Life goes on 💋

Hur livet ibland kan bli är rätt så komiskt.. jag hade inte direkt någon tanke på att börja snacka med någon än, men nu är jag här idag snackar och lär känna en person som verkar vara en väldigt vettig kille!

Jag mår på ett sätt bra, sen så klart jag är en människa så har fortfarande dom dagarna då jag bara vill ligga i sängen och sova bort dagen.. men dom dagarna blir färre och färre och det är det som räknas! Sen att jag fortfarande har sömnproblem och vaknar upp flera gånger under natten är ett annat problem som jag hoppas ska försvinna snart.
Och denna person får mig att må bra! 😊

Sen hur det kommer att kännas efter man har träffats ett par gånger får man se då, oavsätt vad så kommer jag ta det väldigt försiktigt och sakta med nästa person jag bestämmer mig för att dejta och det kommer nog ta ett bra tag innan man kan lita någon igen.
 
För något jag har lärt mig är att livet inte alltid blir som man hade tänkt sig, jag trodde liksom att jag hade hittat personen jag skulle dela mitt liv med, han som var/ är mitt livs kärlek.. men jag måste tro att man inte bara har en som är ens livs kärlek för skulle man bara ha en själsfrände så är livet väldigt absurt.  
 
När det tog slut så ville jag glömma dom här 8-9 månaderna jag ville spola tillbaka tiden till när jag gav honom och allt detta en andra chans.Men jag vill inte det längre för oavsätt hur saker och ting slutade mellan mig och han så var han den som fick mig att våga öppna upp mig för någon helt och hållet och han var den första killen jag sa "jag älskar dig"till face to face. Vi hade våra up and downs men det är dom bra minnerna jag tänker minnas..  
 
förhållandet med keven lärde jag mig en hel del, t.ex. att man ska inte ta något för givet men även att våga släppa in någon i sitt liv,att få känna sig älskad och få älska någon för det är något helt underbart. Så jag kommer ta med mig både dom bra och dom dåliga sakerna med mig i livet.
 
2018 började åt helvete rent ut sagt, har nog aldrig mått så dåligt som jag har gjort den senaste månaden, men jag tar en dag i taget och jag har en del att se fram emot. ska utomlands i mitten av april med frugan och förhoppningsvis har jag hittat en lägenhet innan sommaren. 😊 
 
Ta hand om er själva och era nära och kära för man vet aldrig hur morgondagen ser ut!❤