har ont i magen, så ska ta en ipren snart och se om det försvinner:)

Men nu måste jag forsätta att fixa mig, ska gå om 40 minuter och jag har inte ens börjat fixa mig än ;D

Ge mig pengar så jag kan flytta!! :D



godnatt

Nu säger jag godnatt! är skit trött och ska upp tidigt i morrn..

Men skriver i morgonbitti<3

Godnatt på er alla underbara läsare! =)




Min!

Den här väskan kommer nog bli min i morrn! Har sakt till mig själv att inte shoppa men jag behöver en till väska, eller ja behöver en lite mer somrig väska än min väska och den här är ju självklar att man ska ha då! =)


249 kr på Hm!

Får hoppas att den finns kvar bara!! Men det tror jag, den fanns iaf förra måndagen då jag kollade..
Sen är det bara ett par ljusa chinos, ett par ballerinaskor, ett par converse och lite mer sommarkläder som fattas sen ska jag fan inte köpa nåt mer, måste spara pengar för vill fan flytta hemifrån snart!


kina

När jag, anna och annas pappa var och åt kinamat igår på en utav stockholms bästa ställen där dom har kina mat/mongolisk och sushi tycker jag iaf! =)
Dock kommer jag inte på nu vad den heter, men den ligger typ vid centralen om man går upp där vid åhlens men man går åt andra hållet mot gamla stan!

Men iaf, när vi var där igår så fick vi halsband sen när vi skulle dra :P så söta dom som jobbar där asså! För tydligen brukar anna och hennes pappa gå dit rätt ofta så dom känner igen dom,så vi fick ju gå före alla när vi kom(ändå om vi inte hade bokat bord) och vi fick present också ;D






dagens låt





Galen lördag

Nu är jag hemma från jobbet och har även ätit lite middag, var inte så hungrig så blev inte så mycket men lite fick det bli iaf! :)

Igår var det en rolig kväll! Var som sakt på mp med anna, gädda och victoria sen kom även stavve,tommy, annas polare ali och hans polare så vi blev ett litet gäng iaf! =)

Det kanske blev lite mycket dricka men det gick bra ändå, mådde lite dåligt innan jag skulle sova men i morse var det prima ;) lite huvudvärk kanske, men det har ingen dött av! Lite jobbigt att jobba med det men efter nån timme var det bättre och det var ju tur det ;D

Men ska betala lite räkningar nu, eller min räkning för mina linser rättare sakt :P
hörs lite senare<3


I bro

Är just nu i bro hos annas pappa, vi håller på att föra lite! :)
ska strax börja fixa oss då vi ska dra runt halv 9, idag blir det Mp som vanligt ;D Nej men det är alex says idag så därför blir det Mp i kväll :)

Men hörs senare♥


mot stan!

Ska strax röra mig mot bussen! vet inte hur många fler inlägg det blir idag, men ska försöka att mobilblogga lite iaf, kan inte lova nåt men ska försöka att komma ihåg! =) <3

dagens oufit+facelook






dagens låt




godmorgon

Nu är jag vaken, vaknade hur många gånger som helst i morse men som tur var kunde jag somna om men vaknade vid 10 i 11 så då kände jag att jag kunde gå upp! :P*

Ska ta 20 i 2 tåget från bålsta för jag,anna och annas pappa ska in till stan och äta! =)

Men ska hoppa in i duschen nu så jag har det klart så jag bara har packat och sånt kvar sen!<3


godnatt

Nu ska jag försöka att sova, för ska försöka att vakna rätt tidigt i morrn för ska hem till annas pappa så fort som möjligt i morrn :)

Men skriver när jag har vaknat! <3

Hoppas ni har haft en bra fredag, det har jag haft ändå om jag bara har varit hemma men det har varit otroligt skönt! =)


dagens låt




dock inte världens bästa kvalite, men hittade inte nån med bättre.. Den här låten är väldigt ny, det kan vara därför


linser!

Nu har jag satt på mig mina nya linser, och blev faktiskt riktigt nöjd!  dom blev gröna, men inte fakegröna som jag trodde dom kunde bli.. Men det var inte så stor skillnad mot min vanliga ögonfärg, har ju brun/gröna annars men nu är dom mer gröna! =)




Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! =)
känns som det var hur många dagar som helst jag var hemma men åkte ju faktiskt bort i går eftermiddag!
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, orkar inte gå ut nu..

Men i morrn blir det utgång med bästa anna! :D <3

Hahah just det, här kommer det kissies inlägg om kommentaren "jag" skrev!


vet faktiskt inte ens om jag ska ta det positivt eller negativt att jag är med på kissies blogg..

Just det, mina linser har kommit!!! Ska visa snart hur dom är på, ska snart prova dom, jag hoppas hoppas att dom är snygga på! =)


på jobbet

Är just nu på jobbet, är riktigt lugnt, peppar peppar ta i trä..skulle inte förvåna mig om det kommer skit många nu när jag har sakt att det är jätte lugnt :P

Såg att jag är med i kissies blogg, det är rätt komiskt faktiskt,att hon hittar på en kommentar och tar en bild på mig så det ska verka att det är jag som har skrivit det.. Haha är typ fortfarande typ chockad över det..

Ni ska se sen när jag kommer hem vad jag menar!
Men ska jobba vidare<3


Mobilblogg. Haha måste bara skriva,haha hå...

Mobilblogg. Haha måste bara skriva,haha håller på att dö såg nyss på kissies blogg att hon har tagit min bild och skrivit en fråga jag tydligen har ställt som hon har svarat på! Inte visste jag att jag älskar henne och det är därför jag läser hennes blogg? Det var nåt nytt. Är hon så jävla patetisk att hon måste hitta på frågor och sånt i hennes blogg för hon ska verka älskad? Kan säga aldrig jag skulle skriva nåt sånt till henne som hon har skrivit att jag har gjort!


iväg!

Ska strax iväg till Roslagsnäsby där micke bor :)
Får se vad vi hittar på, blir väl att kolla på film och bara ta det lungt. ändå om det är rätt tråkigt så kan det vara riktigt skönt ibland! =)

Kommer nog mobilblogga 1 gång idag iaf sen kommer jag mobilblogga rätt mycket i morrn för åker direkt till jobbet från micke för jobbar ju i morrn men ska hem efter jag har slutat så på kvällen blir det många inlägg! :D


dagens outfit
Tröja, fred perry
Jeansleggings, Hm(?)


duschat

Har nyss duschat, fick bli ett litet minispa idag var riktigt skönt! ska strax sätta i hårinpackning i mitt hår.. vill inte att det ska bli mer slitet!! så nu jävlar tar jag hand om mitt hår som jag aldrig har gjort förut :P

Ska strax börja packa sen börja kolla vilket tåg jag ska ta! =)

Men ska sätta i hårinpackning nu, hörs lite senare<3


Älskar min morgonrock! <3


godmorgon

Godmorgon på er!
Eller ja godmorgon godmorgon, själv har man varit vaken i typ 1 timme men har inte orkat att blogga fören nu.. :P
Är fortfarande helt död men men.. Ska strax hoppa in i duschen och sen börja packa ska ju till Micke idag ska ju även sova där så vet inte hur mycket inlägg det blir senare under dagen men ska försöka göra  ett par tidsinställda inlägg! :)

Men först ska jag ta nåt att äta,skriver lite senare<3


godnatt

Ska försöka sova strax, börjar bli riktigt trött.. Sov ju bara i typ 5½ timme inatt var helt död i morrn kan jag säga ;D
Därför vill jag somna skaplig tid inatt så jag är pigg i morrn :)
i morrn ska jag nog hem till Micke, ska sova där också, och jag hoppas mina linser kommer i morrn!! =)

Men skriver i morgonbitti<3


bild från i fredags


jobb,jobb,jobb

Håller just nu på att söka jobb som fan, ska ju till arbetsförmedlingen nästa torsdag!

Och måste skriva ner alla jobb jag söker också och det är ju några kan jag ju säga.. skulle skriva upp från den 11 februari tills den 3 mars och det är ju inte några så ska forsätta med det när jag har sökt klart :)





rensa

Har nyss rensat bland mina kvitton, lägger alla kvitton i en låda som började att bli rätt full och jag förstår det nu, fy fan vad mycket kvitton jag hade! Hade kvitton från 2006 liksom.. Men nu har jag rensat och nu är det bara från förra året och så klart årets kvitton kvar! =)


man ser inte så bra hur många det egentligen var för det är ju som en hög i mitten men man kan iaf få en översikt hur många det var.. ;D


tusen gånger starkare

Har nyss sätt på film, faktiskt en svensk film! det fick bli tusen gånger starkare. Den var faktiskt riktigt bra, just för så som dom har det i sin skola med att killarna tar för mycket plats och lärarna säger till tjejerna mycket mer det stämmer så otroligt bra den är så verklighetsbaserad just därför blir den extra bra! =)

En film jag rekomenderar faktiskt!


den här filmen får 4 bockar av mig ;D




dagens låt




hemma

Nu har jag kommit hem från stan. Fick bli bara banken idag så nu är jag 795 kr rikare på kontot! ;D
skulle ju kolla second hand åkte till medborgarplatsen och gick runt i typ 30 minuter men jag kan ju inte vägarna där så hittade en affär men den var lite konstig.. :P

idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, skulle ha åkt och tränat när jag kom till bålsta men så klart jag hade glömt träningsskorna hemma.. och nu orkar jag fan inte åka ner till centrum igen, har fan skit ont i mina fötter efter mina klackskor..

Men ska söka lite jobb nu, ska till arbetsförmedlingen nästa torsdag! =)
skulle ju ha gått förra måndagen men då kunde jag ju inte.. så nu har jag fått en ny tid :)

Men hörs lite senare<3




godmorgon!

Godmorgon på er!
är just nu hos Anna ska strax börj röra mig mot bussen och anna ska till jobbet :P

Igår blev det ju bio, blev dock inte trassel det fick bli gullivers resor istället den var rätt bra men att kalla den 3D är ju lite att ta i..

Men måste skynda mig för vi ska gå snart,men skriver när jag har kommit hem<3


Mot stan

ska strax stänga av datan och börja röra mig mot bussen, ska ju till stan idag ska ju på bio med anna =)

ska försöka att hinna med att mobilblogga iaf 1 gång under kvällens gång! <3

Men måste stänga av datan nu, hörs senare!





träna

skulle ha åkt och tränat idag hade jag tänkt, men det kanske inte är så bra när man är typ dunderförkyld.. eller är typ bara snorig men vill verkligen inte att det ska bli värre! Men förhoppningsvis är det bättre i morrn då hade jag tänkt att träna! :)

Just det, idag ska jag och anna gå på bio vi ska äntligen så Trassel!! :D
och så klart vi ska se den i 3D!  Får hoppas att jag inte kommer nysa typ 24/7 på bion ;D
sen ska jag sova hos henne, men blir nog en tidig uppgång i morrn för anna jobbar ju så kommer typ gå upp vid halv 7 :P
Men då kan jag passa på att åka in till stan och sätta in alla mina småmynt på banken och sen åka till Bålsta och träna! =)
Kanske kolla i second hand affärer när jag ändå är inne istan, har viljat göra det hur många gånger som helst men det har inte blivit så, och med second hand affärer menar jag fräscha affärer! Dom kan verkligen ha snygga och unika kläder och det är det som är lite coolt

Men ska äta lunch nu, eller lunch och lunch lär väl bli macka eller nåt :P <3




beställt!

Har nu beställt hem färgade linser! :D  har viljat göra det hur länge som helst och nu gjorde jag det :)

dom här fick det bli den här gången


Dom borde komma på torsdag om jag har tur för då ska jag ha dom på mig i helgen:D <3


godmorgon

Godmorgon på er!
Fy fan vad jag har sovit dåligt inatt, har vaknat flera gånger under natten/morgonen. sen gör ju inte förkylningen det bättre precis!tycker synd om anna som ska få stå ut med mig natt för ska sova hos henne idag! =)<3
ändå om jag måste gå upp skit tidigt i morrn, det skiter jag i jag ställer upp för mina vänner! =)

Ska strax gå upp ur sängen hade jag tänkt, men det är så mysigt här så vill inte..

Men medans jag ska försöka komma upp ur sängen så bjuder jag på en gammal bild som är tagen nån morgon

tycker texten passar rätt bra idag med så som den gjorde när bilden togs :P


grymma!!

dom är två bröderna kommer bli stora när dom blir äldre, dom borde bli det iaf!


så otroligt duktga dom är!! =)


Rip

Fick nyss reda på att idag dog min gammelmormor.. Men visste att det skulle hända inom kort hon blev ändå över 95 år!
Men visst känns det konstigt, och det kommer kännas riktigt jävla konstigt att gå på begraving, har aldrig gjort det tidigare..

Men tror ändå Alice har det bättre nu än förut, för tydligen åt hon inget eller drank nåt och hon mådde inte bra såg typ inget och hörde typ inget..

Kommer ihåg när vi var där en gång, tror det var när hon fyllde år då hittade vi räkningar som inte hade öppnats än i kylskåpet :P

Men men nog om det nu, Har nyss gått igenom min spargris där jag lägger alla enkronor och 5or, hade fan över 200 spänn i mynt så i morrn eller på onsdag blir det att gå till banken och sätta in det på mitt kort! =) sen ska jag även sätta in pengarna jag tjänade idag på en gång! :)




weird..

Skrev ju för nåndag sen om den där kommentaren nån hade skrivit på inlägget "Mot båten"

kollade igenom mina kommentarer idag och hittade 2 kommentarer till med den ip-adressen..


samma ip adress på alla 3, men det jag inte fattar är att dom 2 första är riktigt dryga och elaka kommentarer sen kommer den där kommentaren liksom.. Har mina misstankar om vem det är, men trodde den personen hatade mig iaf vill inte ha nåt med mig att göra så antaligen är det bara driv eller så är det inte det.. Gaah blir galen på det här för vill verkligen veta vem det är!! :P


dagens låt




hemmaa

Nu är jag hemma och har ätit middag =)
idag är jag riktigt jävla övertrött så det finns inte..idag var det mycket att göra hade 28 beställningar och vi brukar ha max typ 15 på måndagar så det var nästan dubbelt så många idag.. Men skönt att alltid ha nåt att göra, för det blir så långtråkigt om man inte har nåt att göra och man bara sitter av tiden, ändå om det alltid finns nåt att göra

Just nu kollar jag på biggest loser,eller ja nu är det reklam men men ;D
skriver lite senare<3


mot karlaplan

Nu är jag klar, eller ja ska bara sätta på mig mascara men det gör jag på tåget om jag orkar eller så skiter jag i smink idag.. ;D

Här är iaf dagens outfit;


Hörs senare, när jag kommer hem rättare sakt! :D <3


till jobbet mitt i natten

godmorgon på er! =)
haha förstår om ni undrar vad fan jag menar med rubriken, men det är faktiskt rätt kul :P
somnade väl runt halv 2 inatt, sen vaknar jag tror att klockan är kvart i 8 jag går upp, sätter på datan, går och kissar, ´kollar i garderoben jag ska ha på mig och sätter på mig det jag ska ha på jobbet idag. sen slår det mig att fan vad det är mörkt ute,så mörkt brukar det verkligen inte vara när jag går upp kollar på klockan och ser att klockan är 02,04... jag har gått upp klockan 2 trott att klockan har ringt och börjar fixa mig.. hahah ibland så skrämmer jag mig själv asså ;D

Men nu är klockan rätt och det är ju tur det, fatta om jag inte hade kollat på mobilen då, då hade jag skrivit ett blogginlägg klockan 2 på natten att jag skulle till jobbet snart :P
för hade kommit så långt på datan att jag var inloggad på msn och höll på att logga in på fb!

ska strax gå och äta frukost,sen ska jag fixa klart mig ska ju inte dra fören om 1 timme så har gått om tid! :D

Men skriver innan jag drar<3


godnatt

Nu ska jag försöka att sova, ska ju upp tidigt i morrn.. eller ja vid halv 8, och det är tidigt för mig det är min tidigaste dag ;D

Öppnar  inte i morrn så det är ju najs det, oksana öppnar och stänger så slutar vanlig tid i morrn det vill säga vid halv 6!

Men vi hörs i morgonbitti<3


bjuder på en gammal bild! ;D


BB

Så nu är jag klar har kollat lite på big brother fy fan säger jag bara!!
Vad är det för människor dom har tagit med?
3 barnsmamma på 39 år, ett par, en som är kristen och går i kyrkan varje söndag m.m
medelålden är typ 26-27 år! Fattar inte dom att tittarna vill ha snygga killar och bimbosar det är det vi vill ha liksom! det är ju ingen som kommer kolla nu när det bara är gamlingar och töntar med..

Just det handlade lite på båten, blev bara bacardi bresszer ville ha vin men det jag ville ha fanns ju inte på den båten..


mums!! :D<3 (dock ville jag ha pinapple men den fanns ju inte..)


duscha

Nu är vi hemma, eller ja har varit hemma i typ en kvart vi skulle ha varit hemma tidigare om det inte hade varit så att vi blev 20 minuter sena med färjan för det var så mycket is så då blev dom försenade..

Men ska hoppa in i duschen nu, för det kommer jag inte orka göra i morgon bitti innan jobbet så gör det nu istället! Men skriver när är klar! =)

nu är det duschning som gäller! =)


mot sverige!

Sitter nu på båten på väg till sverige igen! =)
kommer typ vara hemma hemma vid 9-kvart över för vi ska vara vid kapelleskär vid halv 8 svensk tid sen tar det typ 1½ timme hem =)

är typ redan uttråkad som fan, vet inte hur det är kommer sluta.. får väl gå till baren och dricka lite drinkar kanske ? ;) haha nej men 1 drink lär det nog bli! =)

Skriver när jag kommer hem<3


kommentar

skulle jätte gärna vilja veta vem som skrev "älskar dig/d" i fredags på inlägget "mot båten" =)
ändå om jag har mina misstankar och vet att den som skrev det bara drev så skulle jag ändå vilja veta!
Inte för jag bryr mig speciellt mycket, men det skulle vara kul att veta vem som skrev det :)



vet att det är nån från stockholm men det är bara det jag får fram när jag söker på ip-adressen..


insperation

Här kommer lite insperation från www.nelly.se

Cut Out Lace Dress SEK 249, V London - NELLY.COM Keen Flounce Short Dress SEK 399, Vero Moda - NELLY.COM Asylum Dress SEK 699, One Teaspoon - NELLY.COM Keima Cardigan SEK 1495, By Malene Birger - NELLY.COM Blake Hood SEK 949, G-star - NELLY.COM Kate Sus Zip Jeans SEK 399, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM Halterneck Jumpsuit SEK 849, Ludic - NELLY.COM Verona Ballerina SEK 249, Pieces - NELLY.COM May SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM


Söndag

Idag är det söndag och det betyder att idag åker vi hem, ska bli rätt skönt att få  komma hem till sverige till min säng! =)
som man brukar säga, borta bra men hemma bäst och så är det fan! ;D

Här kommer lite bilder från igår,


parik och leo kollar på tarzan


haha närbild på danne(morbror) Pappa är den skyldiga till det här fotot!


pappa och astrid(minsta kusinen)


astrid


väntan på middagen


väntan på maten

Så det var lite bilder från igår!
Vet inte om det blir så många bilder från idag, för tror dom flesta är rätt döda idag om man säger så.. Vissa kanske drack lite för mycket igår? ;)
haha!

Men skriver lite senare<3


godnatt!

Inte ör jag ska sova än, men blir nog inte fler inlägg idag.. klockan är ju redan halv 1 här!

Men skriver i morgon<3


godnatt från lilla mig


Melodi

Kollar just nu på melodifestivalen, första gången jag kollar på det i år men brukar inte direkt vara hemma på lördags kvällar :P

Helt okej är det, kul att höra vad alla som sitter här säger om alla som sjunger!  xD

Men ska kolla vidare nu, bilderna från idag kommer antagligen senare eller i morrn för orkar inte gå ner där vi sover nu när jag kom därifrån nyss.. glömde ju kameran och sladden och orkar verkligen inte gå och hämta det nu




....

ibland kan jag bli så jävla irriterad på dig..så irriterad att jag inte ens fattar varför jag fortfarande är kvar..
Och just nu är så irriterad!! Vet att jag är inte den lättaste tjejen(har rätt dåligt humör iblandd) men du gör det fan inte bättre nu genom att hålla med mig om att vi hörs nåndag!!

Men nåt är det ju som gör att jag fortfarande är kvar, och helt seriöst vet jag inte vad det är.. Du är inte romantiskt nånstans,du kan inte hålla saker du säger, du håller med mig om saker du verkligen inte borde hålla med mig om och det finns säkert mycket mer jag kan dra upp men pallar inte..

Vill inte bråka med dig, för mår skit när vi tjafsar/bråkar men är rätt van.. Vet inte hur många gånger vi har bråkar sedan det tog slut mellan oss för  1½ år sen.. så är rätt van att vi bråkar, blir vänner, blir lite mer än vänner, bråkar, blir vänner sen går det runt så.. ;D

Men ska gå upp och vara lite social nu, hörs senare och förhoppningsvis är jag på bättre humör då!




fikat!

Nu har vi fikat och sanna har öppnat sina presenter, det var riktigt god fika vi fick hemmagjord kladdkaka, hemmagjord citron och marängpaj och sen massa småkakor! :)

Här kommer lite bilder från fikat så kommer det bilder från dagen lite senare<3


innan vi satte oss


fikat


pappa och morfar


presentöppning


fika

Nu är det fika som gäller! ska bli gott med lite fika, ändå om jag ska vara nyttig så får man faktiskt vara onyttig ibland xD

Hörs lite senare, ska försöka att ta lite kort idag också! =)<3




dagens låt






godmorgon

Godmorgon gott folk! =)
eller ja godmorgon godmorgon, själv har man varit vaken i typ 2 timmar.. :P

Blir galen för har ingen mottagning alls på min mobil, måste fan lämna in den för nåt fel är det ju på den!!

Sitter just nu i vardagsrummet och kollar på lite skidor, är inte direkt så roligt men finns inte så mycket att göra :P

Ska väl strax gå och leka lite med matilda,hon vill busa så det blir väl att busa snart =)


bild på mig och matilda från i somras!

Ps. Just det hade 123 besökare igår, ni är helt underbara! :D
ska bli kul och se om jag kommer över 100 idag igen, vill ni vara med och försöka att göra så jag får över 100 besökare idag?=)


framme! =)

Nu är vi äntligen framme hos sanna och david, barnen sover så träffar dom i morrn! :)
I morrn ska vi även fira sanna(min moster) som fyllde år igår därför vi åker över för att fira henne!

Kommer nog inte bli mer uppdatering nu, för klockan är 10 i 12 ålänsktid, men skriver i morrn när jag har vaknat och ätit frukost =)<3

Hoppas ni har en helt underbar fredag och måste bara säga att ni är underbara har haft över 120 personer i dag med!! <3


En bild från båten



på båten

Är nu äntligen på båten.. bara 2 timmar kvar tills vi är framme på Åland.

Ska strax gå och köpa nåt att äta, börjar fan bli hungrig igen hur det kan vara möjligt.. :P

Men skriver lite senare, när jag har nåt att skriva om, för just nu har jag inget intressant att skriva om känner jag

Kommer kännas konstigt att inte gå ut idag, men nästa fredag blir det utgång! så anna och jessica ni får festa för mig idag! :D <3


Mobilblogg. Är just nu och väntar på att f...

mms_img31384 (MMS)

Mobilblogg. Är just nu och väntar på att få åka på båten som aldrig verkar hända.. Båten har kommit in men inget händer liksom. Men skriver när vi har kommit in på båten <3


Mobilblogg. Är just nu och väntar på att f...

mms_img31384 (MMS)

Mobilblogg. Är just nu och väntar på att få åka på båten som aldrig verkar hända.. Båten har kommit in men inget händer liksom. Men skriver när vi har kommit in på båten <3


mot båten

ska strax stänga av datan då vi ska börja åka mot båten, det blir viking line som vanligt.. Men dom ska tydligen ha gjort om båten så hoppas den är bättre nu! :D
Nu ska det handlas alkohol haha får iaf köpa upp till 22% ;)

Men skriver på båten om jag får internet,ibland får man det och ibland får man inte det..

Men här kommer dagens outfit och facelook =)





mat

Håller just nu på att laga mat, det blir kyckling med pommes som vanligt ;D
Men det är så j*vla gott! :D
lovar att det kommer bli den maten jag kommer typ laga varje dag när jag flyttar hemifrån, gott men ändå så enkelt att göra





Nu är pommesen klara, hörs lite senare<3


packa

Nu har jag ätit frukost och ska snart sätta igång med packning =)
denise skrev till mig på Fb att hon skulle ta med sig kameran och om det finns tid så ska vi ta lite kort (det är hon som har tagit bilden till min header och andra bilder! )  skulle tydligen ta med mig lättklädda kläder för det är tydligen snyggt att vara lite lättklädd när det är snö ;D

sitter här och undrar hur många gånger plogbilen ska åka förbi.. Den har typ åkt fram och tillbaka nu 20-25 gånger på vår gata, fattar inte varför för det finns ju ingen snö att ploga..

Här är lite bilder denise har tagit på mig:

2009:

Första gången,våren 2009


andra gången, sensommaren 2009














sensommar/höst 2010









besöksrekord!

Godmorgon på er!
Är vaken rätt tidigt idag,men kunde inte sova längre vaknade första gången vid 8 men då kände jag att jag var tvungen att somna om och det gjorde jag ;D

Idag ska jag packa för ska ju till Åland idag,ska bli kul att träffa mina kusiner dom är små monster men älskar dom ändå! :D

Just det, hade besöksrekord igår!

Jag hoppas ni forsätter att läsa min blogg, och har ni några synpukter så skriv dom! för jag vill ju veta vad jag kan göra bättre eller om det är nåt jag gör som inte behövs förändras! =)<3



love and other drugs

Nu blir det att krypa ner under täcket och kolla på film, vad det blir för film så är det bara att läsa rubriken så har ni titeln på filmen! =)

Har hört från många att den ska vara bra, så vi får hoppas att den är det men det tror jag! :D

Har även haft besöksrekord i dag med över 100 läsare!! :D
Ni fattar inte hur glad jag blir, och jag hoppas att ni stannar kvar och forsätter att läsa min blogg! =)<3

Nej nu blir det film, hörs efter filmen


Handling:
Jamie (Jake Gyllenhaal) är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie (Anne Hathaway), ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda.

Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?


tv

Håller just nu på att kolla på tv, kollar på sveriges värsta bilförare och fan vad dom är dåliga på att köra asså!att dom ens har kunnat ta körtkort är helt ofattbart! ;D

Men ska kolla vidare nu, hörs senare<3




garderobsrensning

Håller just nu på att rensa min garderob, fy fan vad drygt det är :P
har precis gått igenom alla linnen,det var ju inte några kan jag ju säga ;D

Men ska forsätta nu, hörs senare<3


nästan alla mina linnen..


ändrade planer

skulle ju som sakt till Oscar idag, men det blir inte så för han var tvungen att jobba över så han skulle inte vara hemma fören halv 6 och då blir det rätt sent för mig att åka och jag kommer komma hem senare än vad jag skulle.. Men vi ska ta det nån annan dag! :)

För måste fan spöa honom i tv-spel det var för länge sen! ;)
Så idag blir det att vara hemma, kanske packa lite.
ska till Åland över helgen då min moster fyller år idag, så vi ska fira henne på lördag =) ( för dom som inte vet så bor min moster och mina kusiner på Åland) 
Och nej jag är inte finsk, det är min mosters man som kommer från åland därför bor dom där!

om jag kanske ska ta nåt att äta, är fett sugen på nån frukt måste kolla om vi har nån god frukt hemma=)


dagens låt






om ni inte vill höra på introt så spola fram till 0,40!


godmorgon!

Kunde faktiskt somna rätt bra igår.. låg och vred mig lite i början men sen pallade jag inte tänka på det, händer det nåt så är det hans förlust inte mitt!

Idag ska jag ta det lungt sen senare på dagen ska jag till tönten själv och spela lite tv-spel ;)

Men ska ta nåt att äta, är faktiskt riktigt hungrig! hörs senare<3


hemma

Nu är jag hemma från Pg, var bara jag och anna men vi hade det trevligt ändå! =)
Drank drickar och snacka en massa skit ;)

Kände att jag behövde få komma ut och inte tänka på allt annat.. Kommer typ inte kunna sova idag för jag är så orolig.. Vad det är, är för privat för att ta upp här på bloggen men har med kryssning att göra iaf..

Ska strax lägga mig i sängen och kolla på nån film hade jag tänkt :)
ska försöka somna lite tidigare än igår då jag inte somnade fören typ halv 3 ;D


godnatt på er! <3


Mobilblogg. Hann verkligen inte skriva ett...

mms_img61832 (MMS)

Mobilblogg. Hann verkligen inte skriva ett inlägg innan jag drog för jag och anna bestämde 10 minuter innan jag skulle dra att vi ska till pg. Därför det blir så här tidigt är för vi måste dra därifrån rätt tidigt för anna ska upp och jobba imorrn. Men skriver när jag kommer hem <3


badat

Har precis klivit upp ur badet, har badat i över 1 timme det var riktigt mysigt! =)
låg och kollade på solsidan,har äntligen börjat kolla på säsong 1 nu typ några månader senare xD

Men ska kolla vidare nu, hörs senare :) <3




frukost/lunch

håller nu på att äta min brunch ;D
det fick bli majskolv med smör, mums!=)

Nej nu ska jag äta innan den kallnar, hörs senare<3




godmorgon!

Nu är jag vaken och gått upp.. så klart oscar väckte mig idag med.. och nästan alltid med "Vakna!" störda unge asså:P

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, kanske gå ut ett tag lite senare nu när det är fint väder! =)
bara det att det är ju kallt ute.. eller 3 minus är det,men det tycker jag är kallt!

Men ska äta frukost nu, skriver senare<3


godnatt

Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp rätt tidigt i morrn! =)

Men lägger upp en video som är riktigt roligt! Kommer ihåg när jag och jessica såg det vi höll på att dö xD


1 utav dom är ju riktigt snygg också ;) synd att dom kommer från island bara.. ;)


vill ha!


allt är från www.bubbleroom.se


retard

sitter just nu och snackar lite med han som har många namn, retard,nörd,tönt m.m! snackar så klart om lilla oscar ;D

det är fan sjukt att jag och oscar har känt varandra i typ 4½ år..
ska kanske till honom på torsdag och spela lite tv-spel, måste börja öva lite med patriks x-box så jag kan vinna den här gången, har vunnit många gånger förut men nu har jag ju inte kört x-box på över ett ½ år så måste träna lite ;D

ska strax göra lite styrka hade jag tänkt, körde inte det när jag var och tränade körde bara kondition sen kör jag plankan varje dag hemma för att få en plattare mage :)

Men skriver senare<3



ros

Nu är jag hemma, har varit nere i centrum. Har tränat och sen köpte jag en försenad alla hjärtans dag ros till mamma och pappa, visst har dom en underbar dotter? :D

Hade faktiskt tänkt att köpa igår,men ssen kände jag ska jag köpa inne istan kommer den inte få vatten på typ 1½ timme plus att det var ju hur kallt som helst igår.. Sen tänkte jag att jag kunde gå ner till centrum när jag hade kommit till bålsta men ville bara komma hem igår för var så jävla trött så då köpte jag 1 idag istället! :D
Gick fan på 70 spänn.. 1 ros för 70 spänn det är fan sjukt! :P


tror den gick sönder lite på vägen hem.. iaf ena bladet. Men det är ändå tanken som räknas! :D


godmorgon

Förlåt för det inte blev ett inlägg innan jag somnade men orkade verkligen inte, var fan helt död i gårkväll.. Ändå kunde jag inte somna fören 1.. Men låg och kollade på the turist den var faktiskt helt okej! =)

Idag ska jag bara vara hemma, städa mitt rum och bara ta det lungt, tänker inte gå utanför dörren idag det är fan iskallt ute! Här är det 13 minus grader och igår när det var det höll jag på att frysa ihjäl så idag ska jag bara vara inne! ;D

Men ska ta nåt att äta nu, skriver senare<3


dagens fråga


tjohej vad det går mellan pattar & lår! om godmorgon:
vad jobbar du som ? :)

svar:
Jag jobbar på ett cafe inne i stan, älskar det jobbet kan jag säga! =)
Förutom alla jväal östermalms tanter som kommer in, som är riktigt bittra visst ska inte dra alla över en kant men dom flesta av dom är riktiga madröms människor!
Men annars är det jobbet riktigt roligt och det är nåt jag kan tänka mig at jobba inom i flera år till! =)

Ja så nu har du fått svar på din fråga!




Top model

Kollar just nu på top model, men efter det blir det dagens fråga!

Hörs om en stund!=)




hemmakväll idag då..

Blev inte att dra till Micke idag, för tydligen ska han till akuten i morgonbitti vid 8.. Men vi ska ta och träffas nånannan dag, och han har lovat att han ska gottgöra mig =)

Ska snart sätta mig i vardagsrummet och vara lite social med mami :)
Men hörs senare, så blir det dagens fråga också! =)<3


godmorgon

Godmorgon på er!
Fattar inte hur jag kan vara vaken nu, sover typ fortfarande.. Är så jävla trött, känner att micke kommer få en trött tjej hem till sig ikväll :P

ska gå om typ 50 minuter och har typ allt kvar, har börjat att packa lite och har satt på mig vad jag ska ha på mig men annars har jag allt kvar, kanske bäst att sätta lite fart så jag hinner allt jag ska göra innan jag drar :P

Kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag,för ska hem till micke direkt efter jobbet så ska jag sova där! =)
Men ska försöka skriva från jobbet om det inte är mycket att göra hela dagen idag.. Men ska ta nåt att äta nu så jag har en sak mindre att göra :P

Ha en bra måndag! =)<3


godnatt!

Nu har jag duschat och ska strax gå och lägga mig,ska upp tidigt i morrn då jag öppnar i morrn så börjar 10.. så det är bara att sätta larmet på kvart över 7 i morrn ;D

skriver i morrn när jag har vaknat till och sånt =) <3


jag i morrn typ ;D


mätt...

fy fan vad jag är mätt.. Men gott var det! :D
Haha, och det är ju ändå det viktigaste.. fan vad det är tråkigt att vara själv hemma, ingen patrik man kan tjafsa lite med och helt tyst i huset.. Har fan både min tv,musik och tvn i vardagsrummet på för det inte ska kännas lika tomt när jag typ går ut i köket ;D

Ska väl sätta på nån film snart, har lust att kolla på film i vardagsrummet på stora tvn så slipper man sitta vid min lilla data, men vet inte vart USB porten i tvn sitter så det blir lite problem..

Men men ska försöka lösa det här nu, skriver senare<3

lagar mat

Är nu hemma från jobbet och håller på att laga mat, är ensam hemma just nu för mamma,pappa och brorsan är hos farmor och farfar.Jobbade idag så kunde inte hänga med "/
Så idag får jag laga min egna mat, och det blir samma som förra gången kyckling med pommes och vitlökssås och beasås! :D Mumsigt!

Men ska forsätta att laga maten nu, skriver senare<3


himmelska

Nu ska jag börja röra mig mot bussen,orkar inte jobba idag asså.. är fan helt död..Men det är bara att resa sitt feta arsle ;) haha!

Men vi hörs när jag har kommit hem eller genom mobilblogg =)<3


vaknat

Godmorgon på er!
Vet att jag inte skrev ett inlägg senare igår, men somnade med datan i sängen när jag låg och kollade på true blood så vaknade klockan 1 typ med att jag hade datan på magen och true blood avsnittet var slut.. ;D
så stängde bara av datan och somnade vidare..

Ska gå mot bussen om typ 1 timme, därför jag går upp så tidigt är för jag orkar inte stressa så då går jag hellre upp lite tidigare och tar det lungt! :)
Idag jobbar jag från 12 till 5, så är hemma runt kvart över 6 idag :)

det funkar fortfarande inte att ta bilder från Mp hemsida, fattar fan inte vad problemet är?!?!
aja orkar fan inte bry mig om det längre, nu ska jag ta nåt att äta och börja fixa mig! <3


hemma

Blev en tidig hemgång för mig idag.. Men det var för jag inte mådde så bra, frös som fan och var inte alls sugen på att dricka.. Ville bara hem till min säng och typ sova.. :P

Ska strax gå och lägga mig i sängen och kolla på nån bra film,frågan är bara vad jag ska kolla på.. ;D
Men men det löser sig!

Hade ju tänkt att lägga upp lite bilder från igår från MP, men det verkar inte funka just nu.. Så jag hoppas det funkar lite senare! <3


så här såg jag iaf ut ikväll iaf



blir bara så här.. Det går inte att byta bild eller nåt,skumt?! Ja!! Det spelar ingen roll hur långt ner jag scrollar bilden är fortfarande så här..


middag

Just nu håller jag och anna på att fixa oss ska strax röra mot till bussen ska tlll jessica där det blir middag och lite drickande :)
ska dock hem typ vid 11 då jag börjar 12 i morrn så vill komma hem rätt skapligt i natt, ändå om jag inte kommr vara hemma fören typ kvart över 12.. Men skriver när jag kommer hem<3


hos anna

Är just nu hos anna,vi vaknade för nästan 2 timmar sen vi skulle egentligen gå upp vid 11 men anna hade glömt bort att ställa klockan ;D
Igår hade vi skit roligt faktisk det blev Mp igår, inget kaos och bara en massa skratt och dans! Vi blev till och med uppdragna av dogges polare upp på scenen och så fick vi hälsa på honom, ändå om jag hatar honom så är det rätt coolt ;D

Bilder kommer upp när vimmelbilderna kommer upp, dom lär komma upp nån gång under dagen :)

Nu ska jag och anna till annas brorsa och göra chokladbollar :D
hörs senare<3


iväg

Nu ska jag mot
 bussen, typ 1 timme tidigare än vad jag skulle, men litar fan inte på mina bussar och verkligen inte sl nu när det är det snökaos!!

får se hur lång tid det tar, börjar halv 3 så har fan 3 timmar på mig så det borde jag klara,eller?;D
det får se vi :P
Men mobilbloggar senare<3


dagens outfit! <3


kaos...

Fy fan säger jag bara, vaknar upp halv 10 och har ett sms från anna som säger att jag borde sjukanmäla mig från jobbet idag för kommer inte komma in till stan, jag fattade inte ett skit vad hon snackade om så kollade jag ut,det är fan snökaos!!
Men det är bara åka tidigare än vad man skulle, gud vad jag älskar sverige och vårat väder...!
ska bli kul om jag ens kommer till jobbet idag, mina bussar kommer väl inte att gå.

Aja ska packa nu, för ska hem till anna efter jobbet så blir det utgång idag! :D
så måste kolla vad jag ska ha på mig ikväll ;D
skriver senare<3


trött på dig!

Är så trött på det här är trött på alla ord du säger till mig som inte verkar betyda ett skit!! Är trött på att jag blir sur på dig varje dag för nåt jag inte ens vet varför!!
Är trött på att gå runt att vara orolig varje dag!!

Jag gillar verkligen dig det gör jag, men vet fan inte vad jag vill längre.. Vet inte ens varför jag skriver det här inlägget... Men känner jag behövde skriva av mig lite, har så mycket inom mig just nu kan inte ens skriva ner allt.. Vill bara lägga mig ner och gråta eller bara få slå på nån så jag kan få ut min ilska lite..


sveriges värsta bilförare

sitter just nu och snackar med anna om vad vi ska göra i morrn ;D
vi vet inte om vi ska dra till the bridge,mp eller pg :P
Men vi får väl se i morrn eller senare i kväll vad vi bestämmer oss för!

Nu ska jag se på tv, på sveriges värsta bilförare.. Det är fan skrämmande att se hur många förare som inte kan köra som har körkort.. Men skriver senare<3


snö snö snö...

det har nu snöat hela jävla dagen.. ska det aldrig sluta?
blir fan deprimerad av det här vädret, nu ska snön försvinna så att våren kan komma så sommaren kan komma sen! :D
Visst det är bara februari, men vi har fan haft snö nu sedan typ november, det räcker nu!!


våran uteplats just nu.. snö snö snö snö, ända man ser typ... -_-


i rymden finns inga känslor

Håller just nu på att kolla på film, och om ni läser rubriken så vet ni vilken!
har faktiskt inte sätt den fören nu,har inte sätt så länge men den är fan bra! :D

Men ska kolla vidare nu<3




snööööö!!

Fan fan fan!! Min dag är typ förstörd nu!! Varför måste det komma mer snö för??? Har fan tillräckligt det kommer ändå ta typ 100 år innan allt försvinner, då ska det fan inte komma mer!

Har nyss ätit frukost idag fick det bli det här;

riktigt gott och rätt så nyttigt! =)

Nej nu ska jag gå i ide ett tag.. haha nej det kommer jag inte ändå om jag skulle vilja det ;D


godmorgon!

Fan vad skönt det var att sova ut, vaknade först vid halv 11 för patriks äckliga jävla larm på mobilen, vi har sov rummen vägg i vägg och det hörs rätt bra så vaknade utav hans alarm men så klart inte han..! så den ringde väl 4-5 gånger då jag fick nog och typ bankade iväg så hårt jag kunde ;D

som tur var kunde jag somna om,kände att jag kunde inte gå upp då för var skit trött.. :P
Men nu är jag pigg och utvilad

Ingen aning om vad jag ska göra idag, det blir väl att vara hemma! Ville det skulle vara sol så man kunde sitta på baksidan och sola ansiktet lite iaf men nu går inte det :(

Men skriver lite senare<3


festat

Hallo!
Nu är jag hemma, hann inte skriva ett inlägg innan jag drog för fick rätt bråttom.. Jag som trodde jag hade gott om tid men det hade jag inte :P
Hann inte ens sminka klart mig så det fick jag göra på tåget! Haha ;D

Men nu är jag iaf hemma och ska snart sova, är fan skit trött.. Fattar inte hur jag kan vara det jag som har varit ledig hela dagen.. Men men det är jobbigt att vara hemma det med ;)


så här såg jag ut idag iaf

Nej nu ska jag sova!
hörs i morrn :)<3


Filmen

Är nu klar med filmen, tycker den blev riktigt bra faktiskt! Första gången jag gör nåt sånt här så för att vara första gången tycker det var bra gjort ;D

Det jag har gjort film på är våra utgånga från vintern 2010 och vintern 2011 när vi har varit på Pg eller Mp! =)
Dock är det bara några av alla videos som jag har ;)

Enjoy säger jag bara! :D




Hemma

Nu är jag hemma!
Blev inget med mig hem, var faktiskt inte ens sugen på shoppa... Var skit sugen när jag drog men så fort jag satte mig på tåget så ville jag bara hem ville inte alls åka till jakan och kolla på kläder..

Ändå om jag vill ha dom där jeansshortsen som fanns med i inlägget med insperation men ska in till stan på lördag med anna då ska jag nog köpa dom! =)

Just nu håller jag på med en video som tommy tyckte igår jag skulle göra, haha ingen aning om hur den blir ;D
Blir den bra så lägger jag ut den annars så gör jag inte det:P
Men ska forsätta med den nu, hörs senare<3


iväg

Nu ska jag iväg, blir nog Jakan så får vi se om jag hittar nåt! =)

Men skriver när jag kommer hem, vet inte riktigt när det blir<3


shoppa är nog det bästa som finns! :D


Onsdag

Godmorgon på er! =)
Idag sov jag mycket bätttre, inget sms som jag kunde vakna av! Trodde jag skulle sova längre i dag men vaknade vid halv 11 utav mig själv! =)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske åka till jakan eller stan och shoppa lite(a)

Men ska ta nåt att äta nu, hörs senare<3


godnatt

Nej nu ska jag sova, är trött och på riktigt dåligt humör... Så pallar inte vara uppe längre kommer bara bli surare då

Men vi hörs i morrn och då hoppas jag verkligen att jag är på bättre humör, för hatar att gå runt att vara sur och sånt!

Godnatt<3


header!

Just det har glömt bort det men fick en ny header av denise idag! =)
Känner att den andra var lite gammal, är ju inte blond längre ändå om jag saknar det lite :P

Vad tycker ni om den ?
Hiss eller diss?



insperation

Lite insperation från HM!




I tried to believe every word of your sweet story




video

Här kommer en video som är från förra onsdagen som jag inte har lagt ut en.. Hahha säger bara aldrig mer tequila!! Så jävla vidrigt! Hatar att dricka ren sprit, fattar inte varför jag drack 3 tequila den kvällen..





hemma

Nu är jag hemma från centrum, cyklade runt 8 km idag tycker det är rätt bra för har fan inte tränat på typ 2 veckor xD
ska nog åka ner och träna i morrn eller på torsdag igen :)
ska strax ta nåt att äta , funderar på att göra mannagryns gröt! :D

Men hörs senare<3


börjar äntligen gilla min mage igen!! :D


Mobilblogg. Är just nu och tränar,har reda...

mms_img26033 (MMS)

Mobilblogg. Är just nu och tränar,har redan varit på arbetsförmedlingen och det gick bara bra :-) men hörs när jag har kommit hem <3


städat!

Nu är städningen klar och bäddingen!
nu ska jag bara orka gå till bussen, orkar verkligen inte gå ut..men snart kommer solen kommer fram så då ska jag nog gå ut! älskar att solen har börjat komma fram och man känner faktiskt att den börjar att värma! :D
fan vad jag längtar till sommaren!! Vill ha sommar nu, nu nu!! :D






















godmorgon

Godmorgon på er!
blev väckt idag.. Av oscar, eller får väl skylla mig själv lite som glömde att sänka ljudsignalen men ändå liksom :P

Ligger just nu i sängen,och det är så sköööönt vill  inte gå upp ;D
Men måste göra det för det är mycket jag ska göra idag.. ska byta sängkläder,städa,åka ner till centrum och gå till arbetsförmedlingen och sen gå och träna om inte klockan har blivit för mycket :)

Men skriver senare,ska försöka komma upp hur sängen :P<3


2 and a half men

Kollar just nu på tv, finns inte så mycket annat att göra..

Idag lär jag gå och lägga mig rätt tidigt är fan helt jävla död ;D
I morrn måste jag till arbetsförmedlingen sen blir det nog att dra till gymmet och träna lite! =)

Men ska forsätta att kolla på tv nu, hörs senare<3





dagens låt




hemma

Nu är jag hemma från jobbet och har ätit, det blev äckel soppa idag.. Gillar vekligen inte soppa så tråkigt!

Fan vad det händer saker när man jobbar,igår kom ju torkel till cafet och i dag stänger dom av halva tessinparken för dom trodde att det var sprängmedel i parken så det var en jävla massa polisbilar runt parken:P

http://www.polisen.se/Stockholms_lan/sv/Aktuellt/Handelser/Stockholms-lan/2011-02-07-1120-Kontroll-personfordon-Stockholm/

Här kan ni läsa om det ;D

Men ska hoppa in i duschen nu och typ gå och dö i sängen, är helt jävla slut asså.. Men skriver senare! <3


måndag!

Ja så var det måndag igen.. Fy fan vad veckorna går fort! Tycker det var måndags nyss liksom..
Idag är det jobb som gäller fram till halv 6 =)
Hatar dom här dagarna, för måste stressa till pendeltåget varje gång jag har slutat.. Icke kul! Har alltid typ 4 minuter på mig från tunnelbanan till pendeltågen, men men börjar bli en vana nu så det är ju bra det ;)
Hahah.. Nej men ska ta nåt att äta nu, skriver senare<3


kiss me





solsidan

Har nyss sätt på solsidan, så jävla bra serie asså! :D
har fortfarande inte sätt säsong 1 än.. får göra det i veckan! :P

Men ska kolla på kopps nu,en av dom bättre svenska filmerna! =)




hemma

Nu är jag hemma från jobbet, fan vad mycket folk det var idag.. Hann fan inte ens äta :O inte för jag brukar hinna äta så mycket på helgerna men men ;D
åt en ½ macka och den åt jag på i typ 2½ timme :P

Just det, var en kändis inne på cafet i dag, torkel petersson. Han har varit med i Jalla, Jalla, Kopps, Patrik 1,5 m.m
lite coolt faktiskt :P inte varje dag man har en skådis på cafet  


Torkel i Kopps, älskar den filmen asså! Kanske ska se den i kväll ;D

Men ska äta nu, hörs senare<3


jobba!

Ska strax röra mig mot bussen, vill inte jobba idag asså.. Älskar mitt jobb men idag känner jag att jag vill bara vara hemma och ta det lungt!
Men men, det är bara gilla läget och röra sig mot jobbet :P


jag idag


godmorgon

Nu är jag vaken, vaknade fan på en gång när mobilen ringde och gick faktiskt upp på en gång också ;D
hade fått 4 sms från micke xD  han hade varit ute så han var väl full...vill nog inte veta hur full han blev igår :P

Men men nog snackat om det, ska strax ta nåt att äta, är fan riktigt hungrig men åt typ inte ett skit i går eller i fredags så kan vara därför :P

Men skriver innan jag drar<3 så det lär väl bli runt 20-25 över 10 :)


godnatt

Nu är jag hemma, festen var väl helt okej.. Men fick sms utav min chef att jag börjar 12 i morrn istället för 1 så därför drog jag hem rätt tidigt, för mina bussar går ju bara 1 gång i timmen..

Ska strax sova, för ska upp 9 i morrn och vill inte vara helt död i morgonbitti..:P

Men skriver i morgon när jag har vaknat till :)
Godnatt<3


hemma

Nu är jag hemma från Micke :)
Ska strax hoppa in i duschen och börja fixa mig för ska dra om 1½ timme till kungsängen där sara har fest! =) <3

Jag och micke gjorde inte så mycket igår, låg i sängen kollade på film och somnade typ vid 12 ;D båda var riktigt jävla trötta, ändå sov jag till 12 idag :O sov asså 12 timmar i natt och micke den lilla skiten sov till kvart över 1 då jag väckte honom genom att vara snäll faktiskt :) hade först tänk om hoppa lite i sängen så han skulle vakna, men väckte honom genom att ge honom en massa pussar (a) ibland så kan jag vara riktigt snäll :D

Men ska hoppa in i duschen nu, hörs senare<3


Mobilblogg.är just nu påväg till micke:-)v...

mms_img39764 (MMS)

Mobilblogg.är just nu påväg till micke:-)vad vi ska hitta på vet jag inte än men det lär väl bli att kolla på nån film och bara ha det mysigt! Men ni får ha en bra fredag så hörs vi<3


iväg

Ska strax gå till bussen, är typ helt klar det är bara mascaran som fattas men det gör jag på tåget orkar inte göra det nu :P

Men mobilbloggar under dagen! =)<3


godmorgon

Nu är jag uppe, 20 minuter senare än vad jag skulle men har så gått om tid så det spelade ingen roll :P
Funderar på att packa väskan och byta om så jag har det gjort iaf så jag slipper tänka på det senare =)

Det blir nog så, för det kan vara rätt skönt att få det mesta gjort så man kan ta det lugnt sen när man typ är klar med allt!
Men hörs senare, har inte så mycket att skriva om just nu :P <3


godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, är helt död.. Och i morrn ska man jobba, wiie!! ;D
Men börjar inte fören 3 så det är riktigt skönt, så kan sova till halv 11 typ =)
Sen efter jobbet ska jag till Micke där jag ska sova i morrn, så vet inte riktigt hur mycket uppdatering det blir i morrn men det lär nog bli 2 på morgonen sen ska jag mobilblogga(vet att jag har sakt att jag ska göra det typ tusen gånger) men i morrn ska jag! =)

Men vi hörs i morgon <3


brun!

Börjar faktiskt bli rätt brun nu! =)
jag och anna var ju och solade igår, det fick bli 25 minuter igen.. så jävla skönt att sola! älskar det :D
Vet att det inte är bra att sola solarium, men gör inte det så ofta gör det kanske 1-2 gånger per månad!




film

Håller just nu på att ladda ner lite filmer =)
ingen aning om nån av dom är bra, men men det får vi se helt enkelt  xD

Men hörs lite senare! <3




dagens låt






videos




Här kommer 2 videos från igår, Enjoy :D ;)


torsdag

Nu är jag hemma, eller ja har varit det i typ 45 minuter men har ätit också!
Idag är jag helt jävla död.. Ska aldrig mer dricka tequila shot!! Aldrig asså.. För fan vad det slog till i huvudet..
Tänker inte bli en sån bloggare som bloggar om hur jävla full jag blev och bla bla bla, men igår blev det lite för mycket kanske..
Vet inte ens hur jag och Anna klarade att åka hem utan att gå av fel eller att vi tog fel buss, men det är väl så att vi är bäst måste vara därför! ;D

Men ska hoppa in i duschen nu, men skriver senare och då kommer 2 videos från igår också ;) <3


Utgång!

Är hos anna nu, ska fixa klart mig snart för ska dra till bussen om 25 min så dags att sätta lite fart :P
Ska till Jesper först där vi ska förkröka lite sen blir det Pg som vanligt ;D

Men skriver i morgon för nu måste jag fixa mig! =)<3


Till jakan

ska strax börja röra mig mot bussen, ska till Jakan idag som sakt med anna! Sen efter det blir det hem till anna och börja fixa oss sen ikväll blir det först förkrök hos Jesper sen ska vi till Pg som vanligt ;D

Men kanske skriver ett inlägg hos anna, annars hörs vi i morrn för sover hos anna idag=)


äntligen får man använda sina solglasögon igen!! :D♥


Onsdag=lillördag!=)

Godmorgon på er! =) Sovit gott?

Själv har jag sovit sådär.. Har vaknat upp typ flera gånger under natten.. Ni vet det jag skrev igår om att jag ville ha M vid min sida när jag skulle sova, jag var inte ensam med att känna så :P fick sms av M i natt om jag ville va med honom i helgen för han ville att jag ska sova brevid honom(a) Gullunge asså! :)

Funderar på om jag ska hoppa in i duschen snart eller om jag ska skita i det.. För jag och anna ska gå och sola så kanske bättre om jag duschar efter solningen istället..

Men ska ta nåt att äta iaf! <3
Hörs senare


godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, måste upp vid 10 i morrn för ska ta 20 i 1 tåget från mig till jakan där jag och anna ska sola och sen ska jag lämna tillbaka min väska för dragkedjan har gått sönder.. Skit väska säger jag bara!! Tycker den borde hålla lite bättre, köpte den för typ 3 veckor sen bara...

Men skriver i morgonbitti<3

Ska försöka sova iaf.. Vill att M ska ligga brevid mig.. "/


Godnatt! <3


dagens låt




är ingen fan av darin direkt men den här låten var rätt bra faktiskt!:)


hemma

Nu är jag hemma från Micke, vi gjorde inte så mycket kollade på tv och låg och myste :)
Har fan glömt bort är lätt det är att vara med micke..

Men ska kolla på lite true blood nu! Hörs senare<3




iväg

Nu ska jag iväg till bussen, ska till micke nu :)
Men skriver när jag kommer hem!=) <3


godmorgon

Godmorgon! :)
Är fortfarande typ helt död men känner att jag måste upp  nu.. För ska ju till micke och ska dit så fort som möjligt och måste hinna duscha och sånt innan! =)
Vet inte riktigt vad jag och micke ska hitta på, men vi hittar alltid på nåt skoj att göra :)

Men ska strax hoppa in i duschen, men skriver lite senare<3


godnatt!

Nu ska jag sova, håller på att somna känner jag.. Orkar inte hålla min ögon öppna länge till..

Men skriver i morrn men vet inte hur många det blir i morrn för ska nog till Micke imorrn när jag har vaknat och fixat mig, men kommer nog hem på kvällen sen =) Om inte han kidnappar mig över natten (a)

Godnatt!<3