Självisk

Med detta inlägg kanske det kommer låta att jag är sur på denna person men det är jag inte..
Men han är Självisk, jag förstår att han har ett stort hål i sitt hjärta som han inte vet hur han ska hantera och att han inte vill bryta ihop framför någon. Men det är själviskt att få mig att börja älska honom, att bli kär i honom och sen bara fly från allt och stänga av allt som har med känslor att göra.
 
Visst att man känner att man vill fly och blockera allt när livet känns skit, men det är rent ut sagt elakt mot den som faktiskt bryr sig om denna person, som han kallar sin familj och den som han lovade att han skulle inte fly igen om han kände att han höll på gå in i vägen eller när saker och ting blev för jobbigt. 
 
Jag vet på ett sätt att jag måste släppa denna människa,att på ett sätt inse att det är kört mellan oss, jag måste gå vidare. Men jag vet inte Hur? 
Hur ska man kunna släppa nån som fortfarande betyder allt för en? Den personen som jag hade planer med. Den som jag fortfarande är förälskad i.. 
 
Jag vet att det bästa är att låta tiden göra sitt men jag är trött på att inte veta när jag går och lägger mig vilket humör jag kommer vara på när jag vaknar. Om jag på ett sätt kommer må bra eller om jag kommer gå på auto för jag orkar inte känna saknaden och tomheten inom mig.
 
Ett bra citat som min underbara vän sa för några veckor sen var " det är inte lätt att älska trasiga människor" och det ligger så mycket sanning i det! För det är inte lätt någonstans att älska någon som är trasig.. som väljer att stänga av allt och försvinna  istället för att försöka fixa problemen.
 
 

Tomhet..

Känner bara en tomhet just nu, tom på ord och tom på känslor..har knappt gråtit men det kommer nog när jag inser att jag har förlorat den personen som är mitt livs kärlek, den som jag vill dela mitt liv med.. när han kommer för att hämta sina saker det är då jag nog kommer att fatta att det är slut.. för just nu känns allt som ett stort skämt eller en riktigt dålig dröm.. 
 
Även om jag på ett sätt har känt det på mig den senaste veckan att det nog inte kommer sluta bra då det inte har varit så bra den senaste tiden men att det skulle göra så här ont som det gjorde när jag fick reda på att han inte längre vill ha en relation med mig, det hade jag inte riktigt räknat med.. En bit av mig försvann.
 
Men det är väl nu jag behöver tro mer än någonsin på "if two people are meant to be together, eventually they'll find their way back"