gott nytt år! :D

Är just nu hos Jessica där även Jesper är, ska strax börja fixa mig sen runt 6-halv 7 kommer dom andra så blir det oxfile med pommes till middag! :) ska bli riktigt gott, är fan fett hungrig! men ska fixa klart mig, skriver i morrn! <3

dagens låt






gott nytt år!!

Idag är det nyår, och det betyder ätt jessica fyller år och att det är nyår! :D

Därför jag är uppe så tidigt idag är för jag ska hem till jessica så fort som möjligt när jag är klar med allt!

Planerna för idag är planerade, så nu får vi hoppas att det blir så också! först blir det middag hos Jessica sen är det fest som gäller! =)

Men ska hoppa in i duschen nu, så jag har iaf en sak mindre att göra<3


"idag är det ingen vanlig dag för det är Jessicas födelsedag, HURRA HURRA HURRA! "


film

kollar just nu på film, idag fick det bli harry potter( den nya) har inte sätt den ännu och typ hela sverige har ju redan gjort det så kände att det är nog dags för mig med xD

har inte kommit så långt, har bara kollat i 10 min så kan inte säga om den är bra eller dålig, men har tyckt dom andra har varit bra så tror den här kommer vara det också! =)




ansiksmask,check!

sitter just nu är med ansiksmask i ansiktet, mitt nya namn är ellie nergerson xD  hahaha har choklad ansiktsmask på mig och här kommer en otroligt snygg bild på mig ;)




bilder

vad jag har köpt:


från gina 129:-


lite små saker från hm och kicks


jessicas syrra och jessica inne på onoff xD

Och här skulle det vara en bild på tommy men han ville inte att jag skulle lägga ut bilden.. tråkmåns!! xD



jessica med nya moderna mössan ;)


hemma

Nu är jag hemma igen!
Har precis ätit middag, det fick bli julrester( nu är det äntligen slut på det!! ) fine det är jätte gott att äta julmat på julen men att äta det typ 3 gånger till det är fan inte gott.. xD

kommer strax lägga in bilder på vad jag har shoppat och 3 bilder från när jag var i kista med tommy,jessica och jessica lillesyrra =)

Men det kommer strax! <3


sova

Sorry att det inte blev nåt mer inlägg efter jag drog till kista, men glömde bort att mobilblogga när jag var i kista..

Men är som sakt hos anna nu, vi ska strax gå och sova sen blir det Jakan centrum i morrn! Men skriver kanske i morgonbitti eller när jag kommer hem så lägger jag upp lite bilder från idag när vi var i kista! =)

sov så gott<3


dagens outfit

ska strax åka till kista, och tydligen ska jessica också ditt så det är ju kul det! =)

Har inte sminkat mig än för det tänkte jag att det gör jag i bilen så ni får en bild vad jag har på mig men inte på mitt ansikte!
Vet inte när jag skriver igen, för ska som sakt till stan sen och möta upp anna men ska försöka att mobilblogga nångång iaf :)



kista

Godmorgon!
Idag ska jag till kista med familjen och shoppa lite hade jag tänkt =)
skulle ju ha träffat niclas idag... Men har inte fått nåt svar sedan jag skrev igår att jag bara ville vi skulle vara vänner så jag antar att vi inte ska ses idag..
Sen efter kista ska jag till stan där jag ska möta upp anna som slutar runt halv 5 så ska vi hem till henne åka pulka och planera lite ;D

Men ska packa lite nu och byta om, sen när pappa har kommit tillbaka efter sin skidåkning så ska vi äta risgrynsgröt! :D

Men skriver mer senare<3


film

Kollar just nu på film, kollar på step up 3, den är helt okej faktiskt
Skulle faktiskt vilja dansa som dom gör,hur dom dansar det är fan coolt! ;D

Men ska kolla vidare nu, hörs senare<3




"/

Jag är ledsen... Men kan inte vara mer än bara vän med dig.. Förlåt för jag inte har sakt det tidigare men har varit så förvirrad..
Men jag hoppas iaf att vi kan forsätta ses som vänner, för du är en underbar kille! Bara inte riktigt min typ av kille...
Är också ledsen om jag har gjort dig ledsen eller nåt sånt, och förstår om du inte vill bara vara vän med mig för är det så du känner dig så kan inte jag ändra på det..


bild från 2009..


recept på ansiksmask!

Här kommer lite recept på hemmagjorda ansiksmasker, enjoy! =)

Jordgubbs mask
ingredienser :
3-4 medelstora, mogna jordgubbar.
2 tsk vispgrädde
2 tsk honung
rosenvattenhydrolat ( finns att köpa på tex willys)

Mosa jordgubbarna med en gaffel, eller mixra dom. tillsätt grädden och honungen till en tjock blandining.
ta lite mer grädde om blandningen är för rinnig.
Stryk ut masken i ansiktet, men undvik ögonen. låt verka i ca 10 minuter tvätta bort med vatten på en bommulspad, och avsluta med lite ( utespätt) rosenvatten. låt sen självtorka !

masken tillför näring, rengör, stärker och balanserar ph-värdet.
den funkar för alla hudtyper

Banana-masken
Mixa: 1/2 banan, 1 msk honung, 2 msk tjockt grädde eller creme fresh
till en jämn smet.
Applicera på ansikte och nacke. Låt den vara i 10 minuter. Torka av försiktigt (utan att gnida ansiktet med häftiga rörelser) med en våt handduk.

lungande
1 msk honung
1 msk natruell yogurt
Blanda omsorgsfullt honungen och yogurten i en skål. Ställ in skålen i kylen tillsden har en behaglig tempratur, medans skålen står inne i kylen tvättar du nogrant rent ansiktet med ljummet vatten. Undvik tvål på grund av att den lätt torkar ut huden. Använd istället en rengöringskräm. Applicera varsamt masken på huden, undvik ögonen och munnen där huden är välldigt känslig. Den här masken fungerar suveränt på bränd eller irriteradhud. Låt verka i 20 minuter


Återfuktande
1 Avocado
Mosa avokadon till en jämn, slät smet. Det kan ta ett tag och om det är absolut nödvändigt kan du tillsätta en gnutta vatten. Avokadon innehållergott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Innan du applicerar masken skall du rengöra ansiktet med ljummet vatten och en rengörningskräm. När huden är handukstorr ska du varsamt applicera masken över hela ansiktet, dom enda områdena som man ska undvika är runt ögonen och munnen. Låt den verka i 20 minuter.

Djup rengörande
1 avocado
1/2 msk vetekli
1tsk flingsalt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera på ett rengjort ansikte. Låt den verka i cirka 20 minuter innan du avlägsnar den med ljummet vatten. Den har masken har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter ny, fräsch hy ta plats!






duschat

Nu har jag duschat och har precis smöjt in mig med kakao body lotion, gjorde som sakt en ansiksmask men tänkte jag skulle prova en jag aldrig hade gjort förut, få fan vad den stank!!så det var bara att slänga den.. Så det får bli ansiksmask i morrn eller på torsdag istället! =) sitter just nu med hårinpackning i håret som jag ska skölja ut strax!

smöja in sig, CHECK!

hårinpackning, CHECK! :D


tränat

Nu är jag hemma efter gymmet, tycker det gick väldigt bra för mig om man tänker att jag inte har tränat på flera veckor!
Cyklade 1 mil och sen sprang jag 2,5 km på löpbandet! =)

Ska strax hoppa in i duschen och ha min mini-spa, idag ska jag göra en egen ansiksmask då vi inte har några hemma men det är så otroligt lätt att göra själv så varför köpa? ;D

Kan lägga in lite recept på ansiktsmaskar när jag är klar! =)<3




Mobilblogg. Är just nu på gymmet och träna...

mms_img14281 (MMS)

Mobilblogg. Är just nu på gymmet och tränar. Har nyss cyklat och just nu är det löpbandet som gäller!skriver när jag kommer hem <3


det efterlängtande videoinlägget!




dagens låt





duktig

Nu har jag varit duktig och sökt jobb som jag inte har gjort på flera flera veckor..! Nu när jag inte går i skolan längre så kan jag ju söka deltids jobb och heltidsjobb! =)

sitter också och går igenom min mail på min gamla hotmail.. Hade fan över 200 i inkorgen och typ 250 i skäppsaken.. Gaah det här kommer ta sin tid kan jag tänka mig...



godmorgon!

Fan vad det var skönt att få sova ut! :D
Idag är det tisdag, och det betyder inget alls.. xD
Hahaha nej men idag är det ta hand om ellie dag.. Ska åka ner till centrum och träna lite känner att det var riktigt länge sen jag gjorde det nu och sen efter det hade jag tänkt att köra ett minispa, kan behövas innan nyår! =)

Just det, vad ska alla hitta på under nyår då?
Själv ska jag först på middag hos Jessica som fyller år på nyår sen ska vi på nånfest i hässelby! =)
Först hade jag och anna tänkt hyra en lokal men det var så jävla dyrt sen hade vi tänkt dra på kryssing i morrn tills på torsdag men det var bara a hytter(och bara 2-bädds hytter) och dom kostade 360 kr och vi skulle behöva 2 för vi var 4 så det blev också ganska dyrt tyckte vi..
Men kan inte skriva vad Jessica ska få istället för vet att hon brukar läsa min blogg men kan säga att det är en väldigt rolig sak! :D

Men ska ta nåt att äta nu, hörs senare<3


trött

Ska strax lägga mig i sängen och sätta på nån bra film, ska nog se solsidan som jag har laddat ner =)
Är riktigt jävla trött, fattar inte hur man kan vara så trött som jag är just nu.. Men i morrn får jag sova hur länge jag vill! :D


Bjuder på en bild så länge på mig och Jessica från Pg för nån vecka sen. Älskar dig tokunge! <3 :)


dagens fråga


Anonym om godmorgon:
varför inga videobloggar längre? :(

svar;
Jag vet faktiskt inte varför det inte har blivit nån videoblogg på väldigt länge.. Får helt enkelt skärpa mig på den fronten! Det kanske kommer upp en i morrn =)



shopping

Det här fick följa med mig hem idag =)




en korsett fick det också bli




dåligt humör!!

Nu är jag hemma, typ 30 minuter senare.. För fittbussen hade ju åkt när tåget kom in!! Tåget var försenat men bussen ska vänta 10 minuter på försenat tåg( som aldrig händer..) Och vi kom in 3 över istället för 51 och bussen ska gå hel, fattar fan inte vad problemet är och vänta några minuter till!?!  så då var det bara att stå och vänta på nästa buss istället..

Idag efter jobbet så drog jag iväg och shoppade i fältan där jag hittade underkläder(bilder kommer senare!)
Bara det att när jag skulle gå och prova så ropar dom ut att alla måste utrymma pågrund av bran så alla i fältan fick utrymma och det kom 4-5 brandbilar men det var falsk alarm som tur var så fick gå in igen efter typ 10 min:)


utanför fältöversten

Men ska äta nu, lägger upp bilderna efter jag har ätit! <3


godmorgon

Godmorgon..

Ville verkligen inte gå upp idag när mobilen ringde,vill fortfarande bara krypa ner i sängen och sova i några timmar till!

Det är tillochmed mörkt ute då ska man fan inte gå upp! :P  om det är mörkt ute betyder det att man ska sova vidare tills det blir ljust xD

Ska strax gå och ta nåt att äta, blir nog macka med julskinka på =)

Men skriver på jobbet om det inte finns mycket att göra! <3


godnatt

Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp i morrn! Vet inte riktigt hur länge jag jobbar i morrn tror jag jobbar till 4-halv 5 men ska shoppa efter det och kanske träffa niclas en stund om jag hinner =)

Men skriver i morgonbitti<3


saknar mitt ljusa hår...


föra över

Håller just nu på att föra över alla filmer och bilder till min hårddisk som jag fick av mami och papi :)ganska skönt så datan kan bli lite snabbare igen och så jag får mer minne igen.. Hade fan runt 50 filmer på datan så det tog en jävla bra plats asså..



Nu är bilderna också i hårdisken så nu ska jag sätta mig och ta bort bilder jag inte behöver på datan så jag får ännu mer plats på datan!

Har en jävla massa bilder kan jag säga..


ätit

Har nyss ätit, och strax blir det ost och kex=) till förrätt blev det sill och potatis och sen blev det varm rökt lax med varm fisksås och potatis, riktigt gott!

Därför vi äter så tidigt är för att mina kusiner,min moster och hennes man ska åka om typ 30 min, dom bor ju som sakt på åland så dom ska ta sista båten hem!  Idag lär det nog bli en tidig sänggång är fan skit trött och i morrn är det en tidig uppgång då jag börjar vid 10..

Men ska äta ost och kex nu, hörs senare<3


dagens outfit


fastnar verkligen inte på bild idag..

Men här är iaf dagens outfit, det fick bli en enkel outfit idag


julklappar

Idag fick jag mer julklappar från mina kusiner och min moster+ hennes man

Det här fick jag! =)


schampoo,balsam lotion m.m


Gossip girl säsong 2! fick fan allt jag ville ha på min önskelista förutom pengar men det är skit samma =)


bojkotta!!

Godmorgon..
Måste först bara säga fy fan vad jag vill anmäla riddar jakob i Jakan!! Bojkotta det stället från och med nu, ja tack!! Vakterna brukar vara rätt trevliga för att vara krogsvakter men igår, blev fan chockad att man kunde vara så jävla otrevlig som dom var!! vi var där 10 över 10, kvart i 12 blev vi typ insläppta!  för det var världens kö( om man tänker kö till en krog i jakan) när vi kom var kön säkert 15-17 meter.. Och vakterna drygade som fan för att klockan skulle bli 11 så man var tvungen att betala inträde, fine jag fattar att dom gör det( det är fan inte rätt men dom är ju inte korkade!)  men att dom segar och säger backa typ tusen gånger och att om vi inte backar typ 2 meter så stänger dom dörrarna för hela kvällen efter 11 det tycker jag bara är respektlöst!! Dom kan väl fan ändå tänka lite? dom flesta tjejerna stog i högklackade skor som inte är vinterskor och ganska tunna byxor och även om man hade tjocka byxor så blir man riktigt jävla kall när man står stilla hur länge som helst och rör sig 1 meter på typ 15 min.. Sen att dom tar 150 kr inträde fine det är plus garderob men garderoben var fan full så vi och alla som stog bakom oss fick ha jackorna på oss inne på MP!!! Då kan dom väl fan inte ta 150 kr om det är med garderob när man inte ens får hänga in sin jävla jacka...

Aja nog om Mp, blir bara sur igen känner jag..  Vaknade som sakt precis, var så jävla trött för anna skulle tydligen jobba tidigt idag som hon inte hade berättat för mig.. Så vi var tvunga att dra från hennes syrra kvart i 8 och då hade vi sovit typ 3,5-4 timmar.. så när jag kom hem så la jag mig fan i sängen på en gång och somnade tills nu ;D

Snart kommer mina monster till kusiner( men dom är underbara när dom inte ska hålla på att springa runt och skrika eller när dom skriker för dom inte får som dom vill..) men ska bli kul att träffa dom :)


mat

Strax är det dags för julmat igen, men den här gången är det hemma! =)
efter det ska jag till Annas syrra där jag ska lämna mina saker sen ikväll ska vi till soft bar, jag och anna skulle först till PG men tommy fyller år idag så vi ska fira honom typ =)

Skriver innan jag drar om jag hinner,får se hur lång tid det tar att äta helt enkelt, annars får ni ha en trevlig lördag! :D <3


bilder

Bjuder på lite bilder från igår medans jag hoppar in i duschen! =)
Skulle ha träffat Niclas idag innan jag skulle möta upp Anna men ville äta vår julmat idag så vi ska ta det nån dag i veckan :) Niclas hade varit så sött han smsade igår och frågade om han kunde flytta tv till sängen istället så vi kunde ligga i sängen och kolla på film och mysa istället för att trängas i en liten soffa :)


först blev det lite fika


till Kalle anka så klart! =)


uppdukat till julmiddagen


lite av julmaten+ plus pappa ;D


Var ju tvungen att ha 1 egobild med iaf xD


farfar skulle göra mumma som svämmade över lite


trixie(min fasters hund) och julgranen med julklapparna


muppbrorsan och trixie


alla är samlade inför paketöppning


farmor,trixie och farfar


mami och faster


till slut blev det dags för ris al manta och jag fick faktiskt mandeln!  haha inte för jag tror jag kommer gifta mig inom ett par år :P


julklappar!
















hemma!

Nu är vi hemma igen i Bålsta,gårdagen var mycket trevlig fick det jag ville ha förutom att jag inte fick gossip girl säsong 2 men har inte fått från min moster och mina kusiner än för dom kommer jag få ifrån i morrn då om kommer hit innan dom ska ta båten tillbaka till åland! =)

Lägger strax upp bilder vad jag fick ska bara ta kort på allt och fixa lite, men skriver om ett tag! <3


Mobilblogg. Ska strax sätta oss och äta ju...

mms_img52464 (MMS)

Mobilblogg. Ska strax sätta oss och äta julmat ska bli riktigt gott faktiskt!hörs senare <3


Mobilblogg. Sitter just nu och kollar på k...

mms_img42878 (MMS)

Mobilblogg. Sitter just nu och kollar på kalle anka och fikar lite. Riktigt mysigt! Mobilbloggar senare!<3


mariefred

Nu ska vi åka till Mriefred, vi skulle åka mycket tidigare än vad jag trodde så får sminka mig i bilen..Hann iaf locka håret och det var väl tur det.. Men mobilbloggar senare! <3




dagens fråga


JENCIOUS  om sista:
va fin bild på dig i headern, älskar ditt hår! :)
är det löshår eller så, eller är det ditt äkta? :D <3
kramar! :)

svar:
Tack så mycket! Tyvärr är det löshör, mitt vanliga hår gick bara ner till brösten.. Ändå om jag skulle vilja att det var mitt riktiga hår så är det tyvärr inte det.. "/
God jul på dig! =)


Utan löshåret(bild från i början av 2010!)


frukost

Har nyss ätit årets godaste frukost! Brukar inte vara så förtjust i frukost annars men julfrukost är riktigt gott!! :D

Ska strax börja fixa mig, för vi ska åka till farmor och farfar runt halv 2 så dags att sätta fart snart! ;D

Tar med mig kamera, så det kommer komma massa bilder när jag kan blogga nästa gång!Men hade tänkt att köra ett mobilblogg i kväll också :)




God jul!

God jul på er!! :D
Haft en bra morgon, fått några julklappar än? det har jag fått men det blir ju mer i kväll..

Det här är det som låg i julstrumpan;



Nu ska vi äta frukost, det blir mamma goda risgrynsgröt( här kör vi fan inte i sån där tub på julafton fy fan vad äckligt!!)
Men vi hörs om nån timme!<3


godnatt

Nu ska jag försöka sova, är skit trött.. Jag och anna vaknade fan vid 9 i dag..

Men ni får sova så gott så hörs vi i morrn när det är jul!! :D <3


min julstrumpa med julklappar i som jag får öppna i morgonbitti =)


klätt granen

Nu har vi klätt granen, det blev helt okej men det är fan fel på granen.. Den är ful.. Eller den är inte lika fin som dom vi brukar ha.. Men men man kan inte få en perfekt gran tyvärr..

Klockan 9 ska jag se på film, det är holiday på 3:an det var på eller så var det på 5:an kommer inte riktigt ihåg xD
Den filmen är faktiskt rätt bra

Men så här blev iaf granen,




dagens fråga


Har ingen blogg. om iväg:
Hej Elli :)
Hur ska du fira din jul?

svar;
I år ska min familj fira jul hos farmor och farfar med min faster i Mariefred! Ví brukar köra varannat år med mormor och morfar och farmor och farfar och det här året är det med dom =)
Det är lite roligt att det jag kom på för typ 11-12 år sen är så fortfarande, för det var jag som kom på att vi skulle köra varannat år och jag kommer ihåg att jag hade sten koll på vart vi skulle vara den julen :P inte för det är så längre, nu är det mamma som håller koll ;D
Ja men det är väl hur jag ska fira min jul, firar jul som dom vanliga svennar brukar göra.. Kalle anka, julmiddag, julklappsöppning och sen blir det förhoppningsvis ris ala malta på kvällen sen :)


kalle anka


middag


julklappar



sista

Slår just nu in dom allra sista julklapparna sen är jag äntligen klar med det! :D

Älskar verkligen dagen innan julafton, man märker att det är snart jul för det är julstädning på högnivå, julskinkan görs, dom sista julklapparna slås in, granen ska pyntas m.m




gullunge!

Nu är jag hemma, åkte från annas pappa för typ 1½ timme sen men var tvungen att gå förbi centrum för att köpa dom sista julklapparna och fy fan säger jag bara att vara i centrum dagen innan jul är fan inte nåt jag kommer göra igen!!det tog fan över 1 timme att köpa dom 3 sista sakerna.. Som tur var kunde pappa komma och hämta mig så behövde inte sitta och vänta på bussen i 30 min =)


Just det, jag och anna bytte julklappar med varandra igår och anna och jessica. Fan vad du är söt anna!! Fick ett skit fint armband och örhängen,du är helt underbar vet du det?:)<3

Det är fick jag,



sliten ellie idag..


iväg

Nu ska jag till bussen, för ska som sakt möta upp anna inne istan sen ska vi till hennes pappa och fixa oss där sen ikväll blir det pg =)

Men mobilbloggar kanske senare<3


godmorgon

Godmorgon!
Måste bara säga först,fy fan vad kallt det är!! Det är ungefär 22- är i bålsta det är fan helt jävla sjukt.. Jag hoppas det inte är så här kallt på nyår, för då kommer jag frysa ihjäl..

Idag skulle jag ha varit med Niclas innan jag skulle möta upp anna men vet inte om jag hinner det, för vaknade nyss och måste duscha och packa och sånt först så är väl inte klar fören typ 2 och då kommer inte jag vara inne i stan fören typ halv 4 och ska möta anna typ halv 5.. Så jag och niclas får ta det nån annan dag, och jag hoppas det blir snart =)

Men ska hoppa in i duschen nu, hörs senare<3


fucking 24- i enköping..


godnatt

Nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova, är riktigt trött och i morrn måste jag försöka gå i skaplig tid så jag hinner träffa Niclas innan jag ska möta upp Anna =)

Men skriver i morgon när jag har vaknat <3


godnatt ;)


solat

Kom nyss hem, åkte ner till centrum där jag gick och solade och köpte strumpbyxor och lite gott gott till vitnos(våran kanin)

Ska strax äta, och det är tur det för är skit hungrig!!
Men ska hjälpa till lite med maten nu, hörs senare<3


KLAR!!

Nu är jag äntligen klar med mitt rum, fy fan vad långtid det tog.. Men dammade hela mitt rum också och det tar ju sin lilla tid.. Gick även igenom det mesta i bokhyllorna och sminkbordet vad som skulle slängas och inte.. Men nu är jag äntligen klar, och fan vad rent och snyggt det blev i mitt rum nu! :D






shoppat

Har ju helt och hållet glömt bort vad jag shoppade ifredags innan jag träffade Niclas..
Köpte lite saker till Nyår, och ska iveckan köpa strumpbyxor också!  sen är det bara smycken som fattas =)


Lösögonfransar-Kicks


Lösnaglar också Kicks


långsamt..

fy fan vad segt det går att städa mitt rum.. Har fan hållt på i över en timme och jag har bara gjort klart tvbordet.. Känner att det här kommer ta sin lilla tid..


en av typ tusen saker klar..


3 dagar kvar!

Godmorgon!
Skit vad skönt det var att få sova utan att larmet på mobilen ringer, skulle kunna sova längre men det går inte!
För idag måste jag göra många saker.. Måste börja städa mitt rum till jul som ser förjävligt ut om jag får säga det själv.. Sen hade jag tänkt om jag orkar dra ner till centrum och träna lite och sola(känner jag vill vara lite brun till nyår)! =)
Nej nu måste jag sätta fart! hörs senare<3

Mitt rum just nu;




insperation




hata!!

Nu är jag hemma, typ 40 min senare... Så klart sl tåg ska krångla, det är ju vinter igen...Fattar inte vad problemet är?Det är ju inte så att det inte brukar snöa och vara kallt när det är vinter!! Kan dom fan inte lära sig nån gång att vi får vinter och då snöar det och det är kallt...

Hatar just nu SL så jävla mycket..!!

ska strax bada tror jag, behöver få tillbaka lite värme efter att ha stått och väntat på tåget i 30 min..





dött

Är just nu på jobbet, helt jävla dött är det idag.. Vart är alla människor?!?!
Håller just nu på att baka hundkex, sen efter det blir det att baka ännu mer hundkex.. Idag slutar jag vid halv 6 så det är riktigt jävla skönt! =)
och får hoppas att tågen går som dom ska idag.. För igår gick dom verkligen inte som dom skulle och inte i morse heller..
Men ska baka vidare nu,hörs senare<3

årets sista

Idag var det dags för årets sista adventpresent, och idag fick jag en ny duschkräm från body shop! Älskar doms duschkrämer och det var bra att jag fick en ny, för min förra tog precis slut.. Har en till men den luktar inte lika gott som jordgubb gör men helst skulle jag vilja ha cocos, det ska jag nog köpa om nån månad! =)


Tack mamma! <3


fika

Nu ska jag fika med mami och papi och öppna den sista advents presenten :)

Här kommer 3 bilder från i fredags;

veronica

Jag älskar dig Jessica! <3


<3


hemma

Nu är jag hemma, tidigare än vad jag trodde men glömde bort att jag behöver inte skura golven och det på söndagar för det gör jag imorgon bitti när jag kommer..

Ska strax kolla på gossip girl, men lägger ut 3 bilder som jessica har lagt ut från i fredags efer gossip girl! <3


jobbar

vet att jag skrev att jag skulle skriva igår kväll.. Men åkte inte hem efter vi hade varit hos mormor och morfar.. För var så rastlös och ville hitta på nåt så först kollade jag med jessica om jag kunde komma efter vi hade varit där men skulle inte vara hos henne fören kvart över 12 typ och det kändes lite onödigt.. Så då kollade jag med erica sötnosen vad hon skulle hitta på och då skulle hon till pg med linda och hennes polare så då följde jag med! Så mamma och pappa körde mig till Jakan(tack mami och papi! <3 ) så möte jag upp erica där sen kom ericas polare efter ett tag..

Är just nu på jobbet, ska stänga idag så är väl kvar här till typ halv 6.. Så kommer inte vara hemma fören typ kvart i 7-kvart över 7 men skriver så fort jag kommer hem.. Eller om jag kommer kvart i 7 så skriver jag annars så skriver jag efter Gossip girl! :)

Men ska jobba vidare nu, nu är det städning som gäller för nu stänger vi! hörs senare<3


Mobilblogg. Är just nu hemma hos mormor oc...

mms_img16762 (MMS)

Mobilblogg. Är just nu hemma hos mormor och morfar där vi ska äta middag och byta julklappar, för i år ska vi fira jul med farmor och farfar!:-) men skriver när jag kommer hem <3


jobbet

Är just nu på jobbet ska strax börja städa för vi stänger om 5 min! sen efter det ska jag till Erica så får vi se vad vi hittar på =)
Jag hoppas jag kan ta 19,28 tåget men det tåget borde jag hinna med.. ska som sakt bara städa och ta in alla bakverk och sånt..
Men ska börja ta in allt nu, skriver kanske senare eller så hörs vi i morrn! <3

fredag!

Godmorgon!
Idag är det fredag och det betyder helg och bara 1 vecka kvar till jul! :D

Idag ska jag faktiskt träffa Erica som jag inte har gjort på flera flera veckor, det ska bli riktigt roligt! :D
Får se vart vi drar nånstans men lär väl bl stan, tänkte kolla med Niclas idag om han ska ut idag :)

Men ska hoppa in i duschen nu, hörs senare<3


godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen! :)
I morrn ska jag träffa Niclas igen, ska bli trevligt ska hem till honom innan jag börjar vi får se vad vi hittar på! =)
Så vet inte hur mycket uppdatering det blir i morrn men det blir iaf ett i morgonbitti sen så kanske jag mobilbloggar också! =)<3

dagens låt


hemma

Nu är jag hemma från Jobbet, det var helt okej faktiskt! :) Men fy fan vad jag har varit trött hela dagen.. sÅ idag lär jag somna rätt tidigt!
Just det, gjorde illa mig idag..:( skulle riva morötter så råkade jag slinta så jag skärde  mig.. "/
Men ska kolla på sista avsnittet av PH! =)
Hörs senare<3

Torsdag

Godmorgon!
Fy fan vad jag är trött.. Och det är typ snöstorm ute hurra vad roligt!! haha...

Jag och anna ska dra om typ 30 min till bussen, igentligen  om 1 timme men vi litar fan inte på sl längre så därför kommer vi gå tidigare för att inte komma försent..

Kommer inte sluta fören halv 6 idag, så kommer inte vara hemma fören runt 8.. Och kommer inte kunna mobilblogga heller, för tror inte man får ha mobilen med sig när man jobbar..

Så vi får helt enkelt se när nästa inlägg blir :)
Men ni får ha en bra dag!


till anna

ska efter maten till Anna där jag ska sova, för ska jobba på skansen med henne i morrn.. ;D
Hon ringde mig för typ 20 min sen och frågade om jag kunde hoppa in i morrn för dom behövde fler människor så då sa jag att jag kunde det :) så därför sover jag oss Anna idag

Jag som skulle träffa Niclas i morrn.. men får säga som det är och kolla om vi inte kan träffas en stund innan jag börjar på fredag istället! :)<3


julklappar

Håller just nu på att slå in några av julklapparna jag har köpt, en så länge har jag slagit in 1 av hur många som helst.. okej kanske inte hur många som helst men många julklappar är det..Men om man tar några per dag så är det snart klart!=)




badat

Har nyss kommit upp ur badet, fy fan vad skönt det var! Älskar verkligen att bada, bara ligga där lyssna på musik och bara ta det lungt!=)

Ska inte träffa Niclas idag,men vi ska träffas i morrn istället =)
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, det är nog första onsdagen på länge det händer ska alltså inte ut i kväll.. Inte som det ser ut just nu iaf xD

Men ska kolla vidare på Gossip girl nu, hörs lite senare<3


godmorgon

Nu har jag vaknat, fy fan vad skönt det var att få sova ut..!
Somnade rätt fort igår, skulle ha gossip girl maraton ídag igen men somnade nog efter ett avsnitt xD

Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske ska träffa Niclas men vet inte om jag orkar gå ut idag.. Ska kolla om inte vi kan träffas i morrn istället =)

Men ska resa mig från sängen och kolla om det finns nån god frukost hemma! <3


klippt mig

Så här blev mitt hår, visst det blev inte så jätte mycket skillnad för tove tog typ bara 1-2 cm men tycker själv att det blev mycket kortare.. "/




hittade inte direkt nån bättre bild.. Men om man kollar noga så ser man att det har blivit kortare..


vill ha nyår!

Vill ha nyår nu!!Vill kunna använda min nya klänning jag köpte för några veckor sen, vill skjuta raketer ge nån nyårskyssen, vill se alla fina raketer.. Fan vad jag längtar!!

Bilder från förra nyåret då jag firade det med Hanna och vallentuna gänget:)












hemma

Nu är jag hemma sitter just nu och äter lite mat.. Åkte som sakt in till stan idag för att möta upp niclas, vi gick och julshoppade lite och nu är äntligen alla klara! =) efter det så drog jag och klippte mig, klippte bara topparna, men nästa gång ska jag göra ljusa slingor i mitt hår! =) efter det åkte jag till östermalm där jag möte upp niclas sen drog vi till honom där vi kollade på film och hade det trevligt! =)

Kanske ska träffa honom imorrn men, får se om jag pallar åka in till stan eller inte ;D

Men ska äta vidare nu, skriver senare<3


godmorgon

Godmorgon!
sovit gott? själv har jag sovit jätte bra.. Förutom att jag och anna somnade inte fören typ halv 2, vi hade gossip girl maraton xD

Idag ska jag klippa mig och även träffa niclas :)han ska faktiskt med mig och julshoppa ! Måste köpa till mina monster till kusiner.. Sen ska vi till honom och kolla på film eller nåt annt trevligt =)

Men måste fixa klart mig nu, ska dra mot bussen om typ 20 min! Men vi hörs ikväll när jag hr kommit hem<3


Mobilblogg. Hann inte skriva nåt när jag k...

mms_img25652 (MMS)

Mobilblogg. Hann inte skriva nåt när jag kom hem för var hemma i 15 min innan jag var tvungen att dra igen. Ska till anna där vi ska ha mys kväll kolla på film och äta gott :-)kan berätta lite kort om min dag. Jobbade som sakt idag från 10 till 7 riktigt jobbigt men niclas kom förbi ett tag det var riktigt trevligt :-) han bor ju typ 1 minut från mitt jobb så han kommer få hälsa på ofta kan jag säga!:-D ja det är det jag har gjort i dag..men kanske skriver ett inlägg hemma hos anna<3


zombiie...

Godmorgon..
Fy fan vad jag är trött, vill inte jobba vill bara lägga mig i min varma sköna säng igen!! Ser hur den bara skriker ut; Ellie kom och lägg dig igen!!
Haha..!
Det ända som jag kan se fram imot är att N kanske kommer förbi jobbet idag, för han bor precis där:)Jag hoppas han kommer förbi!

Men ska ta nåt att äta och byta om ändå om jag skulle göra allt för att gå i mjukisar idag men det kan jag ju inte.. Eller skulle kunna åka in med mjukisar och sen byta till mina jeans leggings på jobbet, ja så gör vi! !:D

Skriver kanske ett inlägg på jobbet, det beror på om det finns mycket att göra idag eller inte, för idag kommer yogagänget( tanter på 10-15 st) som ska ha soppa så idag kommer det bli rätt stressigt nån timme!


Bilder

Här kommer bilder från igår,så hoppas jag att jessica lägger ut sina bilder på fb!


Jessica vid doms bord


Jessica och anna


Grabbarna




Jesper,Angelica och Joakim


Om lördag

Ska berätta lite kort om igår ikväll..

Drog som sakt till Jessica där anna redan var så förade vi lite sen runt halv 10 så börjar vi röra oss mot stan, vi stannade till vid donken för anna hade jätte ont i magen plus att jag var lite hungrig för hann ju bara äta typ halva min mat innan jag var tvungen att sticka till bussen..

Vi var som sakt på EGO, helt okej ställe var jävligt litet men men.. Och det var jävligt många brats där.. Men det var ganska kul jag, Jessica och anna dansade i typ 3 minuter sen så frågar några överklass killar som sitter vid bordet om vi vill ha vin och vem tackar nej till det så vi satt väl vid doms vipbord i nån timme ;D Men har verkligen insätt att jag gillar inte brats.. Dom var liksom bah: Hallå.. Pappa betalar!

Vi drog väl därifrån runt 3 då Micke(en som anna känner) kom och hämtade oss och körde oss till Jessica där vi somnade på en gång..:P  Ja det var min lördag det, en riktigt lyckad kväll ändå för började snacka med en kille som verkar hur gullig som helst :)

Bilder kommer strax! <3


hemma

Nu är jag hemma har ätit och duschat och nu är det Gossip girl som gäller! Skriver vad som hände igår efter GG! Men det var riktigt trevligt igår iaf! och bilder från igår kommer också upp! =)

Hörs om 1 timme<3


hos Jessica

Blev visst lite stressigt för mig ändå.. ;D För var tvungen att ta ett tidigare tåg än vad jag hade tänkt så var bara hemma i 30 min typ.. Men nu är jag iaf hos Jessica, vi ska föra lite sen ska vi till EGO, Hoppas det blir roligt, men det tror jag =)
Hörs i morgon<3

duschat

Nu är jag hemma och har duschat, har rätt bråttom tror jag, för vet fortfarande inte vart vi ska ikväll och jessica vägrar ju att svara i mobilen!!

Men känner det är lättare att stressa nu och vara klar i tid än att stressa sen.. Juste ska lägga in den roliga saken nu XD

lite kvällsgymnastik med Jessica på en fredagskväll !  ;)




Mobilblogg. Vet att det inte blev inlägg i...

mms_img28843 (MMS)

Mobilblogg. Vet att det inte blev inlägg igår men hade jävligt stressigt på jobbet och sen glömde jag faktiskt bort att mobilblogga. Sitter just nu på tåget på väg till jobbet,sen blir det hem fort och duscha och äta sen ska jag till stan där vi ska ha hejdå fest för jocke som ska till dalarna i 6 månader. Men skriver när jag kommer hem och då ska jag lägga ut en rolig sak från igår ;-)<3


dagens outfit

ska strax gå till bussen, men tänkte slänga in dagens outfit först :)  vet inte hur många inlägg det blir idag.. Men ska försöka blogga iaf en gång från jobbet och sen kanske nåt mobilblogg också.. Vi får helt enkelt se! =)


dagens enkla outfit.. Vanlig t-shirt och lacklegging


godmorgon

Godmorgon!
Sovit gott? =) Det har jag gjort, har fan sovit typ 12 timmar.. Somnade runt 11 igår och vaknade för typ  10 min sen.. Men tror jag behövde det. Idag är det jobb som gäller men börjar inte fören halv 4 så det är skönt, men stänger idag.. Efter det ska jag till Jessica så får vi se vad vi hittar på, först hade vi tänkt att hon skulle sova hos mig men hon jobbar också idag och hon hade haft stressigt imorse så hon tog aldrig med sig några andra kläder så jag sover hos henne istället.. Och då kan jag sova lite längre i morrn också ;D

Ska strax göra frukost, vette fan vad jag ska äta är inte direkt sugen på nåt men nåt får det bli! :)
Hörs senare<3


godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån bra film!
Jag hoppas jag somnar rätt tidigt idag, men det borde jag göra så jävla trött som jag är..

Men skriver i morgon när jag har vaknat! <3





dusch

Ska strax hoppa in i duschen, men det skulle ju ha varit mysigare att duscha med **** i hans dusch (a) Men nu går ju inte det.."/ Så nu får jag duscha själv..

Vi hörs om ett tag,lägger in dagens låt senare också =)<3


Älskar dig!

Gullungen Jessica har skrivit ett inlägg om mig och Anna, så otrolig söt Jessica är!! <3

Här kan ni se inlägget;
http://jessicapeterson.blogg.se/2010/december/2010s-babes.html


bilder

Här kommer lite bilder från igår, sen lite senare kommer 3 videos upp också, Men har glömt bort lösenordet till Videofyme,så måste få det skickat till mig igen..


Joakim,Tommy(som gömmer sig) och lilla anna


haha fråga mig inte vad knäppungarna gör ;)


jag älskar er otroligt mycket!! <33


Anna,Jessica och krister


Sebbe och födelsedagensbarnet Danne


sliten som satan!

Nu är jag hemma.. Fy fan säger jag bara hur jävla trött jag är..
Blev kanske lite för mycket dricka igår men men.. ;D
Vi var några stycken på Pg igår,rättare sakt det var jag, Anna,Jessica, Danne,Tommy,Joakim,Sebbe,Krister, Ante och hans polare som jag inte vet namnet på :P Det var riktigt trevligt. Vi var där tills det stängde sen drog jag, Anna, Danne, Krister till Sebbe där det var typ "efterfest" inte för jag drack nåt men men, kände att jag hade fått i mig tillräckligt..

Jag och Anna drog väl därifrån runt halv 3-3 och sen när vi kom hem till hennes syrra åt vi mackor med smör( Jag och Anna är riktiga matvrak ;D) Somande väl runt 4 och vi gick väl upp runt halv 1, var riktigt skönt att få sova ut, ändå om jag hade kunnat sova längre men men.. Idag blir det nog att gå och lägga sig rätt tidigt ska fan upp och jobba i morrn, tycker synd om anna som ska jobba idag till typ halv 12:P

Men bilder från igår kommer upp lite senare, måste ladda min kamera först! <3


;)

Gamla Ellie is back ;) nu jävlar! =)
Det kommer bli roligt! ;)




HAHA!

 kollar på roliga klipp med Örjan från hjälp, hahaha fy fan håller fan på att dö av garv! Satt fan och grät för jag skrattade så mycket ;D










:)

Lilla sötnosen ville att jag skulle lägga upp en bild på honom, och skriva nedför bilden"denna kille är helt underbar" och bara för jag gillar honom så gör jag det =)(a)


Denna kille är helt underbar :)<3(Förlåt hjärtat för jag har tagit en gammal bild, Men det var den ända jag hade på datan och orkade inte leta på Fb efter några nya) <3


iväg

Ska strax börja röra mig mot bussen, ska som sakt möta upp Anna i jakan vid 7 så ska vi till hennes syrra först och lämna våra saker sen blir det Pg! =)


är inte färdig sminkad,är halvfädig ;D


Jag klarade det!!

Jag klarade det!! Jag har G i engelska A nu!! Fy fan vad jag är lycklig just nu :D
Och för er som bah: varför vara stolt över att ha G i engelska A det är ju fan inte svårt att få.. Jag har problem med Engelska och jag hatar engelska eller rättare sakt jag hatar att prata engelska för tror jag kan så mycket mindre än vad jag kan.. Därför fick jag IG i gymnasiet för jag vägrade att prata engelska..

Och det gick skit bra oss tandläkaren också, inga hål och inga som var på väg! :D
Fattar inte hur jag inte kan ha haft några hål, för så mycket godis som jag åt när jag var mindre.. Men är jävligt glad över att jag inte har haft några hål..

Men måste kolla om mitt ägg kokar, skriver senare<3


dagens outfit

Orkar fan inte ha på mig annat än mjukisbyxor idag så det får bli det idag + min nya sköna kofta! :D




lill lördag! =)

Idag är det lill-lördag! Några som ska ut idag då? det ska iaf jag :D

Fy fan vad skönt det var att sova ut, ändå om jag blev väckt klockan typ 9 av att Anna skickar sms och frågar om jag vill hänga med på hejdå party på lördag och jag fattar typ ingetting vad hon snackar om för jag typ sover när jag läser och skriver smsen ;D

Idag börjar inte jag fören halv 2 så kan vara hemma till 10 i 1 så har verkligen inte bråttom ;D
Idag ska jag till tandläkaren också.. Jag hoppas det går bra, det skulle inte förvåna mig om alla mina hål kom när jag inte går gratis längre det skulle ju inte förvåna mig( Nej jag har aldrig haft nåt hål i hela mitt liv) och det är ju jävligt glad över! =)

Men ska hoppa in i duschen nu, hörs senare<3


hårfärg

Har äntligen bestämt mig(tror jag..) haha.. Jo men det har jag!

Ska kolla med tove om man kan göra slingor i mitt hår, eller om det är bäst att vänta med det.. Kanske bäst att vänta tills mitt hår är lite ljusare..

Men vill ha tillbaka den här hårfärgen;




vill ha!

Liz Draped Shoulder Dress SEK 399, Pearl - NELLY.COM
Vill verkligen ha den här klänningen från Nelly!! Perekt att ha på jul eller när man är ute på krogen eller på fest!




Man inser inte vad man har förlorat förens det är för sent ..

Har nyss ätit, idag blev det kyckling med pittabröd och massa grönsaker. Det är faktiskt riktigt gott.. Men pappa tycker inte om det så vi får passa på att äta det när pappa inte är hemma ;D
Saknar faktiskt pappa lite, har fan inte träffat honom sedan lördags morse men i morrn kväll kommer han hem! Han har varit i Danmark med jobbet..

Ska träna om en stund, eller om typ 1 timme får bli styrka som jag har på en cd har inte använt den på skit länge men går ju på gym nu så det är därför.. Men idag kommer cdn  fram igen! :D




shoppat!

Blev inget jobba idag, för kate fick tag i 2 andra som kunde jobba så behövde inte åka in till stan efter skolan. Rätt skönt faktiskt, för hade inte varit hemma fören halv 9-9 idag igen om jag hade jobbat..
Åkte istället in till Jakan efter skolan och shoppade lite julklappar och lite till mig(a)


Kofta från Hm 349:- (Älskar den!! ni ser hur den ser ut i luvan, så är hela koftan!! )


linne Hm 149:-


julklappar som gör mig fattig!! Har köpt julklappar nu för över 1000 spänn.. Bara det här gick på typ 600 kr..


dagens outfit

Ska börja röra mig mot bussen om typ 25 min så det här blir det sista inlägget innan jag drar!

Tänkte slänga in dagens outfit,det var riktigt länge sen jag gjorde det faktiskt..


ganska enkel outfit idag, pallar inte direkt vara uppklädd för att gå i skolan och kanske för att jobba..


Godmorgon

Skulle igentligen ha gått upp om 10 min, men kate ringde mig vid halv 10 och frågade om jag kanske kan jobba idag.. För tydligen har Millas ena hund åkt in på sjuhuset akut och då kanske jag måste hoppa in efter skolan.. Vet säkert runt 12 hur det blir.. Jag både vill och inte vill jobba idag,för skulle behöva kolla på julklappar och sånt idag,och det kommer jag inte hinna om jag ska jobba.. Får väl göra det i morrn efter jag har varit hos tandläkaren..

Men ska hoppa in i duschen nu, hörs senare<3


Godnatt

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng! :D



Visst ser det mysigt ut?

Hörs i morgonbitti<3


trött

Nu är jag hemma och har ätit. Är helt jävla död..
Ändå om det inte var så mycket folk idag har det ändå varit full rulle hela dagen.. Städat kylskåp,tvättat, rullat ost, städat lite mer m.m :P

Idag lär jag sova ganska tidigt, är fan redan typ skit trött och i morrn är det skola som gäller sen blir det nog jakan eller kista och handla lite julklappar och nåt till mig! =) Har ju en hel del pengar nu! =) Ändå om jag lägger bort typ 300-400 kr i veckan till sparkontot..

Lägger in en låt som jag verkligen tycker om, kommer ihåg att jag hatade den här låten i början..




på jobbet

Är just nu på jobbet, det är väldigt lugnt just nu skönt det! Har haft rätt mycket att göra idag.. så änligen får man sitta ner ett tag..

Jobbar till 7-halv 8 idag, så kommer inte skriva nåt fören typ halv 9-9 idag!

Men ska jobba vidare nu, hörs senare<3


godnatt!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morrn för börjar 10 så måste upp kvart i 7 i morgon.. Fy fan säger jag bara..

Men vi hörs i morgonbitti om jag orkar skriva nåt vill säga, är kanske för trött..


lussebak

Har nyss fikat med mami, lussebullar som vi gjorde i för nån timme sen och pepparkakor! :D
Fick även adventpresent(jag och min brorsa får en liten present varje advent) och den här söndagen fick jag underkläder! Tack mamma! :D


våra fina lussebullar!


dagens låt






hemma

Nu är jag hemma från jobbet och har ätit också! :)
Idag hade mamma gjort lax med romsås och potatis, mums!

Igår åkte jag som sakt till Jessica direkt efter jobbet skulle ha kommit runt kvart i 6 till henne bara det att bussarna hem till henne kom ju aldrig!! Så satt och väntade i fucking jävla 30 minuter..! Blir fan arg bara jag tänker på det.. :P
Vi gjorde inte så mycket, satt och snackade en massa skit,drack vin och gjorde julkola som blev väldigt goda faktiskt!

Strax är det dags att sätta på tv'n och kolla på Gossip Girl och dräggla lite över Chuck bass ;) haha!  så skriver om nån timme <3



Jobbar

Är just nu på jobbar och jobbar.. Bara 3½ timme kvar tills jag slutar och då ska jag hem till Jessica där jag ska äta och baka julbak med hennes småsyskon det ska bli mysigt! =)

Men ska jobba vidare nu, hörs senare!<3


godmorgon

Fy fan vad jag har sovit dåligt inatt.. Först somnade jag inte fören typ halv 4 för jag låg och hostade som fan.. Men gick fatiskt upp vid typ kvart i 3 och tog den äckliga hostmedicinen för jag ville ju kunna sova nån gång! Sen har jag vaknat typ 3 gånger under dom 6½ timmarna jag skulle få sova och hostar som satan.. Tycker synd om jessica som kommer få stå ut med mig i kväll ;D  Men tar faktiskt med mig hostmedicinen till Jessica så inatt kommer jag inte hosta lika mycket.

Sitter just nu vid datan och äter frukost ska gå om typ 40 min så det är lungt, ska bara sätta i linserna,borsta tänderna och packa det sista sen är jag klar! =)

Men ska äta färdigt nu, hörs senare<3


lugg?!

Funderar faktiskt på att skaffa lugg igen, hade det för typ 3-3½ år sen.. Men jag vet inte, vill ha en förändring men jag vet hur mycket jag hatade min lugg när den höll på att växa ut.. Och sen vet jag inte om jag ska färga mitt hår mörkare eller om jag ska färga det ljusare igen.. Gaah vilka jävla problem man kan ha alltså..!

Här kommer bilder när jag hade lugg, vet att jag var en jävla fjortis när dom bilderna togs men men..










shopping

Den här köpte jag idag;



så köpte Anna ett silver till sig och sen köpte vi även ett till Jessica så vi kommer vara så snygga på nyår med våra hippie band ;D  haha!


hemma

Nu är jag hemma,eller har varit det i typ 30 min men har ätit och varit lite social med pappa..
Som sakt stängde idag, det gick faktiskt riktigt bra och kassan stämde! :D
Imorrn börjar jag inte fören 1 så det är skönt och jobbar bara till 5 sen får vi se vad som händer ;D

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, det är fan andra fredagen jag inte dricker en droppe.. Men det är rätt skönt att bara vara hemma.. Men ska forsätta att vara social med pappa, det är ju bara vi hemma idag för mamma är på fest med jobbet och patrik är ute.. Men skriver senare och då visar jag upp vad jag har köpt idag, köpte en sak till nyår, jag och anna var väl inte så seriösa med den saken men men ;D

Hörs senare<3


tagen för typ 10 sekunder sen


Stan



Är just nu i stan med Anna, vi går runt lite kollar på kläder och ska snart fika på nåt mysigt ställe! =)
Börjar inte jobbet fören om typ 1 timme så det är lungt :)
Sen är det jobba i 3½ timme, inte så länge men ska fan stänga är riktigt jävla nervös för det.. Tänk om jag missar nåt viktigt eller om det inte stämmer i kassan?:O gaah...
Nej det kommer gå jätte bra..!

Men hörs när jag kommer hem, är hemma runt 8-halv 9 =)<3




godmorgon!

Idag är det fredag och det betyder utgång för dom flesta! Själv ska jag vara hemma idag.. För slutar inte fören 7-halv 8 idag och sen vet jag inte om jag pallar göra nåt idag..Kanske blir en nykterhelg den här helgen också?!
Men det kan nog behövas efter i onsdags.. Mår fortfarande dåligt när jag tänker på alkohol..

Har nyss duschat, ska snart äta frukost.. Har gott om tid på mig ska inte gå fören om 1 timme och 15 min så det är lungt! =)
Då ska jag in till stan med anna så ska vi gå runt där lite innan jag börjar jobbet vid halv 4, kanske ska köpa min julklänning som jag har hittat på Hm, den kostar bara 99:-! :O
Det är fan ingeting för en klänning

Men ska ta nåt att äta nu, skriver ett inlägg innan jag drar och sen gör jag några tidsinställda också! =)<3


lyxfällan

sitter på mitt rum och kollar på lyxfällan, sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på nån bra film =)
I morrn är det jobb som gäller och jobbar ända till 7!! :O
För från och med nu så stänger jag på måndagar och fredagar, men tjänar mer pengar så det är najs!
Men ska kolla vidare nu, hörs senare<3




vill ha!

Gud vad jag vill ha victorias beckhams parfym!! Luktar så jävla gott och min britney parfym håller på att ta slut.. Så ni som tillhör min släkt som läser min blogg så lägger jag till en sak på min önskelista och det är den här parfymen!




dagens låt




Hemma

Nu är jag hemma ska strax äta, sen blir det att ta det lungt i kväll!
Just det, har fått hem min klänning från nelly nu, och den sitter fan perfekt!!Älskar den klänningen asså!! Gaah vad jag längtar till nyår nu, så jag får ha på mig den! :D

Så här ser den ut;



Torsdag

Godmorgon bloggen!
Eller ja godmorgon godmorgon.. :P
Gick faktiskt upp för typ 1½ timme sen..
Igår var jag och Anna som sakt på Pg, blev kanske lite för mycket dricka eller drack inte så mycket men hade knappt ätit nåt på hela dagen så det kan ha varit därför jag mådde ski i morse.. Men nu är allt bra! Men ska fan inte dricka på ett bra tag!

Sitter just nu och anna och vi ska snart ner till konsum och köpa chips och dipp, vill bara ha fetmat just nu :P

Men skriver när jag kommer hem, lär väl bli runt 5 =) <3


Tidsinställt inlägg



Sitter just nu i skolan och har nationela prov idag igen.. Jag hoppas det går bättre än vad det gick igår..

Efter skolan ska jag till Anna ska äta där sen ska vi dra till hennes syrra föra lite och sen blir det PG ! =)

Så vet inte hur många fler inlägg det blir.. Kanske kan skriva ett hos anna och kanske kan mobilblogga också vi får helt enkelt se! =)<3


Månadens babe

Här kommer månadens babe för andra gången! Den här gången är det två som har blivit! =)



Anna och Jessica, vet inte riktigt vart jag ska börja.. Kan börja med att jag är så glad över att jag fick träffa er! Tack ni som gjorde så jag,jessica och anna fick träffa varandra! =)
Ni är helt underbara, har aldrig tråkigt med er och om man är på dåligt humör så kan ni alltid få en på bra humör igen!
Ändå om vi inte har kännt varandra så länge typ ( 3-4 månader) så har vi ändå varit med om rätt mycket och det känns som jag har känt er mycket mycket längre!
Jag älskar er tjejer och ni betyder så mycket för mig! =)<3

"Han är fin haffa" haha :D


chokladkalendern!

Idag är det 1 december och det betyder att man får öppna första luckan på chokladkalendern! :D

Hade fan glömt bort det och det hade mamma också gjort så ringde henne nyss och frågade vart dom var ;D

Så nu ska jag öpnna mina två och äta choklad! :D  älskar fan choklad asså.! Och efter det blir det duschen