Han den där 👆
 Det känns fortfarande lite overkligt att säga att du är min, att han är min kille eller höra dig säga att jag är din flickvän men fortfarande så får jag ett leende varje gång jag tänker dom tankarna eller när jag hör dig säga att jag är din. 
Även om han kan få mig irriterad och förbannad så kan jag inte vara sur på denna mupp speciellt länge, och ibland kan det göra mig ännu mer irriterad för ibland behöver man få vara sur men på något sätt så kan jag inte vara det.
 
Sitter här och tänker på hur mycket du faktiskt har öppnat upp dig för mig om man jämför med hur allt såg ut för 1 år sen när vi dejtade varandra. du har verkligen vågat släppa in mig i ditt liv och jag vet att det är stort för dig och jag är så glad att du har gjort det, att du litar på mig och att du ser mig som en i familjen.
 
När du sa jag älskar dig för första gången så kände jag en sån glädje i mig som jag aldrig har upplevt med någon annan tidigare. Att killen jag är så förälskad i älskar mig, knasiga jag som kan vara så komplicerad och som egentligen är raka motsatsen när det kommer till vad för tjejer han brukar ha förhållande med.  Men på något sätt så kompletterar vi varandra, för även om vi är rätt så olika så passar vi väldigt bra ihop. Jag ser fram emot vart denna resa kan leda till för jag tror att den kan bli rätt så awesome 😊
 
 
Jag älskar dig keven ❤