beslutsångest

Vet inte om jag ska ta bort mina senaste inlägg eller inte.. För vill inte ge denna person mer uppmärksamhet men endå så är det som har hänt en del av mitt liv och dom inläggen jag har skrivit har verkligen varit såna inlägg jag skriver från hjärtat vad jag känner och tänker. Och det som har hänt har gjort mig starkare, har fått mig att börja älska mig själv igen och jag börjar inse att för drygt 1 år sen fram tills i vintras så var jag desperat efter att hitta någon, jag ville verkligen ha någon i mitt liv och jag var helt ärligt desperat och jag lät killar få behandla mig som dom ville . Men nu börjar jag acceptera att jag kommer hitta någon när jag minst anar det och det är på ett sätt ganska skönt att vara själv, att fokusera på sig själv och att börja älska sig själv.
 
Och jag har börjat inse att denna kille jag höll på med i höstas/vintras är ingen bra kille någonstans och borde ha fattat det för många många månader sen, men bättre sent än aldrig brukar man säga! Så klart han kommer vara någon jag verkligen föll för och fick känslor och han kommer väl alltid att betyda något för mig. det kan jag inte radera men han är ingen jag någonsin vill ha med att göra. Men tycker synd om hans nya då jag och han snackade en del i början av maj och det skickades väl lite bilder fram och tillbaka( inget jag är direkt stolt över nu i efterhand) men det jag har fattat som jag inte gjorde då för då hade jag aldrig gjort det är att han måste ha varit på G med hans nuvarande och det äcklar mig, att vi skickade dom bilderna vi gjorde när han träffade en annan.. Men det bevisar egentligen vad han är för kille, och jag är glad att han är ute i mitt liv. 
 
Men tillbaka till ämnet, vette fan hur jag ska göra med inläggen.. ska jag ta bort dom eller inte? Får fundera lite mer på det så får vi se hur jag gör, för som sagt det är endå en del av mitt liv och har blivit mycket starkare av det som hände.